Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinterto
tag
Nálam 57 órából 2% a jel nélküli idő.
Gyári 5.0 szoftverrel.
Ez már rossznak számít? Szerintetek vigyem szervizbe? -
nincskedvem
aktív tag
Üdv! Megint szenvedek mert megint cseréltem romot. Először próbáltam a Multiromot és mellé a resurrection remix-et meg a chupa kernelt. Itt nem volt root,és csak minden második indításnál sikerült bekapcsolni. Utána felraktam a darkobass-t. De ez nem tetszett,és nem tudtam vissza állitani az appokat. Aztán felraktam magában újra a resurrection-t, végre volt root, de az appokat nem tudtam vissza állitani. Elkezdte felrakni, kb 10-15 felment,és megállt. Végül felraktam a fusion-t, viszont itt is ugyanaz a hiba. 23 app felmegy,és kész megáll. Leállítom, kiveszem a pipát,hogy ezt az appot ne rakja fel, akkor megint felmegy kettő,és megint megáll. Legfrissebb titanium, flasheltem superuser-t is. Valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
Peat76
őstag
Az előző Android-os telefonnál is csináltam "marathoni üzemidő tesztet"
Ez 1000 óra folyamatos bekapcs mellett, igaz itt még csak a felénél járok!
Semmiféle rendszer karbantartó, ram tisztító stb. nem használok, ezeknek
sok értelmük nincs, teló Arany 16/2 ! A rom szűz T-s 20e, gyári app-okon kívül
10-15 program van telepítve,csak az Áruházból :-) Néha a Smart cleaning-et
futtatom le!
300 óra után jelentkeztek először a főképernyő újratöltése, kilépek a Chrome
böngészőből vagy akár a beállításokból és szépen pakolja ki az ikonokat,
widgeteket 2-3 sec.alatt! Folyamatosan 5-600 MB szabad RAM-om van, de
ilyen főképernyő újratöltés után 700 felett!
A telefont szinte minden létező dologra használom, játék,net,videó,zene,
olvasás,fényképezés, videó, GPS stb..
Remélem ezt az 5.1-ben javítják. Valakinek hasonló tapasztalat?
Semmiféle más szoftveres hiba nincs, se lag, se semmi, kivéve hogy az
Aviary képszerkesztő képtelen képet betölteni mert mindig leáll! Ennyi!
Ja és semmi térerő ingadozás,eldobás![ Szerkesztve ]
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
djoei
tag
KN_VIRUS_ACURA_ROM_V13_V20
Ezt valaki próbálta mar?
Semmi új rom mostanában .
Vérlázító -
Renn
csendes tag
Sziasztok!
A térerő problémával kapcsolatban:
Itt ahol lakom, 50 km-re Budapesttől folyamatosan problémáink vannak a térerővel, Tmobil a szolgáltató.
Ezeket a telefonokat használuk minden nap:
A régi telefonom ami egy Note 2 volt, a céges telefonom, ami egy régi LG P500, a munkatársam Sony Xperia S(?), és Blackberry z3 telefonja, valamint egy windowsos telefon (ennek nem tudom a nevét).
Véletlenszerűen nincs térerő, hívás után nem lehet egyből újra hívni mert pár mp-ig leszakadnak a hálózatról.
Az épület bizonyos pontján maxon van, máshol alig. A mobilnet éppen csak vánszorog néha.Egyértelműen a T-vel van a baj, nem lehet ennyi telefonnak ugyanaz a hibája.
-
storm3
senior tag
válasz Peat76 #15105 üzenetére
Nálam 275 óránál már jelentkezett a Nova újratöltés AN HD 7.5-ön, én sem használok semmi takarítót,ürítgetni se szoktam a feladatkezelőt. Igazából heti 1 restartot kibírok, S3-amon 3-4óra használat után töltögette már a novát ,ezért is váltunk meg egymástól. Idegesítően belassult a böngészés után, ezzel szerencsére nincs ilyen gondom.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Just_Reboot
addikt
válasz nincskedvem #15104 üzenetére
Mindig a ChupaChups kernelt raktad fel a romok alá?
-
Dalzarus
tag
A hozzászólásokat visszaolvasva felteszem, hogy a 11%os készenléti idő az gázos?!
Szerkesztve: Most látom, hogy ebből a 0% jel nélküli idő[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Nekem valami android rendszer alatt ragadt be úgy, hogy tegnap hozzá sem nyúltam a telefonhoz, mert itthon voltam egész nap, szinkronizálással wifin megevette 40%-ot, csak néztem este...
Nem válasz akart lenni sry.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
nincskedvem
aktív tag
válasz Just_Reboot #15109 üzenetére
Multi rom és a resurrection alá igen. Utána a többinél próbáltam a stock kernelt is,meg a chupát. De a titanium ugyanúgy nem tudta vissza állítani az appokat. Arra is gondoltam,hogy 5.0.2 az android,és hogy pár app nem kompatibilis vele, ezért nemtudta felrakni? Vissza raktam jelenleg a now 8.0. De akkor lehet a kernellel van gond?
Nagyon szeretnék egy cm alapu romot,viszont az hogy a fele alkalmazásaim nem rakja vissza, nem túl használható. A lg frameworkös kamera hiányát még kibírom, de a többi már zavar.
[ Szerkesztve ]
-
Just_Reboot
addikt
válasz nincskedvem #15117 üzenetére
Nem tudom lehet, csak azért kérdeztem mert AOSP alá nincs CC kernel,csak gyári és gyári alapú romokhoz.
Titaniumal tudsz az alkalmazásaidról és az adatairól recoveryből telepíthető zipet csinálni.[ Szerkesztve ]
-
nincskedvem
aktív tag
válasz Just_Reboot #15118 üzenetére
Lehet rászánok ma is még pár órát, és megnézem stock kernellel. Anno felraktam a sima CM-et,ott sikerült vissza állítani az appokat. de akkor még 5.0.1 volt.
-
H.Bencike
aktív tag
Sziasztok! Ilyen tokot keresek G3-ra. Tudnátok valamilyet ajánlani?
LG G3
-
nincskedvem
aktív tag
válasz Just_Reboot #15118 üzenetére
Most látom,hogy szerkesztetted. Igen tudom, de ha kézi telepítéssel,és auto telepítéssel se mennek fel az appok, akkor egy .zip-el miért mennének? De max ha már nem tudok mást akkor megpróbálom azt. Most ott tartok,hogy megnézem a candy 5 stock kernellel.
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz H.Bencike #15120 üzenetére
Snassz G3 tok. Ebay tele van veluk.
-
Just_Reboot
addikt
válasz nincskedvem #15121 üzenetére
Egy próbát szerintem megér a dolog. De ne közvetlen a rom+gapps után telepítsd hanem várd meg amíg bebootol majd ismét recovery és úgy a titaniumos zip.
-
nincskedvem
aktív tag
válasz Just_Reboot #15124 üzenetére
Na felraktam a candy 5. stock kernellel. Nincs benne filekezelő, oké gondoltam töltök le playböl. Ott folyamatosan azt írja,hogy szerverhiba. Töltöttem le apk-t egy file kezelőhöz,ott pedig azzal jön hogy nem tudja megnyitni. Na ilyenkor mit tegyek?
-
sid87
senior tag
Üdv!
Van egy G3, eredeti rommal, nincs benne turkálva, alap launcher.
Úgy érzem kicsit lassúcska.
Van valami tipp a hónapok folyamán hogy miként lehet fluidabbá tenni?
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
Just_Reboot
addikt
válasz nincskedvem #15128 üzenetére
Mit nem tud megnyitni? Töltsd le az ES file explorert. Amúgy CM12 nightlyt próbáltad?
-
nincskedvem
aktív tag
válasz Just_Reboot #15131 üzenetére
Az apk file-t. Az ES expolrer oldaláról töltöttem le, és arra írta hogy nem tudja megnyitni. Végül beengedett a playbe, szóval egy probléma megoldódott. Viszont most megint nem rak fel egy rakás appot. De NOWHD 8 alatt simán felmegy minden. Először szarakodott a titanium is, akkor fel flasheltem a superusert, el indult a restore, csak hát felét nem rakja fel.Még nem próbáltam de lehet kipróbálom már azt is.
Teljesség igénye nélkül ezeket nem tudom felrakni: root uninstaller, fm radio, quick memo, extreme landings. Csak a CM alapu romokon nem tudom ezeket felerőszakolni.
[ Szerkesztve ]
-
sid87
senior tag
-
limahl 11
tag
válasz nincskedvem #15132 üzenetére
fm radio cmre?- spirit fm,gyári úgy se megy.nem lehet többi se megy cm-en ,ezért nem megy fel,gyári cuccok nuku cm-en.
[ Szerkesztve ]
-
nincskedvem
aktív tag
válasz limahl 11 #15134 üzenetére
Ez rendben is van, de pl egy random játék,vagy egy uninstaller, miért nem?! Mindegy, kivettem azokat,és most lassacskán haladok,hogy minden vissza legyen állítva, de ez a fogyatékos titanium ha valami hibába ütközik-pl nem tud felrakni egy appot- akkor nem lép tovább,vagy nem lép ki, ott marad és áll. Tehát force close-al kell leállítani-.- Valami jó kamera appot tudtok,ami tudja a 120fps-t? 4k felvétel annyira nem fontos, de a lassítás kellene.
-
limahl 11
tag
válasz nincskedvem #15137 üzenetére
nem igazán egészséges ám mindent tibi-vel visszaállitani,föleg nem 1 azon rom verzánál,de te tudod, tényleg olyan sokáig tart anélkül? gubancok meg jönnek,ne tibizz minden romra,föleg gyári rol cm,vagy vissza,több kárt okoz mint hasznot,de aki lusta.
-
nincskedvem
aktív tag
válasz limahl 11 #15138 üzenetére
Nem véletlen ez a felhasznevem De azért 90 alkalmazást egyenként vissza rakni nem a legjobb, plusz ugye adatokat is ment, ezért használom mindig. Eddig nem is volt vele gond, csak ezek a cm romok csesznek ki vele. Lényeg,hogy most már majdnem mindent felraktam,és kezdem belakni. Köszi a segítséget mindenkinek!
-
Shummo
senior tag
Megoldható, hogy a gombsorba alkalmazások parancsikonjai kerüljenek? (SGS3 on xposeddel lehetett)
Elsősorban Lollipop rendszerrel érdekelne.
köszike -
Just_Reboot
addikt
válasz nincskedvem #15139 üzenetére
Na örülök hogy sikerült de azt mondhattad volna hogy LG appok. Végül melyik romot raktad fel?
-
nincskedvem
aktív tag
válasz Just_Reboot #15141 üzenetére
Nem csak lg appok,de javarészt azok nem mentek fel. Jelenleg candy 5, stock kernellel. Most csinált olyat,hogy átálitottam a adpi-t majd resi,és nem bootolt be, csak az android felirat volt ott, vártam 10percig,még mindig semmi. Majd akksi ki-be, ezt vagy háromszor játszotta el, végül beléptem recoverybe, cache törlés,és utána sikerült. Kiírta,hogy appok optimalizálása, végzett majd újraindult,és azóta megint áll az android feliratnál... kezd sok lenni,hogy nem birok egy normális CM romot felrakni,az appjaimmal úgy hogy működjön..-.-
Most még megpróbálom a cm nightly-t ha azzal is csak szenvedek akkor marad valami stock alapú rom.
[ Szerkesztve ]
-
Just_Reboot
addikt
Lehet hülyén fog hangzani: az SELinux b@szkurálása hatással lehet az üzemidőre?
-
limahl 11
tag
válasz nincskedvem #15142 üzenetére
ez a titánium,mondtam én neee,gyárirol cm-re ugyan már neee,föleg ha még rendszeradatakat is viszateszed neee,nem ugy megy az tudni kell ott is mit,hogyan,nem megy minden mindenen,de aki lusta. felejdsd el tibit,és oké lesz.gyári rom-rol ne tibizz,cm-re és vissza se.
[ Szerkesztve ]
-
Hawk02
aktív tag
válasz Just_Reboot #15143 üzenetére
Mire gondolsz?Nekem semmivel sem rosszabb,hogy át lett állítva.Tetszik a fogyasztás.
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
Tudom olvassak vissza, de akik feltették a cm-et, azok hogy látják, érdemes? Bugok vannak ezrével? Fő dolgok működnek?
-
Red Bull fan
aktív tag
Sziasztok!
A pc suitén,hogy lehet letölteni a frissítést? -
Just_Reboot
addikt
válasz Khelben #15147 üzenetére
Minden működik a kamera kicsit gyengébb. Hawk02 nek köszönhetően megy a Quic remote is. Én még más romot nem nagyon használtam rajta. De ha konkrétan érdekel valami írj nyugodtan. Gyors, nálam stabil. Üzemidő is jó nálam átlag 4,5-5 óra kijelzőt tud.
#Dj.Ru$y: köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs