Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blt.62
őstag
válasz tutaj01 #15869 üzenetére
De volt és nagyon szerettem. Az M8-at is szeretem csak jó lenne a nagyobb kijelző. Tudom,hogy jó a G3 csak félek kicsit a térerő problémától mert azt mondják, hogy ez LG probléma. Szerintem mivel 116 ezer ft lenne az új G3, toldanom kellene 30ezer körül az M8-at,mivel gondolom 80-nál többért nem számolnák be a 8 hónapos M8-am.
MegtorloXp
-
falijja
őstag
válasz Misi1980 #15881 üzenetére
Na ez érdekes mert nekem eddig ez az egy problémám volt a g3-al hogy nagyon fakó számomra, viszont szép és jó is úgy igazából mindenben....és akkor te használod is ezt a progit..? és ha igen elérhető vele drasztikus változás vagy csak éppen hogy valamennyire hatással van a kijelzőre...?
-
Aryon87
félisten
Eddig probalgattam a telefont a szolgaltatoknal, mar elegge tekepakolt kiallitasi keszulekek voltak, akadast nem tapasztaltam rajtuk.
Hat tuti lesz aprilisba egy vetel, es ha szetencses vagyok, oktoberben is lesz meg..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
blt.62
őstag
válasz VANESSZA1 #15903 üzenetére
Szerintem (mondom ezt úgy, hogy M8 tulaj vagyok) a G3 kamerában is jobb az M8-nál. Kijelzőben is.
Az M8 fémháza tökéletes minőséget ad,és maga a telefon is nagyon jó én tényleg semmi rosszat nem mondhatok róla, csak jó lenne egy nagyobb kijelző netezni, játszani, videókat nézni. Viszont ha hívnak és megszólal az M8 két hangszórója akkor "úgy odaszoktak figyelni".MegtorloXp
-
Shummo
senior tag
Debrecen belvárosában a térerő automatikus beállításnál 2-3 csík.
Átrakom GSMre, rögtön maxon van.Az lenne a kérdésem, hogy megoldható-e az, hogy ha aktív a mobilinternet akkor átváltson automatikusra, míg ha a mobilnet le van tiltva, akkor automatikusan visszaálljon GSMre?
-
MODERÁTOR
-
-
MODERÁTOR
-
-
Shummo
senior tag
válasz Viktor0610 #15917 üzenetére
Köszi mindenkinek, Bocs de kimaradt:
Android 5.0 (Cloudy 2.1) >szóval Xposed kilőve
Root >pipa -
DonLaca@
senior tag
Már minden cucc megjött kínából amit rendeltem csak a G3-hoz a pót akku nem. Tényleg igaz az hogy az akkumulátorokat nem szállíthatják repülővel? Mert ha hajóval hozzák az több hónap lesz.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz DonLaca@ #15921 üzenetére
Nekem Kínából már jött pár hónapja teló is és akku is, nem a kínai postával kell hozatni, hanem a többivel. (én dhl-el hozattam, 1 hét)
Más:
Az LG szerint nem melegszik túl a Snapdragon 810
https://gamergep.hu/
-
Andrewtaylor
csendes tag
Sziasztok
Veletek előfordult már hogy betört a kamerának az üvegje.ÉN ma vettem észre ilyenkor kicserélik az üveget garanciálias vagy nem?Lg g3
-
Oberthur
tag
válasz Andrewtaylor #15931 üzenetére
Szerintem ez nem garanciális téma! Törésre nem adnak garanciát!
De meg kell próbálni, hátha mondanak rá valami okosat!
Oberthur (HP 15.2/8GB/240GB SSD + Oneplus 6T + Gear Fit 2 + XBOX One S)
-
MODERÁTOR
-
andreas49
senior tag
Hali,
Felraktam tegnap én is a CloudyG3 2.1 romot. 22 óra használat mellett DS 94%, aksi 87%. Ez super.
Amit nem tudtam megoldani és ehhez kérem a segítséget:
A [link] oldalon a jellemzőkben szerepel a "Full lockscreen weather effects" mely nekem semmit sem mutat, pedig a beállításokban bejelöltem. Lehet, hogy u.u cserélni kell az LGHealth.apk-t, mint az alap gyáriban?
Nem találom, hogy hol tudok témát váltani.
Tud-e valaki magyar fordítást a T_Action-hoz, én nem találtam.
Köszi előre is.HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
andreas49
senior tag
Ami kimaradt az elözö hozzászólásomból:
hol állítható be, hogy a kikapcsoló menűben megjelenjen a reboot recovery és a képernyőkép készítés?HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
Mr President
senior tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy összetört érintős G3, tehát a kijelző sértetlen, csak az előtte lévő üveglapot kellene cserélni. Neten néztem videókat és otthon kb esélytelen megcsinálni. Tudtok valakit az országban aki foglalkozik ezzel? Lényegesen olcsóbb lenne mint kijelzővel együtt az egészet cserélni.
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
estikornel
tag
Helló!
[Erre] keresem még a választ!
Továbbá nova launcherbe betenni a smartnotice-os órával egybeépített időjárásjelzőt visszatenni? Illetve eltűnt a gyári zene alkalmazásom widgetje is, ehelyett csak a google-ös vackok vannak. Szép gyors ezzel a telefonom így nem nagyon szeretnék visszatérni emiatt a gyárira..
-
tutaj01
aktív tag
válasz estikornel #15940 üzenetére
Én egyszer próbáltam lolli alatt módosítani ezzel a moddal a kamerát (AN HD volt akkor) de akkor nekem bootloop lett a vége... Nem tudom mi miatt, lehet másnak működik, de én azóta nem próbálgattam inkább. Nem tudom mi kavarhatott be.
LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
NandorHUN
addikt
Valaki találkozott már olyannal, hgy SD kártáyról nem tudott törölni valamit?
Megpróbáltam törölni egy mappát Solid Explorer-rel erre bejött egy "engedély kérő " ablak. ES Explorer ugyanúgy nem működik, ott "nem lehetet törölni" ablak jön be.Valakinek van tapasztalata? (PC nem látja valamiért a mappát).
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
veterán
Apro eszrevetel a g3 2.1 romhoz :
- nagyon gyors
- a min fenyero auto modban kb 20%-al tobb, mint a 2.0 alatt. Legalabbis nalam...
- a kijelzo miatt ( es valszeg a sebesseg miatt ) igy most csak 4.5 ora kijelzoidot tud nalam.De eszmeletlen jo, ennek a telefonnak igy kellett volna kijonnie.
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
seger
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hozzátok, lehet-e a kezelő gombokat variálni?
Értem ez alatt, hogy a vissza nyilacska ne bal oldalt legyen hanem jobb oldalt.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest