Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Aki mar CM12-t hasznal:
-A Nightly jelentene a beta verziot?
-XDA-n sajat CM gyartasi leiras is van...most ez akkor mit is jelent pontosan, hogy CM?
-Meg mindig nem hivatalos a verzio?
-Vegul...milyen bugok/negativ dolgok jottek eddig elo benne? -
akooos
veterán
Ugyan nem tudom G3-nál hogyan van, de valószínűleg, mint minden másnál:
-A nightly azért nightly, mert (régebben) minden este frissült. Ez nem a stable verzió, hanem ahogy írtad, a bétának felel meg (de általában teljes értékű és később ebből kerül ki a stable is).
- Van CM alapú ROM ugyebár és maga az Official Cyanogenmod a CM csapatától. A CM alapút bárki megcsinálhatja az adott forrásokból, de nyilván hiányzik belőle a CM csapat szakértelme/tapasztalata. Ha használtál már valamilyen telefonon IGAZI CM-et és CM alapú ROM-ot is, akkor tudhatod mi a különbség.
A többire sajnos nem tudom a választ, nem követem a G3 topikját XDA-n.
-
Lecs@
addikt
Tyű de rég jártam erre. Laggoltok még, melegedtek még ?
Búék
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
veterán
Cm12-ot hasznaloktol lenne 1-2 kerdesem.
- mikor bejovo hivas jon, de en ph-t olvasok, emailt irok, barmi... Akkor egy kis ablak becsuszik felulrol, hogy hivnak, vagy teljeskepernyon tudatja velem?
- megy a terkep, jon egy hivas, felveszem, es kis buborekban ott jelzi hogy hany percrle beszelek, kozben szepen szepen tudom nezni tovabb a terkepet...Ezek cm alatt is igy vannak, vagy a megszokott modon?
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
DonLaca@
senior tag
Az official CM12 már most jobb képet csinál a Lenovo-s kamera appal gyári beállításokkal mint a G2 stock rommal. Kollégámmal csináltunk pár összehasonlító képet. Úgyhogy annyira nem vészes a helyzet. Videó felvételt valaki nézte már? Az milyen minőség?
-
mtm800
senior tag
Hívás vége utáni black képernyő javítva van már a cm alapú romokban, vagy kell a power gomb az élesztéshez?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Just_Reboot #14658 üzenetére
Koszonom , teszek egy probat. Csak kivancsi vagyok, mennyivel gyorsabb a cloudynal. XD
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
Typhoon47
senior tag
válasz mtm800 #14661 üzenetére
Javítva, legalábbis rr-on nincs ilyen bug. CM12 alapúakban talán még az üzemidőn kéne kicsit csiszolni, mert a gyári azért jóval jobb ill. az ominózus kamera.
Cloudy-nál jóval gyorsabb természetesen (rr zseniális ebben).
[ Szerkesztve ]
"Education is important but big biceps are importanter"
-
őstag
CM 12-nél meg lehet valahogy csinálni, hogy telefonálás végén vissza kapcsolja a kijelzőt?
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
Hajnii20
tag
Sziasztok!
Azt hol kell beállítani ,hogy jelezzen a telefon ,amikor volt egy nem fogadott hívásom és figyelmeztet ,hogy hívjam vissza az illetőt?
Előre is köszönöm -
DonLaca@
senior tag
válasz Just_Reboot #14660 üzenetére
Nekem elég az FHD. Délután meglesem ha lesz rá időm.
-
tomalbert
tag
A rejtett menüben a Knock On/Off Setting mit takar? Nekem nem változik semmi még újraindítás után sem.
-
KisBundi
őstag
Na már felidegesítettem magam. Első alkalom volt, hogy a telefon eldobta a térerőt és nem állt vissza vagy fél óráig, mert nem nyúltam hozzá. Lehet ezzel kezdeni vmit vagy ez ilyen marad? Azzal, hogy eldobja még együtt lehet élni. De hogy ha nem nyúlok hozzá és addig nem áll vissza, azzal nem!!
-
Pietro 22
aktív tag
Gyari bongeszo szereti azt jatszani velem, hogy amikor betolt egy oldalt es latszolag betoltotte akkor elmegy az oldal feher kep lesz es ujra tolti az oldalt. Zavaro mert sokszor azt hiszem hogy betoltotte az oldalt es gorgethetek le, de megse mert egyszer meg ujratolti. Ez mitol van?
-
Tibor7878
tag
Sziasztok! Egy elég különc problémám van azt hiszem
Én az animációkat teljesen kikapcsoltam és tök tetszik így, nem kell a pompa.. Aztán észrevettem valamit. Én általában max fényerőt használok és ha ki vannak kapcsolva az animációk akkor a max fényerő gyengébb mint egyébként. Ne kérdezzétek mi az összefüggés, de így van. Bekapcsol a kijelző, minden oké, majd ~3 mp világítás után látható ahogy a fényerő lejjebb ugrik. A telefon 100%-ot ír ettől függetlenül.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám kiiktatni az animációkat úgy, hogy ne a fejlesztői opciókban kapcsoljam ki..? Hátha más megoldással a fényerő hülyeség sem lenne.
Köszönöm szépen! -
Land
veterán
Lehet holnap elviszem az LG szervizbe a telefont burkolat repedés miatt. A karcos lézeres távolságmérővel kezdenek valamit vagy azt nem cserélik ki? Aki bevitte hozzájuk, kapott okostelefont cserébe arra a pár napra?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
ßrainiac
addikt
válasz Just_Reboot #14681 üzenetére
G3-ra a bugdroid-os van csak.
-
MODERÁTOR
Ez a bolt megbízhatónak számít?
Vásárolt már valaki innen?20 éve a Prohardveren
-
Vangelis
félisten
Üdv Srácok!
Olyan gondom volna, hogy egy ilyen telóról eltűnt minden fotó.
Be lehet valahogy állítani, hogy meghajtó ként lássa a windows? Mert így sajnos nem tudom elérni egyik adatmentő progival sem.
Meg azt csinálja n néha a készülék, hogy magától újraindul. Pedig alig pár napos
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Earl_Muttley
őstag
Na, lehet hamarosan visszatérek közétek! Szombaton megyek azonosítani, lehet megvan a telefonom.
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
veterán
válasz Earl_Muttley #14686 üzenetére
Könyörgök vigyél valami kést vagy fegyvert vagy valamit, öld meg őket!https://gamergep.hu/
-
Kasya
nagyúr
Rendorseg segitett? Vateran lattad meg? Oszd meg tapasztalataid
-
samu100
tag
Nah jó hír szerencsére! Remélhetőleg a tiéd lesz. Az elkövetők meglettek?
-
Earl_Muttley
őstag
Meggyi: Én nem süllyednék le hozzájuk, meg ugye sokan vannak errefele.
Többiek:
A rendőrség találta meg, ELVILEG, majd szombaton kiderül hogy az enyém-e, és szerdán kapom valószinüleg kézhez. Az elkövetők meglettek, és még beismerő vallomást is tettek.Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
samu100
tag
válasz Earl_Muttley #14691 üzenetére
Gondolom felvázolták előttük a szitut. Nagy szerencséd van, ha tényleg a tiéd. Remélhetőleg nem fog újra összehozni velük a sors. Meg ofc remélhetőleg senki más nem kerül ilyen helyzetbe.
-
Kasya
nagyúr
Nagyon nagy szerencsed van, de orulok neki! Remelem a tied lesz!
(#14694) Meggyi001: persze, bemeres... Bejelentest teszel es ha mas ugyben felmerul a telefonod, akkor szolnak. Nem keresgelnek ok ilyesmit....
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Valahogy bemérték a telót nem? Aztán vissza keresték, hogy kitől kinek honnan...gondolom.... azér na, én mégis megölném őket....aki telefont lop,pláne így erőszakkal, pláne LG-t, pláne G3-at, az halál
https://gamergep.hu/
-
Just_Reboot
addikt
Remélem olyan állapotban kapod vissza mint amikor elrabolták tőled.
#Meggyi001: Én biztos hülyére verném a kis pöcsöket!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Earl_Muttley
őstag
Megint mindenkinek, mivel szakmai, és nem szeretném itt a HSZ-eket szaporítani.
Én is remélem, hogy mindenkit elkerül ez a szituáció.
Justreboot írta le a legnagyobb parámat. Nem tudom egy szétzúzott G3-al mit kezdek majd, hiába biztosított.
Meggi: Nem tudom, szerintem olyasmi. Vagy a "kedves" eladó köpött mert szorult a hurok. Az órám elvileg ilyen módon lett meg.
Szerencsésnek érzem magam, de majd ha láthattam a telefont, IMEI-t nézhettem, stb.
Megadnám nekik én is a magukét, de én sz*pnám meg.
[ Szerkesztve ]
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
veterán
válasz Earl_Muttley #14697 üzenetére
Melletted állunk és izgulunk veled...te....a biztosítás nem fizeti ha összetörik a telefon vagy lopás ellen stb.. .
https://gamergep.hu/
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Earl_Muttley #14697 üzenetére
Többet kapsz értük, mint egy normálisért...
Biztosító már lopásnál fizetett volna elvileg, ha bejelented. Biztos kikötöttek volna valami időt a rendőrségi ügy miatt, hogy, ha "X napon belül előkerül" vagy hasonló akkor nem fizet.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest