Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz Tompkins #3800 üzenetére
Ó ez az.Ezt kerestem.
Köszönöm.
Hogy a rákba jöttök ti rá ilyenekre?Eszembe nem jutott volna ez a körözés.
Szuper.
Vannak még ilyen trükkök?
A makró fotózáshoz sem ártana valami kis segítség. Ha leteszem az asztalra azt a pici valamit amit fotózni szeretnék és kozelitek felé a telefonnal sokszor homályosodik.Biztos rosszul használom[ Szerkesztve ]
-
Deconst
csendes tag
Sziasztok!
Itt találkozott már valaki a lassú töltési gonddal? 2 hete van meg, szóval már be kellett volna állnia, de valahogy nem az igazi GSam battery 10 órára saccolja a teljes töltöttséget, és -517mA töltést.
Egyelőre nem zavaró, de jobb lenne ha jól működne.
Illetve a másik hiba is a töltéshez kapcsolódik, ha töltőn van, az érintő teljesen random működik, hosszan érzékel érintéseket, pl görgetni se tudom, mert folyamatosan nyitja meg az oldalakat.
factory reset már volt[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz trebrona #3777 üzenetére
A gyári fájlkezelő appnak mennie kéne nála is, a /system/priv-app mappában van, azok a legmagasabb jogosultsággal rendelkező appok. Felhasználói programoknak nem engedi írni (azok az utólag telepítettek, a /data/app mappába mennek).
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
vittorio7
őstag
Sziasztok!
Beszereztem az asszonynak egy Xiaomi Redmi 3 okostelefon - ARANY/FASHION telefont az eustock-tól.
Hát, ez a telefon valami gyönyörűség, nagyon jól néz ki. Most ismerkedünk a MIUI7-val, eddig minden szép és jó. Van valakinek edzett üveg fóliája, és átlátszó szilikon tokja elfekvőben? (Privátban megkereshetne, elsősorban BP-i átvétel érdekelne.) Sajnos május fele ér ide amit rendeltem Kínából.
[ Szerkesztve ]
-
suste
veterán
válasz Deconst #3802 üzenetére
Az erintokepernyo hibas mukodese toltes kozben a halozat/tolto hibaja (is).
Probald ki mashol vagy kozvetlen fali aljzatba dugva, vagy masik toltovel....Mas:
Aki belakta a telefont annak nem okozott lasulast a keves ram?
Eleg ilyeszto hogy a felet elviazi az alap rendszer is.
DoggeeX5-nel sokkal tobb maradt a stock kozeli rom-mal...[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
Ne windowsra gondoljál, nem az a lényeg hogy minél több szabad ram legyen. A ram azért van, hogy használjuk. Ha mindig kiürítjük a ramot akkor vissza kell tölteni a tárolóról az alkalmazásokat, pont ez a lassabb, és még a fogyasztást is növeli, mert a háttértárhoz nyúl (belső flash vagy sd). A rendszer igen jól lekezeli a memóriát, ha kell akkor tudja hogy mit dobhat ki a ramból, illetve a beállításokkal bizonyos mértékben szabályozni is lehet a dolgot. Ha túl sok a szabad ram, akkor vagy nincs annyi alkalmazás, vagy rossz a rom memória managementje. Akkor gyors a rendszer, ha kihasználja a ramot, azaz ha valamit indítasz akkor csak bedobja a ramból, nem pedig a tárhelyről kell betölteni. Inkább az lesz lassú, amelyik túl sok szabad ramot tart, az a ram helyett a háttértárat használja. Kíváncsi lennék a doogee teletömve mit produkálna, ha annyi ramot nem használ hanem csak feleslegesen áll.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
sagem
addikt
Bocs, ha hülyeséget kérdezek, windowsról álltam át, nem tudom hogy kellene hogy működjön Szeretnék sms-t diktálni, tud ilyet a Redmi? Sms írásnál a billentyűzeten van egy mikrofon ikon, arra kellene bökni, nem? Én rányomok, rezeg egyet a telefon majd nem történik semmi. Eu stockos rom, a gyári beállításaival.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
macilaci78
nagyúr
Oké, itt a folyamat:
Step 1: Enable USB debugging - PIPA
Step 2: Settings > Addtional settings > Privacy > enable Unknown source - PIPA
Step 3: Download files Root_Xiaomi_Redmi3.apk - PIPA
Step 4: Install Root_Xiaomi_Redmi3.apk file.itt akadok el* Then open and press Root, the process will take place automatically until Root completed* kiírja, hogy kevés a hely, szabadítsak fel. Felszabadítom, újrakezdem és ugyanaz. Nem kevés a hely, újraindítás után sem működik se telóról, se SD-ről indítva a telepítést.
Más: névjegyek. Ilyen formában jelenik meg nagyon sok névjegy. Tehát se név, se telefonszám, se semmilyen mezőben adat, csak a leírásban, de ott viszont minden. Ezt hogy lehet fájdalommentesen átkonvertálni?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Chaser
legenda
rendelt már valaki pro-t?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
krisztian07
tag
Ígértem, hogy beszámolok az Eustocktól rendelt telefonom garanciális ügyintézéséről. A telefonomat egy budapesti szervizbe kellet küldeni, ahol megállapították hogy hardveresen nincs baja a telefonnak. Így újra szoftverezték, majd egy ideig tesztelték, hogy visszatér-e a hiba ( nem észlelte a SIM2-t). Mivel a hiba nem jött vissza, a készüléket visszaküldték nekem, amit azóta nagy megelégedettséggel használok. Hozzá kell tennem, hogy mind a szerviz, mind pedig az Eustock hozzáállása teljesen korrekt volt a garanciális ügyintézéshez. Amikor csak akartam el tudtam érni őket és válaszoltak minden feltett kérdésemre. Ráadásul még egy kis ajándékot is kaptam. Tőlem megkapja a cég az ajánlott plecsnit.
Mondtam, hogy a droidot, ne rakjátok ki oda, Mert leviszi a buráját egy aszteroida!
-
menledge
senior tag
válasz krisztian07 #3814 üzenetére
Köszi a beszámolót!
-
Upo
addikt
válasz hevizms #3801 üzenetére
Hogy jövünk rá? Én speciel véletlenül. Csak fókuszálni akartam, de elállítódott a fényerő ahogy megcsúszott az ujjam.
Makrózáshoz meg stabilan kell tartani, és egyet bökni oda, ahol élesnek kéne lennie a képnek.
Ha túl közel van akkor is lehet olyan, hogy többször fókuszálgat, mert az már a képességei határán van, pár millivel messzebb viszed akkor könnyebben befogja. Vagy kell valami kamera app ahol van manuális fókusz, pl. Open Camera, vagy vannak modok (nexus kamera, oneplus kamera, nubia kamera, ...) amiben szintén van.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Surda-
őstag
Autós tartoban vsgy szimplán az asztalon kevésbé jól érzékel a kijelző. Ez normális?
Töltőre dugva szintén..."Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
CashGetLow
újonc
EU Stockon keresztül az ipaky tokos kódot másnak siekrült aktiválni? A kódot elfogadja, de az árat nem korrigálja.
-
Nandivagyok
aktív tag
Üdv!
Egy ideje read onlyban követem a topicot és gyűjtöm az infókat, mert engem is kevés választ el egy R3 Pro megrendelésétől.
Látom hogy volt szó a kameráról, ezért érdeklődnék, hogy Camera2 API képes a telefon?
Sajnálattal olvastam hogy 120 fps lassított felvételi opció nincs, viszont hosszú záridős fotókat tud lőni? Régebbi Xiaomi modellek is képesek voltak rá az új API nélkül is, ezért reménykedek. -
eustock
tag
válasz CashGetLow #3818 üzenetére
A rendszer elfogadja a kupont, a kedvezményt a rendelés visszaigazolásakor állítjuk be.
[ Szerkesztve ]
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz CashGetLow #3818 üzenetére
A kuponkód működik, én is azzal rendeltem, ami ma meg is érkezett. Eustock korrekt, bármiben segítenek, gyorsak, megbízhatóak!
-
SirRasor
addikt
Üdv!
Kéne kis help. Mi az a nand unlockolás? Bizonyos dolgokat szeretnék, amihez már van root, de amellé még ezt is kiírja ez a kis csoda
Köszönöm![ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
Titmouse09
aktív tag
válasz Nandivagyok #3819 üzenetére
Nem támogatja a Camera2-t. Legalábbis az eustock rom biztosan nem.
Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
-
Lacika2013
tag
Sziasztok.honnan lehet leszedni a stabil magyar romot,es mi a telepites menete?
Koszonom -
hege21
aktív tag
válasz Lacika2013 #3830 üzenetére
Olyan nincs
-
Biluxzsolt
aktív tag
Sziasztok!
Miui.hu-ról nem indul el a Mi fit 2.0.5 letöltése. Most másnak se megy vagy csak én vagyok béna? Fiókom van, ismeretlen forrásokat engedélyezem. Valami kell még?"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
zotosz
tag
Sziasztok,
szeretnék rendelni redmi 3 pro-t. Visszaolvasgattam pár száz hozzászólás, eustock-on kívül spemall-t ajánlották márciusban.
Eustock-nak nincs, spemall-on van, csak érdeklődnék, h van-e esetleg újabb versenyző, webshop? Ill van-e vkinek tapasztalata spemall-os garival? +10 USD-ért van EU warranty, de adott esetben ez mennyire gördülékeny?
A rom része nem nagyon izgat, redmi 1s-t is angol nyelven használom, viszont arra nem találtam utalást h redmi 3 pro-hoz van-e global stable rom a redmi 1-hez hasonlóan amiből ki vannak írtva a pálcika app-ok?
köszönöm előre!
-Isten hozta.... -Meg egy nagy fekete autó....
-
moordavid
aktív tag
Sziasztok!
Rendelt már valaki a xiaomiforsale.com-ról Redmi 3-at? Azt írják, hogy a "Multilanguage ROM MIUI7 with Google services." van rajta. Ez az official global miui 7 lenne?
"Like tears in rain."
-
Maximum1
őstag
Friss Dev. rom 6.4.14. és aki a kínait szereti.
Nekem EU van, nem jött OTA-n, hiába nyomkodtam a frissítést.
TWRP-ből tettem most fel, múltkor rendszer alól betallóztam, a csík végigment mindkét esetben, TWRP is megmaradt.
Érezhetően gyorsabb lett a telefon, remélem nem az üzemidő kárára.":-! TIPP: Ne essünk kétségbe, ha a megszokottnál picit hosszabb idő telik el, a Recovery frissítés általában pár pillanattal hosszabb, illetve a legtöbb esetben a Recovery a cache-k ürítését is elvégzi,amiről úgy bizonyosodhatunk meg,hogy a bekapcsoláskor a képernyő alján végigfut egy kis csík"
Még nincs benne a magyar, de már szépen halad a fordítás.
[ Szerkesztve ]
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz Biluxzsolt #3832 üzenetére
Hátha más is belefutna:chrommal nem, de a saját böngészővel egyből letölthető.
"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
DAVE_CH1
tag
Sziasztok! Honnan tudok a telefonhoz magyar romot tölteni? thx
Közben meg is találtam: V7.1.1.0.LHPCNCK EU from SPEMALL[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi3 / Mi5 Pro / MiNyóc / 14pro
-
Alvin76
tag
Most rendeltem az xiaomiforsale.com-ról egy ezüst redmi3-mat a lányomnak (az eustockon elfogyott).
Kérdéseim:
érdemes-e a bootloadert kinyitni rajt? (nekem Note3 van, azon kinyitottam, és letellt már az 1 hónap, úgyhogy elvileg meg tudom neki csinálni)
Van TWRP-ből felrakható magyarul tudó ROM?
vagy a spemall-os magyar 7.1.1.0-t érdemes felrakni miflash-el?
Ez EUstock-oson milyen rom van?
-
Maximum1
őstag
válasz Alvin76 #3839 üzenetére
Muszáj lesz nyitni ha frissülő magyar romot akarsz.
Jelenleg 95%-on áll a fordítás, elvileg belekerül a majdani romokba.
A jelenlegi állás szerint a stable és dev.kínai rom nyitás nélkül felrakható, elvileg magyar lesz bennük de tele lesz tyúklábbal és nincs gyárilag googleplay, az összes többi rom-hoz már nyitni kell.Nem kell semmiféle 1 hónapot várni, csinálnod kell még egy Mi accountot az új telefonnak is, nem hiszem hogy akarnád hogy a lányod telefonja összeszinkronizálja a Te dolgaidat.
-
Maximum1
őstag
válasz Maximum1 #3836 üzenetére
Brutált gyorsult a telefon a frissítéssel, tudom hogy nem mérvadó de egy kis antutu
China Dev 6.3.31
EU Dev. 6.4.7
EU Dev. 6.4.14 -
trebrona
nagyúr
válasz DAVE_CH1 #3843 üzenetére
Olvasgass még egy kicsit, először is meg kell igényelni az engedélyt. Miután megkaptad az engedélyt (elviekben 10 nap 100%-os MiAccount-tal), a nyitáshoz a developer romot kell használni.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
DAVE_CH1
tag
válasz trebrona #3844 üzenetére
Megkértem az engedélyt a Mi unlock weboldalon "Submitted. Please wait for the review". Csak azt hittem azonnal lehet már unlockolni, de ugy látom kell egy kis lefutási idő. A developer rom-ot honnan tudom letölteni? és az pontosan miért fontos? nem mehet rá egyből a magyar rom?
Xiaomi Mi3 / Mi5 Pro / MiNyóc / 14pro
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt A B20-as 4G nyomában
- Teszt Xiaomi Redmi 3 - szépségbe zárt szörnyeteg
- GP!TV Mobilarena TV: Nem lehet lemeríteni
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest