Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz trebrona #3298 üzenetére
Persze, tudom, hogy ezekre a célokra is használható, de én hiányolom belőle, hogy nem tudom a Google-t beállítani keresőmotornak (én csak arra használnám, ha...)
Ugyanez a bajom a beépített böngészővel.Tudom, Kína -> no Google, de emlékeim szerint a Redmin be tudtam állítani a Google-t is, mint kereső, legalább a böngészőben.
Xiaomi 13T
-
trebrona
nagyúr
válasz Viktor0610 #3301 üzenetére
Eu verzióban valószínűleg be tudod most is. Most mit használsz? Azt hittem már régen felpattintottad, ha már kinyitottad.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
MODERÁTOR
-
trebrona
nagyúr
válasz Viktor0610 #3304 üzenetére
Ej, pedig lehettél volna ebben is az első!
(#3302) CSorBA : Nincs mit.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Karavik
veterán
válasz Viktor0610 #3301 üzenetére
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
MODERÁTOR
-
whYz
őstag
Az miert lehet, hogy China Stable V7.2.6.0 van fent es reggel nem ebreszt a telo? Ha megprobalom letesztelni es berakok es par perces ebresztot akkor mukodik, viszont ha tobb oran at all, ugy nem ebreszt, meg se szolal, semmi. Eleinte meg mukodott, csak tegnap kezdte el.
-
MODERÁTOR
-
Surda-
őstag
Rendeltem egy ilyen Brotect tempered glass t.
Pénteken megrendeltem,ma itt volt,hurrá.
Raknám fel,de annyira milliméter pontos,hogy ha egy picit is túllógott valamelyik oldalon,ott bizony levegős maradt.
Kb 10szer kezdtem neki újra, míg végül egy jó nagy szösz került az üveg tapadós részére,megpróbáltam antisztatikus ruhával leszedni,tiszta szösz lett.
Úgyhogy kidobtam az ablakon 2ezret és integettem neki[ Szerkesztve ]
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
tobias40
veterán
Beléptem én is a táborba,majd jövök a kérdéseimmel!
Első:magyar nyelvű nincs hozzá sehol?
Már másik topic-ban kérdeztem és azt írták hogy nincs -
razorka777
veterán
Be lehet azt állítani az időjárás alkalmazásnál amit használok, hogy kitegye az értesítési sávba az aktuális hőmérsékletet.
Minden más romnál megy, de a MIUI-nál még nem jöttem rá hogyan lehet.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
ToniSoprano
addikt
1. Valaki meg tudja mondani, hogy 16 Gb-ból kb mennyi marad szabadon, normál használtban ha z alap programok telepítve vannak, de csak a programok vannak telepítve a belsőre?
Az a baj, hogy folyamatosan dual simesként használnám, és úgy már micro SD bővíthetőségi kilőve.2. A kijelzője milyen, mennyire tükröződik, valamilyen gorilla glass van rajta?
3. Folyamatos LTE/WIFI whatsapp, viber, messenger, skype stb. folyamatosan megy a háttérben kb mennyi kijelzőidő érhető el vele?
A teló tényleg korrekt az egész ennyiért.
-
zotosz
tag
Sziasztok,
tudom h ez nem a telefon ajánló de megkérdezem: Redmi 3 v Redmi3 Note v Redmi 3 Note Pro?
Redmi 1S-t használok már 2 éve, esedékes a csere, nem tudok dönteni. A note kicsit nagy nekem, de elég menő a hardvere, a sima redmi meg olcsóbb, bár nem sokkal :/.
köszönettel,
Z-Isten hozta.... -Meg egy nagy fekete autó....
-
tom120514
őstag
Bluetooth kihangosítón nem a beállított csengőhangot játssza hanem valami idétlenséget, van erre beállítás? Nem találtam...
Never go full retard.
-
Surda-
őstag
Redmi 3 vagy Redmi note 3 pro-ra szűkítsd le.
Itt meg döntsön a méret.
Nekem a note-ok nagyon nagyok,nem tudnám megszokni,hogy mindig 2 kézzel kell használni.
A redmi 3 meg pontosan akkora,mint a redmi 1. Még a tokjába is belefért.
nem jó hozzá,máshol vannak a kivágások,csak a méret miatt mondom."Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
Namelesske
addikt
Na jó tételezzük fel, hogy megvettem a telefonomat, hogya kaphatnék olyan romot ami nem kínának szántak van benne OTA és magyar nyelv is. Bár az angolt is megtudom szokni nem probléma. De hát na..
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
whYz
őstag
válasz Namelesske #3331 üzenetére
Kinaiaknak szant rommal nincs semmi problema, van OTA es angol nyelv. Magyar nyelvu romokhoz nem lesz OTA.
-
Chaser
legenda
válasz Namelesske #3331 üzenetére
nem megy magyar és ota tudtommal, nincs még hivatalos multi rom
igazából ha minden jól mukodik nem foglalkoznék otaval
1,5 éve ua. a rom van a note1emen, tökéletes
kifejezetten orulnek ha nem lenne óta, nem lehet kikapcsolni hogy új frissítés van_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Halihólaci
tag
Sziasztok! Ha esetleg vki tudja kérem árulja el hogyan működik a keresés a telefonon, eddig sajnos egyik sem ment! alap 7.1.1.0 rom
-
Maximum1
őstag
válasz hevizms #3340 üzenetére
"Kapcsold ki a készüléket és a bekapcsoló gomb + hangerő le gomb hosszan nyomásával lépj be a bootlader módba.
A számítógépen jelentkezz be a kérelmező Mi fiókkal az Unlock alkalmazásba. Legfrissebb MiUnlock: [link] Bejelentkezés után csatlakoztasd a géphez a telefont USB kábellel. Nyomd meg az Unlock gombot az alkalmazásban. A folyamat nem vesz 10 másodpercnél több időt igénybe. A feloldás után a telefon újraindul és készen is vagyunk. A bootloader feloldva."
-
hevizms
addikt
válasz Maximum1 #3341 üzenetére
Aha.
Akkor magával az sms-el semmit nem kell tenni.Szóval úgy értem nincs benne kód vagy ilyesmi amit be kell írni valahová?
Az akkor lényegében csak értesités arról hogy most már nyithatod a fiókoddal.Na ez nem volt tiszta nekem.
A leírással menni fog ha egyszer nekem is megjön az sms
Kösz
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
válasz hevizms #3342 üzenetére
Azt írják nem mindig jön sms, viszont lehet próbálgatni a programmal unlockolni, max nem történik semmi, telefonnak nem lesz baja.
Itt van a nagy testvér topik, előrébb vannak mint mi, keresőjében sok mindenre választ kapsz.[ Szerkesztve ]
-
lfgj
csendes tag
Sziasztok!
Tervezem egy ilyen telefon megvételét az eustocktól, de - sajnos - nem igazán vagyok otthon ebben a rom(b)olgatásban Azonban szeretnék magyar nyelvet, google play-t és társait, ezért az eustock által feltelepített rommal fogom kérni a telefont. A kérdésem az lenne, hogy ez a rendszer mennyire stabil, jól működik-e, vannak-e benne kínai alkalmazások, amiket tiltani kell; esetleg kiderültek-e már tipikus hibák, bugok, amikre számítani kell?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt A B20-as 4G nyomában
- Teszt Xiaomi Redmi 3 - szépségbe zárt szörnyeteg
- GP!TV Mobilarena TV: Nem lehet lemeríteni
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs