Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireman123
őstag
Az eustock munkatársa szokott ide beírni, ha akar/tud válaszolni gondolom megteszi itt is ...ha nem, akkor majd rákérdezek email-ben.
Nekem csak magyar nyelvvel kellene, nem akarok/tudok mókolni vele (ezért nem szeretnék Kínából rendelni)....és ezért preferálnám ha lenne eustock-os ebből is, nyilván ésszerű/elfogadható árhatáron belül. -
Chaser
legenda
válasz fireman123 #3051 üzenetére
ha 60-ért adnák az alap redmi3-at az is teljesen ésszerű/elfogadható lenne, jelenleg kinnről is 50k +/-1 /szerencsére ők máshogy gondolták/
most jelentették be, még egy hét mire elérhető lesz csájnában' is
sztem egyszerűbb ha rákérdezel mailben/vmelyik hirdetésükben, ide sokan írnak, könnyű átsiklani felette_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
MODERÁTOR
válasz fireman123 #3051 üzenetére
Ha tudod, hogy szokott ide írni, miért nem keresed meg privátban?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
fireman123
őstag
válasz Viktor0610 #3053 üzenetére
na jó, legyen igazatok, ...megkérdeztem.... (de nem árulom el a majdani választ ) ....csak ha megkérdeztek
[ Szerkesztve ]
-
Potrien
senior tag
válasz fireman123 #3054 üzenetére
Nem,mi nem kérdezünk.
-
Halihólaci
tag
Sziasztok!
A Páromnak vettünk egy Redmi3-at, barátkozik vele. Akku idő fantasztikus, és kellően gyors is! Picit a Páromnak nagy, ez az egy szól(t) ellene. Amit nem találok sehol, a képek felbontását, méretét hol lehet állítani? Illetve írtatok egy jobb kamera progit (NextMod) ezt honnan lehet letölteni?
Köszi:
Laci -
törölt tag
válasz Halihólaci #3057 üzenetére
Settings - Camera frame
Standard 4:3 = 13 MP
Full screen 16:9 = 8 MP -
törölt tag
válasz mike1334 #3060 üzenetére
2014. június 16-tól online vásárlás esetén a fogyasztót megillető elllátási jog időtartama 8 munkanapról 14 naptári napra módosult (45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet).
"Elállási jog: 8 munkanap helyett 14 naptári nap
Az üzlethelyiségen kívül kötött és a távollévők között kötött szerződés esetén a fogyasztót indokolás nélküli elállási (illetve bizonyos esetekben felmondási) jog illeti meg.
A fogyasztó az elállási vagy felmondási jogát
termék adásvételére irányuló szerződés esetében a termék átvételének napjától,
szolgáltatásnyújtásra irányuló szerződés esetén a szerződés megkötésének napjától
számított tizennégy naptári napon belül gyakorolhatja. A rendelet kimondja továbbá, hogy az elállási jogot a szerződés megkötése és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatja a fogyasztó. Ha a vállalkozás az elállási, illetve felmondási joggal kapcsolatos tájékoztatási kötelezettségének nem tett eleget, az elállási határidő tizenkét hónappal meghosszabbodik.A fogyasztók számára segítségül a jogszabály melléklete tartalmaz egy elállási nyilatkozat mintát is, ugyanakkor az elállásra irányuló szándékot nem csak e minta felhasználásával, hanem bármilyen, erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozattal jelezheti a fogyasztó. A fogyasztót terheli az elállási nyilatkozat megfelelő határidőben történő benyújtásának igazolása, így továbbra is javasolt az elküldött e-mailek másolatát lementeni, képernyőmentést készíteni, vagy a posta úton feladott küldeményt tértivevénnyel feladni.
A vállalkozás haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított tizennégy naptári napon belül kell visszatérítenie a fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket is (például postaköltség). Ha azonban a fogyasztó kifejezetten a legkevésbé költséges szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott, a vállalkozás nem köteles visszatéríteni az ebből eredő többletköltségeket.
Termék adásvételére irányuló szerződés esetén a vállalkozás mindaddig visszatarthatja az ellenszolgáltatás összegét, amíg a fogyasztó a terméket vissza nem szolgáltatta, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azt visszaküldte; a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni. Nem illeti meg a vállalkozást a visszatartás joga, ha vállalta, hogy a terméket maga fuvarozza vissza.
A fogyasztó köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított tizennégy napon belül visszaküldeni, illetve a vállalkozásnak vagy a vállalkozás által a termék átvételére meghatalmazott személynek átadni, kivéve, ha a vállalkozás vállalta, hogy a terméket maga fuvarozza vissza. A visszaküldés határidőben teljesítettnek minősül, ha a fogyasztó a terméket a határidő lejárta előtt elküldi. A fogyasztó kizárólag a termék visszaküldésének közvetlen költségét viseli, kivéve, ha a vállalkozás vállalta e költség viselését.
Ha az üzlethelyiségen kívül kötött szerződés megkötésével egyidejűleg a terméket kifuvarozták a fogyasztónak (pl. termékbemutatón vásárolt masszázsfotelt), akkor a vállalkozásnak saját költségén kell visszafuvaroznia a terméket, ha az jellegénél (pl. méreténél) fogva postai küldeményként nem küldhető vissza."
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz #65577472 #3061 üzenetére
Ismerem a jogszabályt lévén jogász vagyok, köszönöm. Viszont ez nem ingyen használatot jelent, hanem egy kipróbálási, megtekintési lehetőséget, amit - lévén nem boltban vetted - nem tudtál korábban megtenni. Ha használod két hétig és úgy küldöd vissza, ott már rezeg a léc, mert nem rendeltetésszerűen éltél a jogoddal, hanem csak ingyen kikölcsönözted. Ezen túlmenően az értékcsökkenésért egyértelmúen felelsz, pl ha karcos lett. Minden a bolton múlik. Szóval csak óvatosan ezzel a 14 napos elállással.
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Chaser
legenda
válasz mike1334 #3060 üzenetére
persze, ha valamit kettétörtél nem vonhat le az áru értékéből arányosan, ha használtál valamit és nyoma van
ezért átvételkor igen célszerű futár előtt bontani a csomagot, vagy postán/telephelyen átvenni
továbbá semmilyen csomagolást nem köteles a vevő visszaküldeni, mindegy mit mond a bolt
"Ha a vállalkozás az elállási, illetve felmondási joggal kapcsolatos tájékoztatási kötelezettségének nem tett eleget, az elállási határidő tizenkét hónappal meghosszabbodik."
valaki linkelt nemrég egy boltot, mi4-cket áruló valami magyar csoda
ott közlik 3 nap - az is csak műszaki meghibásodás esetén ha jól rémlik - , és minden csomagolással együtt érvényes csak
annál a boltnál 12 hónap az elállási jog...
teljesen mindegy ők hogy gondolják, jogszabálytól kisker csak a vevő javára térhet el
ha pattognak fogyvédelem, homár, fb, nasa, fbi, stb
ne kelljen visszaküldeni semmit, meg senki ne azért vásárolgasson mert ki akar próbálni valamit, de a jogok azok jogok, ezen a területen speciel elég jól működnek nálunk isszerk: mike1334 ez a jogszabály konkrétan azért született - és nem nálunk, nálunk csak moddolva lett, lehet ez már eu verzió is, nem néztem utána - hogy elejét vegye sok netes átverésnek, mivel nem látod amit veszel és/vagy lehet hogy teljesen másra számítasz, legyen szó cipőről, notebookról, tv-ről, kb akármiről
usa-ban ennek elég szép hagyománya van már és nem csinálnak belőle gondot a boltok[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
dometomi10
csendes tag
Egy észrevétel:
Beállítottam éjszakára egy akkukímélő profilt, a reggeli visszakapcsolásra kikapcsolta az érintés rezgést (pedig ez a profilban se volt kikapcsolva)... Most reggel kipróbáltam, váltogattam a profilok között, majd vissza az alapértelmezettre, de sajnos kikapcsolva marad, hiába van beállítva akár a másikban is... Jelentkezett másnál is hasonló?És a contactokat se látom a micloudban, pedig be van állítva a szinkronizáció... Ez miért lehet?
Most vajon melyik topic az amit jobban követ mindenki, ez vagy a teszt alatti?
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz mike1334 #3065 üzenetére
ez a tipikus esete hogy az, de nem vagyok jogász
a lényege pont az, hogy bármilyen indoklás nélkül el lehet állni - nem mintha ezer mondvacsinált indokot nem lehetne kitalálni, pl nem erre számítottam...akinek vettem annak nem tetszik..közben vettem mást, kép alapján más volt a színe, stbstb, jogilag ezekbe bele tudnál kötni ha lenne is rá lehetőséged? nem nagyon, de lehetőséged sincs rá
nyilván vannak akik visszaélnek vele, nyilván adott címre csak egyszer tudják megjátszani
az üzlet meg tudja mérlegelni mit értékesít neten keresztül és mit nem, 6-700k-s gamer gépet lerendelni mert valaki ki akarja próbálni otthon és jogilag van rá lehetősége hát pfffff nem kell online árulni ami olyan kategória és akkor nincs gond
én részemről amit csak tudok személyesen veszek, de netes rendeléssel sem volt még bajom, vissza még nem küldtem semmit, visszavételre volt példa, pedig egyértelmű volt a vevő nézte be/értette félre mi kell neki, de a jogszabály adott és anélkül is visszavettem volna, legfeljebb nem megy el a kedve végleg a boltomtól és majd máskor vesz valamit vagy ajánl másnak
na off end, kitárgyaltuk már bővenjöjjön a pro_most_50k_ért 10 év garral_ph-s vásárlóknak ajándék mi4s-sel_még álmos vagyok...
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
menledge
senior tag
válasz dometomi10 #3066 üzenetére
Akik régóta figyelik vagy már használják is, a régit. Akik most figyeltek fel rá, az újat.
-
menledge
senior tag
válasz dometomi10 #3069 üzenetére
Ne is mond... A vicc, hogy minden b20 nélküli telónál lezajlik... mintha nem tudnák már. Bár mindig azzal kezdődik, hogy jön egy *** fórumtárs és benyögi, hogy mekkora szar, nincs b20 neki ez nem kell és elkezd hápogni.
-
gandris84
újonc
Sziasztok! Spemall-ról rendelt már vki ilyet? Nagyon szimpi a készülék, és gyorsan kéne, mert a mostani már lassan használhatatlan Sajna itthon már minden értelmes árú webshop kifogyott belőle (ezüst fekete verzió). Szerintetek melyik ROM-al érdemes kérni? A "gyári" vagy a "global" verziót? Igazából nekem mindegy, hogy angol-e a menü, vagy magyar, csak tudjak vele magyar betűket írni Lényeg, hogy stabil legyen, és lehetőleg a normál napi használatra alkalmas (telefonálás, email, navi, kevés netezés) mivel céges kártya is lesz benne, ezért fontos, hogy megbízhatóan működjön.
Sajna beszívtam korábban egy Lenovo S820-al, amit ebay-en rendeltem, nem szeretnék megint így járni. -
lacko6
senior tag
Hi.
Spemal kupon van amihez adnak tokot meg uveglapot?
-
hevizms
addikt
válasz gandris84 #3071 üzenetére
Spemall-ról rendelt már vki ilyet?
Viccelsz? Az eustock megjelenéséig szinte kizárólag csak onnan rendelt mindenki.
Egy a lényeg hogy EU expressz szállitással kérd plusz 20$-ért és akkor garantáltan költségmnetesen fog megjönni.
Ahogy én olvasgattam(és nálam is ez volt) 10-15 nap alatt kapod kézbe[ Szerkesztve ]
-
-
Chaser
legenda
ha jól rémlik eustock azt mondta tegnap pénteken jön új szállítmányuk
keress vissza/kérdezz rá
annál gyorsabban mástól se lesz meg kinnről, és majdnem egy árban van kinti legolcsóbb ajánlatokkal is szóval nem érdemes jelenleg kinnről vásárolni ha csak nem nagyon muszáj_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
veterán
Mi van ezzel a sim aktíválással mit kell vele csinálni, hogy ne írogassa? Már rányomtam az elküldésre egyszer már a számom is megadtam, de mindig kiírja hogy sikerelen. Mit csináljak vele, hogy eltűnjön?
Egyébként céges telónak kaptam nem olyan vészesen szar, mint gondoltam...
-
gandris84
újonc
válasz hevizms #3074 üzenetére
Köszi mindenkinek az infót. Igen, a rendelés menete tiszta volt, inkább a SW / ROM volt a kérdéses, hogy melyikkel járok jobban. A mostanival (Lenovo S820) nagyon megszívtam, konkrétan néha azért is újra kell indítani, hogy telefonálni tudjak vele, random kikapcsol, stb....
-
Anex66
csendes tag
A xiaomiforsale.com-on is van raktáron, csak pont fekete-szürke nincs, az még úton van Európa felé. Az viszont gyári ROM-os, tehát nincs benne magyar nyelv, csak angol meg kínai, de abból legalább kétféle. Ott viszont lehet átvételkor készpénzben fizetni, és csak egy kicsit drágább, mint PayPal-lal. 2-3 nap, és ha az EuStock-nál nem lesz készleten a közeljövőben, és sürgős, meg lehet próbálni.
-
Upo
addikt
A facebookon 8-át írtak az érkezésre, az már alig 1 hét, a most rendelt külföldi eu-s se nagyon ér ide előbb, és ezen az áron nekem nagyobb érték a 14 napos elállás, a KORREKT support, és a magyarországi garancia mint az a ~2000 ft spórolás.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Anex66
csendes tag
Arra a problémára van-e valakinek ötlete, hogy akárhány óra/időjárás widget-et próbálok, egyik sem frissíti automatikusan az időjárást. A régi telómon a Digital Clock & Weathert használtam, sose volt vele gond, de ezen sehogy sem akar frissíteni, csak ha megnyitom az alkalmazást. Próbaként feltettem ugyanezt a verziót a lányom Jiayu telójára, azon frissít a widget, ezen nem. Mellesleg a gyári óra/időjárás widget sem frissít automatikusan. Hiába lock-olom az alkalmazást, nem akarja, pedig minden engedélyt megkap, amit kér.
-
calamites
őstag
Azért az durva hogy a másik topicban nem tudnak leakadni a B20-ról. Lehetne az egy B20-talan telefonok ekéző topic.
-
g_g_g
őstag
Ha már SIM aktiválás.
Nekem az egyik SIM-en csak mobilinternet van (másik telefonálós, annak rendben is van az aktiválása), ezt is akarja aktiválni, de ugye nem tudja (angol nyelvre átállítva), mert nincs rajta sms küldési lehetőség.
Ilyenkor van valami megoldás?
Vagy nézem kell mindig az előbukkanó aktiválási értesítést? -
Surda-
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt A B20-as 4G nyomában
- Teszt Xiaomi Redmi 3 - szépségbe zárt szörnyeteg
- GP!TV Mobilarena TV: Nem lehet lemeríteni
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.