- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
válasz laceszgamer #18 üzenetére
Ajánlom, jó könyvek.
-
szupermacs
veterán
válasz laceszgamer #16 üzenetére
Persze, a Jurassic Park és az Elveszett Világ volt először. Még a '80-as évek végén. Michael Crichton (Kongó, A Gömb) könyve, most adták ki újabb (eredeti borítóval) kiadásban.
-
szupermacs
veterán
válasz laceszgamer #12 üzenetére
Szégyelld magad! Olvasd el a könyveket, nézd meg a filmeket és told végig a játékot. De lehet, hogy csak elfogult vagyok, mert a kedvenc filmem a Jurassic Park.
Mai napig elfogadnék egy Elveszett Világ mozis displayt.
A szigetek a játékban minden filmhez külön bejárhatók, nagyon hangulatosra sikerültek. A legszebb amit JP játékban láttam. Még a Trespassernél is jobb, ami nálam nagy szó. Nem is értem, hogy miért nem készítettek más témával (nem LEGO) ilyen játékot. -
szupermacs
veterán
válasz laceszgamer #9 üzenetére
Nem fogod megbánni. A játszható és dínók sokat dobnak rajta. A világ is gyönyörű.
-
szupermacs
veterán
válasz laceszgamer #5 üzenetére
Én 26 évesen a Jurassic Parkért oda vagyok meg vissza. Kegyelen jó lett. SW nem jött be, LotR meg nagyon üresnek tűnik. Viszont nekem is benne van jó pár órám eddig. Ez is várós lesz, de majd csak ha az összes filmes játékkal egybe pakolják. Nem akarok beleesni úgy a játékba, hogy megvan pár része és a vége lemarad, mint a Hobbitnál. Nem is értem, hogyan tolhatták el ennyire. Mondjuk az érthető, hogy a Hobbit utolsó része szinte csak háborús jelenetekkel van tele, de nem olyan nehéz kitalálni pár dolgot, hogy feldobják és kiadják DLC-ként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen videókártyát?
- Ford topik
- Milyen széket vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Huawei Watch Gt 5Pro - Alza vásárlás - 2026.10.10-ig garanciális - Ajándék Huawei FreeBuds 5I
- Eladó Magnat Sounddeck 150 hangprojektor
- Dell 5480 Laptop 14" FHD/i5-7Gen/MS Office/DDR4 8Gb/256GB M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- PBZ77-M PRO alaplap plusz Intel i7-3770K proci plusz 2x8Gb DDR3 plusz GTX1060-6G egyben eladó
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win10 PRO - 3év garancia - MAGYAR