Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obi-1
őstag
Azért ezek a játékok alapvetően gyermekeknek szólnak. A fiam 8 éves kora körül kezdett játszani a Lego Star Wars, Lego Batman, Lego Indiana Jones játékokon, az egyszerűség itt inkább előny volt.
Only a Sith deals in absolutes.
-
R3wind
csendes tag
Szerettem gyerekként a lego játékokat, attól függetlenül, hogy egyiket se játszottam végig. Ideig, óráig lekötötte az embert, de ennyi, aztán hamar monotonná vált és ment az uninstall. Tudtam mivel játszok, szóval kb. nulla elvárással álltam mindig nekik, mondván csak elütöm az időt. Egyetlen hatalmas bajom van kb az összessel - már amelyikre igaz -, hogy sose volt Game Over. Az is lehet, hogy csak én nem jutottam el olyan messzire ahol ez megtörténhetett volna, passz. Szóval nem jelentett az kihívást, hogyha lecsapkodták a három szívecskémet újra éledtem és daráltam tovább mintha mi se történt volna. Érthető, a gyerekeknek készült, de gyerekként én például Crash Bandicootot játszottam. Az se egy atom fizika, de az hogy meg tudsz halni és kezdheted előröl x szakaszról, legalább rávette az embert hogy újra nekiessen, szavatolva volt az újrajátszhatóság.
-
laceszgamer
addikt
Felnőtteknek sem olyan rossz móka szerintem, főleg ha van valaki akivel elhet tolni, bár én pár részt egyedül is szívesen toltam.
Főleg az elején az SW és az Indiana feldolgozásokat, azok voltak a kedvencek, meg a LotR.
Haverral meg a Marvelost toltuk jó pár hétvégén át, az se volt két perc mire meglett a 100%
Pár hónap múlva 5-10 euroért ez se lehet majd rossz vétel.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
PowerBuldog
veterán
válasz laceszgamer #3 üzenetére
legutóbb a jurassic parkot játszottam rongyosra, próbáltam mindent megszerezni (29 évesen )
[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
laceszgamer
addikt
válasz PowerBuldog #4 üzenetére
Na akkor nem vagyok egyedül a korosztályban aki szereti.
Bár van még mit pótolnom, Jurassic-nak még nem álltam neki, de lehet a következő az lesz. Amivel már játszottam abban mindben van ilyen 40 óra körül.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
szupermacs
veterán
válasz laceszgamer #5 üzenetére
Én 26 évesen a Jurassic Parkért oda vagyok meg vissza. Kegyelen jó lett. SW nem jött be, LotR meg nagyon üresnek tűnik. Viszont nekem is benne van jó pár órám eddig. Ez is várós lesz, de majd csak ha az összes filmes játékkal egybe pakolják. Nem akarok beleesni úgy a játékba, hogy megvan pár része és a vége lemarad, mint a Hobbitnál. Nem is értem, hogyan tolhatták el ennyire. Mondjuk az érthető, hogy a Hobbit utolsó része szinte csak háborús jelenetekkel van tele, de nem olyan nehéz kitalálni pár dolgot, hogy feldobják és kiadják DLC-ként.
-
PrinceHerceg
őstag
Még 27 éves fejjel is bátran írom le, hogy a LEGO SW + IJ = kötelező darabok!
[ Szerkesztve ]
-
Amantius
senior tag
válasz laceszgamer #5 üzenetére
A Jurassic Parc nagyon bejött nekem is, nagyon jó, bár mindegyikkel játszottam. Nálam már inkább a "B" oldal forog, de szeretem a LEGO játékokat. Egyszerűek, de van benne valami megfoghatatlan, ami újabb játékra sarkall.
Nagy gáz, kis szerencse!
-
-
szupermacs
veterán
válasz laceszgamer #9 üzenetére
Nem fogod megbánni. A játszható és dínók sokat dobnak rajta. A világ is gyönyörű.
-
Sanchez638
addikt
Lego HP 1-4 nagyon lekötött, aztán a 5-7. rész 10 percután uninstal..
Számom az adatlapomon.
-
laceszgamer
addikt
válasz szupermacs #10 üzenetére
Lehet illene előtte a filmeket is meglesni, az első részt láttam de azt is utoljára vagy 15 éve.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
HuMarc
veterán
válasz Sanchez638 #11 üzenetére
Nekem az 1-4 csak PSP-n volt meg,az teljesen más, mint az "asztali", az 5-7 viszont tetszett, platináztam is. Ami nem tetszett, az a Lego LOTR. Szerintem az egy mélypont (legalábbis az én Lego-élményeim sorában). A Lego SWII PSP-n és PS3-on is megvan, imádom, bár a 100%-olás egyik platformon sem sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
suste
veterán
Én 40 évesen mondom, hogy nagyon jó kis játékok az SW1-2, és az IJ1.
Főleg, hogy gyerkőccel együtt lehet játszani, és nem egymás gyilkolása a cél, hanem a csapatmunka!
Mondjuk én csak PS2-n játszottam és játszom mindegyiket, így nem tudom PC-n milyen lehet......JA! Az SW-kben tök jók a repülős részek, így ezt a részt nem értettem a cikkben...
[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
válasz laceszgamer #12 üzenetére
Szégyelld magad! Olvasd el a könyveket, nézd meg a filmeket és told végig a játékot. De lehet, hogy csak elfogult vagyok, mert a kedvenc filmem a Jurassic Park.
Mai napig elfogadnék egy Elveszett Világ mozis displayt.
A szigetek a játékban minden filmhez külön bejárhatók, nagyon hangulatosra sikerültek. A legszebb amit JP játékban láttam. Még a Trespassernél is jobb, ami nálam nagy szó. Nem is értem, hogy miért nem készítettek más témával (nem LEGO) ilyen játékot. -
laceszgamer
addikt
válasz szupermacs #15 üzenetére
Van könyvben is?
-
szupermacs
veterán
válasz laceszgamer #16 üzenetére
Persze, a Jurassic Park és az Elveszett Világ volt először. Még a '80-as évek végén. Michael Crichton (Kongó, A Gömb) könyve, most adták ki újabb (eredeti borítóval) kiadásban.
-
laceszgamer
addikt
válasz szupermacs #17 üzenetére
Ránézek majd akkor. Olvasni úgy is szeretek.
-
szupermacs
veterán
válasz laceszgamer #18 üzenetére
Ajánlom, jó könyvek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Politika
- Több helyről érkező SteamOS-t jósol a Valve arculati irányelveinek frissítése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SONY LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1235U 10Mag 16GB/256GB FHD+ IPS
- ÚJ MSI 4K CORE I5 13400F Gamer PC 10X4.4GHz 32Gb DDR4 1.0TB NVME SSD RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR!
- 16 DARAB ! GAMER TERVEZŐ GÉP -20 -50% NVIDIA 3050 , 3060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- ÚJ MSI 4K CORE I5 12400 Gamer MAX PC 6X4.0GHz 16GB RAM 1.0TB NVME SSD AMD 6700XT 12GB DDR6 2ÉV GAR
- Dell Latitude E7470, 14" FULL HD IPS, I5-6300U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest