Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
Sziasztok!
Akku problémák miatt elküldtem postán a telefonomat csütörtökön délelőtt (17 -én), majd ma reggel átvettem kijavítva a készüléket. SMS -ben tájékoztattak, hogy pénteken du. már postára adták. Nincs összekarcolva, tisztán, makulátlan állapotba kaptam vissza. Kicserélték még a kijelzőt, hangszórókat, adaptert is. Elképesztő! Le a kalappal a szolgáltatással!
Üdv, Dell XPS
-
Cunaja
Topikgazda
válasz zeon.hu #22803 üzenetére
Tesó ne rosszalkodj.
Valami ötleted van a kihangosítással kapcsolatban?Szerk:
Akkor majd Dino69 megkeres téged privátban és elmagyarázod neki a robotkádat.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Cunaja #22804 üzenetére
Komolyan írtam, tudod, hogy az E-robot a legfontosabb alkalmazásom.
Ha a rom nem tudja alapból, akkor is megoldható.
(Ez egy rém egyszerű parancs - igazából kettő, mert vissza is kell állítani, ha már nincs töltőn -,a program meg alig fogyaszt, meg se jelenik a fogyasztási listában, hiába tud rengeteg mindent)#?*@&!
-
Nagyfejű
aktív tag
Elmosodott hátterü fotot hogy lehet csinálni?
-
PAtr0n
addikt
válasz Nagyfejű #22807 üzenetére
Felül a kis sávban ahol a vakut állítod, ott van a "nagy rekesznyílás" opció. Benyomod, megcsinálod a képet, aztán a képre rákoppintva jobb fent rekesz ikon, aztán húzgálod a csúszkát, hogy az egész kép legyen éles, vagy csak a fókuszközéppont környéke
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
Használt telefon vásárlása esetén van valami amire különösen figyelni kell ennél a típusnál?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Maxxoon
csendes tag
sziasztok
Cunaja v7ről v8ra nekem gondok vannak. Vicc az egész, mert a v7 az b399 verzió és feltéve a 3db b501es update-t nekem b396ot mutat akkor a gyári rom. Erre feltolva Cunaja 501-ét szarik verziót váltani továbbra is, ugyanúgy b396 verzió. És már vagy 3x megcsináltam de ez nem vált fel 501-re. Valakinek ötlete, akinek már felment az 501?
-
Cunaja
Topikgazda
válasz Maxxoon #22810 üzenetére
Szia!
Privibe írtam, hogy a teljes műveletről kellene kép, mert nélküle csak találgatás az egész.
Bizti jól csinálsz mindent, megfelelő romot szedted le?A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
Topikgazda
válasz Maxxoon #22812 üzenetére
Igen, de ott keverted a szezont a fazonnal. Szerintem egyből a V8-at kaptad le és nem a gyári rom 3 részét.
Ha nem találja amit telepítenél a parancsból, akkor elindul simán a recovery az adb reboot recovery parancs után.
Neked nem 501, de másnak igen.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
jeni
félisten
Az Oreo mikor várható?
Nálam még OTA-n sem kínálja fel
Telekomnál Dominos T-s függetlenként vettem -
Hosssszu
őstag
Tegnap, vagy ma jött a play áruházban valami frissítés, azóta jó a térképes dolog. Nálam megszűnt a hiba.
Bővebbet nem tudok, mert ittam sokat. -
headB
tag
Ma reggel jött egy telekomos gyári B367-ről firmware finderrel B379-re updatelt rendszerre egy
B381, ha jól emlékszem 144megás frissítés.
Nálam a widgeteket kicsinálta, egyik sem jeleníthető meg.
FFinderrel így viszont rámegy a B384, most töltöm, majd beszámolok ...[ Szerkesztve ]
Telefonon gyorsabb: +36307917622
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
Lehet hülyeséget kérdezek:
Az c432b502-es rom az már az Oreo?Mert elérhető már full -ként is, pár napja csak gyors frissítésként adta fel.
Köszi előre is!
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
Cunaja
Topikgazda
válasz sebijani1982 #22826 üzenetére
Nem.
Kicsit olvassál vissza és találsz egy képet az Oreo build-ról.
A C432-re még nincs.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Aryon87
félisten
B381-ről B384-re lett az a build test szöveg? Mert a B381 minifrissítést nálunk is feldobta OTA-n..
B379 van most fent, FF engedi a B383-at és B384-et is....
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Septum15 #22831 üzenetére
Jobban le van maradva mint a független C432.. A frissítés amúgy problémamentes, B383 van most fent, májusi szinttel. a B384-et már nem merem feltenni a korábbi leírás miatt.
jeni: Firmware Finderrel told rá a B379-et, és arra a B383-at. Aztán valamikor kapjuk az Oreót..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Ralond
tag
Sziasztok!
De rég nem voltam itt.
Egy kicsit le vagyok maradva, L19-re a legutolsó hivatalos rom a B386?
Egy kicsit zavaró az a 2017 áprilisi biztonsági javítás és hogy fél éve kb semmi frissítést nem kaptam -
jeni
félisten
válasz Aryon87 #22832 üzenetére
a C150B379 mi a szerepe? lett volna valami előnye ha ezt is felrakom a B383 előtt?
mivel a menüben mintha nem lett volna a B379 és a check firmware access elfogadta, onnantól már nem is figyeltem igazán.
így a C150B383 tettem fel Huawei Firm. Finderrel a menüből kiválasztva a C150B367-re és FR nélkül ment végig igaz nálam és 2x próbálkozott a letöltéssel,de feltette simán.
a Buildszám látható mint ....C150B383 ,mely feltétele a gari meglétének.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
overclockerr
tag
Sziasztok!
Most lettem P9 tulajdonos, egy S5-ről váltottam, eddig tetszik a telefon, az üzemidő is elég tűrhető.
Egy dologra keresek megoldást, visszaolvastam már itt is, meg külföldi portálokon is böngésztem, de mindenhol írják az emui bugja...
5-10 %-ot , hogy pakolja a fényerőt chrome-nál, sms-nél egy kicsit idegesítő. Belépek ennyivel lejjebb van, majd kezdőképernyőn feljebb megy.
Google Launcher némileg áthidalta a problémát, de ha kezdőképernyőről nyitok multitasking-ot továbbra is jelen van.
Gondolom Nálatok is ezt csinálja, valaki valahogyan meg tudta szűntetni végérvényesen ezt a jelenséget?Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv.
-
C. Vieri
tag
válasz overclockerr #22840 üzenetére
Nem emui bugja, hanem Android hülyesége, minden Nougatot futtató telefonnál jelen van.
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz C. Vieri #22841 üzenetére
Pedig ez de, EMUI bug lesz. Sony Xperia XZ-n, Xperia X-en, Galaxy S7 Edge-en és HTC U11-en(azóta már oreon van) sem volt tapasztalható ez a hülyeség.
Ha a Google keresés-ből indítod a böngészést, akkor jó. Vagy ha a fényerő maximum körül van. De próbáld meg a YouTube-ot is például. Ha oldalra fordítod, ugyan ez van: leveszi a fényerőt. -
hurrikan
addikt
Ez nem bug, hanem egy funkció, és én kifejezetten szeretem.
De Youtubra nem igaz, ott nem veszi lentebb.
Chromeban, SMS-ben és még pár színtisztán fehér hátterű alkalmazásnál leveszi, nagyjából 5%-kal, ami nem zavaró, de arra pont jó hogy a fehér ne vakítson.
Korábbi telefonjaimon ha átléptem egy színesből egy fehér hátterű alkalmazásba, mindig kézileg kellett lentebb húznom, mivel a fehér jobban világít és zavart. Ezt itt automatikusan történik. Kétlem, hogy ez bug volna. Szerintem szándékosan van így.
De ez nem új dolog, több gyártónál is megvolt korábban is, mint ahogy az is, hogy pl a kamerában meg a galériában meg full feltolja a fényerőt. Illetve az eredetinél fentebb a képnézegetéshez.[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
C. Vieri
tag
válasz sirokipatrik #22844 üzenetére
Barátnőm Samsungján is tolja, meg korábbi LG-m is csinálta. És igen, ez feature, nem bug, rosszul fogalmaztam korábban.
[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
P9 Lite-ot vinnék szervizbe. Tudtok ajánlani egy jót? Kijelző ne van törve ( csak az üveg)
Budapest ami inkább szóba jöhet. Az sem baj ha a 18-19. kerületben.
Köszönöm
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest