Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cunaja
Topikgazda
válasz vidaila #22601 üzenetére
Neked és másnak is, akinek van BL kódja és Gyári Nougat rendszeren van!
USB hibakeresés legyen engedélyezve, illetve az OEM feloldás is a fejlesztői menüben.
1. adatmentés HiSuite a PC-n és a belső tároló Android/data mappa teljesen.
2. BL nyitása
adb reboot bootloader
fastboot devices
itt kapsz egy üzenetet, hogy az eszköz észlelve
fastboot oem unlock XXXXXXXXXXXXXXXXXXX ide kell a BL kód
ha beírtad akkor a telefonon a hangerő fél gombbal a YES felíratra megyünk és a power gombot megnyomjuk.
Elindul az FR és töröl mindent a telefonról .
Mivel más romot szeretnénk, ezért a beállításokat átugorjuk, kivéve a wifit, mert nehogy frissítsen valamit mobil netről.
3. TWRP felrakása és root:
Letöltöd [ezt] és a külső sd-kártya gyökerébe másolod.
TWRP
Letöltöd [ezt.] az adb mappába kell másolni.
USB hibakeresés legyen engedélyezve.
adb reboot bootloader
fastboot flash recovery Cunaja-P9.img
fastboot reboot
Ezután telefon kikapcsolás és hangerő fel+ power gomb addig amig a TWRP elindul.
Alul végigcsúsztatni induláskor és jöhet a root.
Telepítés és megkeressük a letöltött és felmásolt Cunaja_romra_SuperSU_2_81 .zip fájlt és telepítjük.
Újraindítás, a telefon 1x magától újraindul és azután bekapcsol.
4. Ezután már lehet követni a [Cunaja V8 leírását.]
Ennyi.Szerk:
Tybor99: Javítva van! Viszont nehogy elfelejtsd a belső-tároló Android/data mappát lementeni külön. Na persze meg minden mást, ami a belső-tárolóról kell.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Tybor99
tag
válasz Cunaja #22602 üzenetére
Köszönjük közbe feladtam a beadandó írását szóval a mentést el is kezdtem van 62 alkalmazás addig malmozok remélem semmi apróbb dolog nem kerüli el a figyelmemet.
Egy apró kérdés a múltkor valami parancssort elírtál véletlenül azt javítottad már a leírásba vagy a topikba keressem vissza ?
-
Tybor99
tag
válasz Cunaja #22602 üzenetére
Jelenleg nincs olyan játékom amit menteni kellene max képszerkesztők hogy hova mentsék szerkesztett képet de az meg úgyis alap hogy megnézem szóval semmi menteni való nincs csak a szerkesztett képek
Mester ugye B399 vagyunk a kollégával a rom alapja 501 FF nem engedi majd fel a telóra akkor mit csináljak ?
[ Szerkesztve ]
-
Tybor99
tag
válasz Tybor99 #22604 üzenetére
kicsit álmos vagyok már most és elolvastam még 2x v8 telepítés útmutatót és kiszúrta a szememet az 501 rom
remélem nem csinálok téglát már így kómásan
Nem nem szoktál mester de én még csinálhatok ha nem figyelek jobban telepítés közbe egyenlőre még írom a tanulmányaimat hogy ne piszkáljon a pedagógus az iskolába .
[ Szerkesztve ]
-
Tybor99
tag
válasz Cunaja #22608 üzenetére
Még ott nem jártam mert gondoltam majd a teló vissza rak minden félúton megakadt szóval gyorsan belaktam és közben találkoztam vele jól sejtettem hogy ezt is praktikusabbá varázsoltad most gyorsan megnézek egy game tesztet hogy milyen fürdök és folytatom a beadandó írást
-
Azurooandrew
tag
Sziasztok,
Szeretném a P9 tárhelyét bővíteni egy micro sd kártya beiktatásával, jól gondolom, hogy csak Class 10 kártyában érdemes gondolkodnom? Thx
-
Cunaja
Topikgazda
válasz Azurooandrew #22610 üzenetére
Jól!
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Azurooandrew #22610 üzenetére
Vagy gyorsabban.
-
stnorcy
aktív tag
Helló.
Segítene valaki frissíteni a telómat?
Huawei p9 EVA-L09C150B367 "Android 7.0" van rajta Tcom függő volt de már független a szolgáltató általi módon.
Viszont nem talál frissítést.
Valaki leírná nekem lépésről lépésre hogy hogy kell?
Köszönöm.Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
Cunaja
Topikgazda
válasz anri-ur #22613 üzenetére
Ez miért izgat téged. ha már úgyis Cunaja romon vagy?
Ha nyitva a BL, kezd el csinálni az elejétől és úgyis bezár. TWRP full mentésed viszont legyen a külső sd-kártyára.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
vidaila
senior tag
Köszönöm szépen cunaja mesternek a kitartó munkáját, segítőkészségét és hatalmas türelmét, egy délután árán, de meglett végül nekem is a V8 Elkezdem belakni, tesztelgetni
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
Cunaja
Topikgazda
válasz vidaila #22618 üzenetére
Csak 102 üzenet volt, ez semmiség.Szerk:
Ha nem éjszakás lettem volna és fáradt, akkor hamarabb megvagyunk és előbb felnyomjuk a B386-Full romot, hogy engedélyezve legyen az OEM-feloldás.[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
Olyan problémám van, hogy az otthoni wifi hálózatnál mindig a lassú, 2.4 GHz-es hálózatra akaszkodik automatice a telefon (külön SSID van az 5 GHz-es hálózatra). Nem akarom elfelejtetni a 2.4 GHz-es hálózatot, mert pl. a kertben már nem látszik az 5 GHz-es wifi, azt szeretném elérni, hogy ha mindkettő jel fogható, a gyorsabbhoz csatlakozzon. Hogy lehet ezt elérni?
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Cunaja
Topikgazda
Csak délután tudom leírni.
A lényeg, hogy a gyári C432B386-os rom első részét kell majd felrakni.
Mivel a V7-hez nem került leírás, ezért kicsit bonyolult.
Gyári boot és recovery.img kell és a V6 leírásánál megtalálható B386-os gyári rom.
Amúgy az oem feloldás engedélyezve van kiszürkülve, vagy tiltás alatt?A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
stnorcy
aktív tag
Helló.
Segítene valaki frissíteni a telómat?
Huawei p9 EVA-L09C150B367 "Android 7.0" van rajta Tcom függő volt de már független a szolgáltató általi módon.
Viszont nem talál frissítést.
Valaki leírná nekem lépésről lépésre hogy hogy kell?
Azért kértem segítséget mert hülye vagyok hozzá.A firmware finder- mikor rányomok a letöltésre egy csomó dolog közül lehet választani azt sem tudom mi micsoda.
köszi.
Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
Cunaja
Topikgazda
-
Cunaja
Topikgazda
Közben lenne egy kérdésem.
Miért kapcsolódott ki az oem feloldás? Ugyanis lehet lesz egy kis gond, mert nem tudsz majd flashelni.Na mindegy, puding próbája az evés.
[Itt a B399 boot és Recovery.img].
adb reboot bootloader
fastboot flash boot BOOT.img
fastboot flash recovery RECOVERY.img
fastboot reboot
Mindkettő legyen az adb mappában.
Ezután a [EVA-L09C432B386] letöltése és kicsomagolva a dload mappába másolása.
Teló kikapcs és 3 gombos telepítés.
Ha nem megy a flash, írjatok.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
Topikgazda
Megint egy kérdés, mert ez rejtély.
Milyen boot.img van fent? A root hozzáféréses?
Elvileg nem lehetne zárva, de zárva van.
Két lehetőség adott.
0. Kipróbáljuk, hogy a boot.img-t a mentésünkből visszatudja-e rakni?
1. Csinálunk egy téglát és felébresszük a telefont, ( tegnapi megoldás ) .
2. Felnyomjuk a V7-et megint, teljes törléssel.
Egy biztos, ha megtaláljuk a megoldást, azt az összefoglalóba rakom.
Szerk.
Csinálj egy mentést csak a boot.img-ről és ha kész, állítsd vissza.
Ez azért fontos, hogy megy-e?[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
Topikgazda
Akkor jó. Ugyanis [ez] feltudja neked flash- módszerrel rakni.
Azért legyen mentés is belőle.
Elindítod, engedélyezed a root jogot és betallózod a boot.img-t.
Ezután a recoevery.img-t és kész.Szerk,
Akkor jó, ha már a dload mappában van a B386, ha nincs ott akkor valami megoldást találni kell, hogy a memóriakártyára kerüljön.
Ha ott van, akkor eRecovery-ben kapcsold ki a telefont és 3 gombos módszerrel telepítheted.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
Topikgazda
-
Cunaja
Topikgazda
Oem feloldás engedélyezhető?
Nyomd fel és talán jó lesz.
Hirtelen mást nem tudok, csak a DC-Unlocker marad ha ezzel sem engedélyezi.
Tegnap simán engedte és én is végig nyomtam, engedi.
Még fél órát itt vagyok, majd azután csak hétfőn este leszek gépnél.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest