Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitweiler
csendes tag
válasz Cunaja #22546 üzenetére
Szia!
Szeretném felrakni az új romodat de elakadok az 5. pontnál.A su után mit kell beírnom?
A mkdir/data/update/HWOTA parancsot?Mert nem hoz létre semmi mappát és így nem is másol át semmit sem.
(lehet hogy nekem kicsit bonyolult az 5. pont.A kiemelt szöveg is parancs?Az echo parancsokat is be kell majd írni?Eleve hiányzik a vége ) -
pitweiler
csendes tag
válasz Cunaja #22556 üzenetére
Megpróbáltam de semmi eredmény.
Valami nekem furcsa egy kicsit:a belső memóriába másoltam az 501-es mappába a 3 fájt.Utána hozzak létre egy HWOTA nevű mappát a paranccsal és a következő parancs szerint az sd kártyáról másoljam be a rom fájljait De azok a belső memóriában vannak eleve.
Itt nekem akkor valami nem jó.
Akkor még egyszer átrágom magam a leíráson.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
Topikgazda
válasz pitweiler #22557 üzenetére
A belső sd-n HWFF/501 mappa kell.
Ezután hozza létre a data partición a HWOTA mappát.
Van root a telefonon?Nézd így kell kinéznie
HWEVA:/ # mkdir /data/update/HWOTA ez a parancs
mkdir /data/update/HWOTA és ezt dobja be ha végzett.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Rudiaszarvas
tag
Szia Cunaja!
Én feltettem a V6-os Rom-odat és most szeretném a V8-at is de....
Fel akarnám tenni a Gyári 501-et a parancssorokkal amiken szépen végig is megy de amikor újraindul a telefon a telepítés meg sem kezdődik, felkiáltójel fogad....
Mi lehet a gond?Köszi a segítséget!
-
pitweiler
csendes tag
Hát talán sikerült de reboot után nekem csak újra indul nem telepíti a romot...
-
Cunaja
Topikgazda
válasz Rudiaszarvas #22562 üzenetére
Valamit nem jól csinálsz.
Felraktad a nosigno recovery-t?
adb reboot recovery parancs van a két exit után?szerk:
Kezd a parancsokat beírni elölről, és mielőtt beírod a adb recovery parancsot, csinálj egy képernyőképet.
Kb 10x csináltam meg és mindig jó volt. Valami még mindig nem jó nálatok.nem indulhat újra, mert recovery parancsokat teszel a cache partícióra. Azért kell adb reboot recovery -vel befejezni.
Te is kezd el megint a parancsokat és képernyőkép kell!!!Szerk.
Na látod, akkor nem jól csináltad, mert nem is jöhet be a recovery. nosigno recovery nem normális recovery.img, hanem egy átalakított, hogy ne vizsgálja a rom aláírásokat és önállóan nem is képes működni.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
pitweiler
csendes tag
-
Cunaja
Topikgazda
válasz pitweiler #22568 üzenetére
Csináltál képet a parancsokról?
Na meg egy kép kellene a belső tárhely mappa szerkezetéről is.
Szerintem holnap délelőtt térjünk vissza rá, mert már elalszom.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Rudiaszarvas
tag
válasz Cunaja #22569 üzenetére
Pihenj csak Mester!
Egyenlőre maradok V6-on..... ha esetleg észreveszel v.mit majd jelezd felém légyszi...
Nekem most "szűz" V6 Rom van fent.... még csak alap dolgokat módosítottam és semmi más program nincs feltelepítve csak ami a Romban van alapból.....
Passz miért nem akarja telepíteni a Gyári 501-et........
Jó pihit![ Szerkesztve ]
-
Cunaja
Topikgazda
válasz Rudiaszarvas #22570 üzenetére
Gyerekek szarvas hibát nem ti követéttek el, hanem én.
Nem vettem figyelembe, hogy a fórum a szöveget nem vastagra teszi, hanem a kódokat írja be, ezért az utolsó parancs nem jó.
Már javítottam.Nézzétek csak
echo "--update_package=/data/update/HWOTA/update_full_EVA-[B]L09[/B]_hw_eu.zip" >> /cache/recovery/command
Ez hibás a ( [BL09[/B) szöveg miatt.echo "--update_package=/data/update/HWOTA/update_full_EVA-L09_hw_eu.zip" >> /cache/recovery/command
Ez meg a jó!Elnézést!
Ha Rókarudi nem küld képet privátban, még most is keresném a hibát.
Hm. Honnan vettem a rókarudit? Természetesen Rudiaszarvas küldte.
Szerk: Igy éjjel már nem látok. Belaktam a telefont, de csinálok egy mentést és holnap a leírás alapján végig csinálom megint, talán van még hiba a leírásban.
Jó éjszakát![ Szerkesztve ]
-
pitweiler
csendes tag
válasz Cunaja #22569 üzenetére
Jó éjszakát!
3x megcsináltam a teljes 5-ös pontot a kilépésig de mindig csak újra indult.
Sajnos csak holnap este leszek gépközelben de majd akkor próbálkozom.
Köszi a segítséget.Na akkor még egyszer próba!
Azt a kapcsos zárójelet nézegettem én is mert furcsa volt hogy nem az a fájl név volt amit letöltöttem.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
Topikgazda
válasz Rudiaszarvas #22575 üzenetére
Néztél nagyot a recovery-nél?A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
WolfLenny
aktív tag
válasz bontabela73 #22574 üzenetére
Hol lehet beálltani gyári ROM-on, hogy ne fehér hanem fekete legyen a háttér?
-
vidaila
senior tag
Szeretném kipróbálni cunaja romját, viszont nem szeretnék zérórol ujra belakni. Van valami backup program amivel ezt megúszhatom?
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
-
Cunaja
Topikgazda
Felhívás!
Amint látjátok fent a figyelmeztetést amikor hozzászólást írtok, változott a téma osszefoglaló!
Változás:
Sajnos szomorú hírt kell közöljek, a Huawei megszüntette a Bootloader kód lekérésének lehetőségét, ezért ez már nem használható!
Alternatív módszernek a DC-Unlocker módszer marad, de ez fizetős.
A Huawei módszer kikerült az összefoglalóból!Vidaila: Ez rád is vonatkozik.
Teljes mentést csak root-nál tudsz alkalmazni, mert ha van olyan alkalmazásod aminek a fájljai a védett partíción vannak, azt nem tudod lementeni.
Ezt egyféle módszerrel tudod kikerülni 98%-ban.
Hisuite backup ami elment mindent, kivéve bizonyos alkalmazások menetét.Itt mindent pipálni kell.
Ne csüggedj, a belső tárhely Android/data mappa tartalmát mentsd le magadnak és a mentés visszaállítása után, másold vissza a helyére. Itt vannak a játék állások, a programok mentései.
Ha végeztél a telepítéssel, visszaállíthatod a dolgokat, de azért figyelni kell miket állítasz vissza.
A legnagyobb gondot a fenti szöveg jelent, azaz csak DC-Unlocker megoldással tudod a BL kódot lekérni már.
Ennek a menete az összefoglalóban.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
Topikgazda
válasz vidaila #22585 üzenetére
Azt még elfelejtettem írni, hogy csinálj mentést rendesen, de a belső tárhelyről is, mert a BL feloldása töröl mindent.
Ha készen vagy, akkor írj, de ma csak 11:30-ig vagyok és este+éjjel.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Steven
addikt
Mi a hivatalos p9 dual független os ami még kijött mert páromnak valami tavaly áprilisi van (388 azt hiszem) és most meg valami 500 ast látok FF el...
Köszi
más:
Nem értem a p9 est... semmit nem rak fel auton. mate 9 re automatán havonta jönnek az updatek ,388 is én gyilkoltam még anno rá...[ Szerkesztve ]
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Tybor99
tag
válasz Cunaja #22587 üzenetére
Cunaja mester romjai olyan mint egy atomerőmű éppen ezért a napokban c432B399 ről valószínűleg vissza fogok ugrani V7 re ...... az okok ? Hát hogy egy fránya pubg is szaggat most szegénykén van 13 giga szabad tárhely rajta nem vírusos és szaggat néha nagyon antutuba 75e pont Cunaján ez bármikor 100k fölött volt még normál módban is .Szóval több mint valószínű újra atomot teszek a telóra
-
CJ4567
nagyúr
válasz Tybor99 #22589 üzenetére
C432B398.5-ön vagyok (FF-el próbáltam frissíteni 399-re, amikor engedélyezve lett, 98%-nál azt írta, hogy failed, azóta B398-on van márciusi patch, és kernel. (Múltkor írtam ide ezzel kapcsolatban, aztán jutott eszembe, hogy mitől lehetett ez.)), megnézem az AnTuTut. PUBG az mediumon akadt 398-on, lowon futott, de nem tudott megfogni. (Amúgy se nagyon játszom telefonon, hiába van KoTOR telepítve, inkább gépen játszom.)
No Sana No Life
-
Tybor99
tag
válasz CJ4567 #22590 üzenetére
Én haverokkal szoktam elmenni játszani de idén érettségizek és úgy 1-2 éve max 1 hónapokat játszottam 1-2 gammel vagy vissza tértem wot,lol stb de nem köt már le a játék így ez az 1 játék van amit szoktam űzíni esténként vagy haverok néha hívnak néha a kamera kicsit lassú szoktam cachet és egyéb társait ürítgetni odafigyelek rá de most valami mégis történt vele ..
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
Topikgazda
válasz Tybor99 #22589 üzenetére
Hahó, a V8-at nyomd fel. Elég sok minden javítva van és ebbe beraktam a VoLTE beállítást is.
Vidaila: Este melóban leírom a root menetét, de addigra legyen mentés.[ Szerkesztve ]
-
KrAt
veterán
Sziasztok,
L19C432-re most jon ota-n a 396
-
Cunaja
Topikgazda
válasz Tybor99 #22596 üzenetére
Ne foglalkozz vele, csináld ami oda van írva. Hidd ell felfog menni.
Szerk. Figyeld amit Vidaila fórumtársnak írok. Minden rád is vonatkozik, feltéve ha nincs nyitva a BL.
Jól figyelj minden lépésre.
Mennyire vagy jártas az adb parancsok kezelésében?Szerk.
Ok rendben, most van egy kis meló és mindjárt írom.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest