Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ORCA58

    addikt

    válasz gurabli #2678 üzenetére

    PACSA75 korábban már írta, hogy egyszer visszatette a régi rendszert . Van egy 118-as ROM amivel vissza lehet térni, ráadásul minden tudás nélkül.
    A másik megoldás, hogy a TWRP-ből az ott készült mentést visszateszed. Nem próbáltam, de ennek működnie kell. Bootloadert nem tudom lehet-e zárni, ha már egyszer nyitottad.
    A Root elméletileg kikapcsolható a Kingroot-ban, de nálam eddig nem okozott semmi gondot. Igaz nem OTP-s vagyok.
    A Play telepítés gond nálam jelentkezett. Lehet valamelyik app zavar be, de már nem okoz gondot. Telepítés előtt az EMUI3 beépített optimalizáló ikonjára rákattintok és már megy is. Feltételezem, valami pont azt a memória részt foglalja el, amire oly nagyon vágyik a Play is.
    Miért jobb? Az az érzésem, hogy új telefont kaptam. Volt olyan app, ami nekem nem működött, most igen.
    Ilyen jópofa is lehet az induló képernyő Az inga is mozog! :K

    Vodás ill. WhatsApp, Skype, push kérdésekre nem tudok válaszolni, mert nem használom.
    Wifi ébrentartás alvó módban itt is van.
    A 3 lehetőség - Mindig, - Csak ha töltőn van - Soha(növeli az adatforgalma). Szerintem a Mindig, mivel úgy értelmezem, hogy a harmadik a mobil adatforgalom növelésével jár. :F

    Megjegyzem azt írják hogy az EMUI a MIUI-t másolja. Lehet, de jobban csinálja mind azok! Ott vadászni kell azokat a témákat, melyek hajlandóak csirkeláb nélküli dátum stb. megjelenítésre. Itt eddig mind tökéletes volt, sokkal jobban testre is szabható.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák