Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaszy91
aktív tag
Mit keres a második oldalon az Xperia M2?
AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue
-
margithid
veterán
Ki fogja ezt megvenni, mikor kicsit drágábban ott a P6?
-
tothmaxy182
őstag
A 80ezret kicsit soknak találom ehhez a tudáshoz... Minusz 20ezer, és már rendben is van... Majd ha lemegy 60 körülre, akkor oké!
Minden szavam magánvélemény!
-
dr.zsírvágó
csendes tag
válasz eclipse006 #4 üzenetére
A betekintési szögből látszik, hogy Sony.
Egykezű rolleresnek ne integess!!
-
jaszy91
aktív tag
válasz tothmaxy182 #3 üzenetére
Ez csak addig 80 amíg új. Július - augusztus környékén lesz az 50 is
AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue
-
MuzikJunkie
aktív tag
Ááá... nem, ez így nem jó.
10 ezerrel többért már ott a Galaxy S3, 30 ezerrel kevesebbért pedig a Wayteq Talk H5. Egy húszast le kellene csapni belőle mindenképp, de még akkor is inkább Moto G. Bár a Huawei erősebb fotós képességekben.
Nem ezt venném, ha vennék.Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
QwErTy42
addikt
Annyiért a Nexus 4 még mindig jobb vétel.
A 720p hiánya fájó pont. Na meg az anyaghasználat sem tetszik. Olyannak akar tűnni, mint a nagyok. A fémszínre festett műanyag a halálom......oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
vittorio7
őstag
80 ezres kezdő ár? Ez valami vicc?
Most pl. ebben gondolkozom: Xiaomi Hongmi 1S csoportos rendelés Ár: 185 $/db
-
embe
nagyúr
Emlékeim szerint a P6-os kameráját agyon dicsérted Bog. Akkor ez most visszalépés?
-
M5Norbi
őstag
Egész korrekt cucc....
LESZ majd megfelelő áron vagy pl előfizuval.
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
vittorio7
őstag
válasz -Faceless- #10 üzenetére
Most valami rosszat tettem? Kínait hasonlítok kínaihoz. És az egyik fele annyiba kerül mint a másik. Tudom garanciáztatni ki kell küldeni, ha... De voltak nekem már Samsung telóim is szervizben 3-4 heteket...
-
eclipse006
őstag
válasz dr.zsírvágó #5 üzenetére
Jujj, de gonosz vagy.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Nincs információm arról, hogy a két készülék kameraszenzora megegyezne (mindkettő 8 megapixeles és BSI technológiájú), de hogy ha szemre kell összehasonlítanom Bog tavalyi képeit az enyéimmel, a P6 képek picivel részletgazdagabbnak tűnnek. Persze az felsőbb árkategóriájú készülék volt, így lehet más szenzort kapott.
-
Gery20
tag
Az ugye világos, hogy a telefon amit felhoztál itthon 70 ezer Ft-ba kerül! Az hogy csoportos megrendeléssel Kínából mennyiért kapod nem számít, mert ott a Huawei is jóval olcsóbb, mint mire kis hazánkba ér, úgyhogy ez az összehasonlítás pont semmire nem jó!
''Dehát én a Nyomkereső vagyok, nem a Batman'':DDD
-
bollokcs80
Korrektor
Szerintem teljesen rendben van ez a teló, az ára viszont tényleg horribilis. A 4.5 qHD-vel szerintem teljesen jó páros és a négymagos S400 is pozitív.
Nekem a cikkben is említett L9II a HD felbontásnál kétmagos S400-al néha döccen egyet a menükben....
B.Cs.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Mindegyik kép a tesztből lett linkelve.
Nyilván egy kép minősége a maximális tudás mellett legfőképpen a fényviszonyoktól függ, kevésbé ideális körülmények között (ami a napi használat java), egyszerűen nem készülnek tökéletes fotók. A G6 esetében konkrétan a dinamikatartomány érzi meg legjobban a nehezebb helyzeteket, de a középkategória többi szereplőjéhez viszonyítva teljesen elfogadható a fotós helyzet. Egy kategóriával feljebb nyilván már komolyabb minőségi standardnak kell megfelelni.
[ Szerkesztve ]
-
Simi87
senior tag
Ez nagyon drága. Nem tudom hogy gondolták.
-
4trASS
csendes tag
Kár, hogy az LG F6-hoz nincs hasonlítva, én főleg ezek kötött vacillálok. Na meg ott van a Moto G és az Idol S is.
-
veterán
Ha ennyi pénzért vennék telefont biztosan enm ilyet vennék.Nem is tudom,hogyan gondolták ezt.
duree54
-
jozso1989
őstag
válasz dr.zsírvágó #5 üzenetére
ahhahahaa
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
desolator
senior tag
Az androidos gyártóknál van valami megegyezés, hogy az alsó és a középkategóriában tilos kiadni a legfrissebb rendszerrel a telefonokat, vagy mi??
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
halkow
őstag
Mire fel ez a 80k, s4 mini, lg f6 porig alláza ezt... Azért vicc elsőre azt hittem Bog írta a p7-ről, mért nem lehet írni egy cikket az új szerkesztőröl
Alcatel onetouch idol2s the king
-
veterán
Én is így látom.
Legfőbb konkurense itthon szerintem is az LG F6 (igaz, az csak 2-magos)
Telenornál feltöltős verzióban 53.990.-
számlával, áfával, garanciával, mindenféle trükközés nélkül ...
[link]Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
dkface
aktív tag
Még szerencse , hogy a Motorola már válaszolt is a készülékre a Moto G 4G személyében. Marad az a középkategória csúcsa egyenlőre! Egyébként ezek a fényképek rettenetesek.
-
4trASS
csendes tag
Annyit mondjatok meg nekem légy szíves, hogy ebben a kategóriában van ellenállóbb telefon? tehát valamilyen IP minősítéssel pl., amit, ha leejtek, nem hal be egyből?
Köszi!
-
Csapoati
nagyúr
A Moto G fényképei meg még szarabbak, de még úgy is jobb ajánlat, mint ez. Viszont ha mondjuk 60 ezerre bezuhan a G6 ára (szolgáltatónál kártyásan mondjuk), akkor annyiért már meggondolandó.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
xperiasigi
őstag
Egyébként nekem tetszik.jo méret. Szep külső vállalható belső...
Iphone 6s
-
FireKeeper
nagyúr
"selfie kamerát" au...
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
kicsijoe
csendes tag
Ez az első kommentem de nem tudtam megállni...
Hogy lehet erre tetszett plecsnit adni már nem azért?80ezer a P6ért sok,nem hogy még ezért,ez az Alcatel ot Idol szintjén van amit ilyen 40 ezrekért dobálnak.Vicc az egész..
1 perc olvasás után rájöttem hogy a cikk írója nem a megszokott,hát eléggé visszaesett a színvonal de a többiek össze vannak szokva,remélem ez csak jobb lesz! -
batai15
félisten
Jó kis telefon. EGyébként már lehetett volna p6s a snapi proci miatt. A szoftveres gombok eltüntetését viszont nem értem. És szebb is volt úgy a telefon.
-
atthany
aktív tag
G300-asomat már nagyon lecserélném mondjuk erre, de ez aranyárban van
eddig az LG F6 a befutó, de az meg nincs vodánál... -
Thaaleum
aktív tag
Ki vagy te Bone123? Mostantól te is MA cikkíró vagy?
Egyébként nekem tetszik ez a teló, bár az Xperia M2 jobban néz ki.„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
Graphics
Jómunkásember
Érdekes a Snap400..
Én először azt hittem, hogy HiSilicon SoC lesz benne.
Nem rossz, de a hardver ismeretében magasan nyitott
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
veterán
Nem értelek.
A cikk írója ugyan miért ne írhatná le, hogy neki tetszett. Baklövést egyáltalán nem követett el, hiszen ezen az áron nem ajánlja. Ha ajánlaná, akkor azzal egyet érthetnél - vagy nem , de így ...Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
C$abi
aktív tag
Hát inkább egy Moto G mint ez, mert ebben nincs semmi érdekes vagy megkapó amiért megvenném és egy ilyen áru telefonnál màr elvárnám hogy 4.4-gyel jöjjön ki mert a 4.3 majd' 1 éve van kint. 80k sok érte, 65-70k már teljesen reális lenne.
Emellett új cikkíró lett a Mobilarena csapatában?
[ Szerkesztve ]
-
pengwin
addikt
A cikkben nem volt egy elírás vagy foglamazási baki sem, nem értem, mi bajod a szinvonallal...
Bone meg írt már a minap itt egy cikket, azt hiszem az S5 kamerájáról, és azt is gondosan megírta, nem volt vele baj.
A telefon meg teljesen korrekt, csak kicsit magas a nyitóára, az ilyenre szoktak egy gyenge Tetszett plecsnit adni Bogék is. Amint beesik 60k környékére, máris reális alternatíva, főleg úgy, hogy LG F6 nincs, csak Trénél meg telenorvégiában, függetlenül nem forgalmazzák, a Motorola meg nincs hivatalosan jelen Magyarországon, ami miatt a Moto G sok embernél szóba se jön. Mondjuk a Moto G 4G szerintem is jobb vétel ennél.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
kisnokia
aktív tag
A teló vásárlás előtt állok, ezért érdekel a típus. Eddig a Lumia 625 mellett az LG F6, és az Alcatel IDOL 2 S van versenyben. Meglepődnék, ha szolgáltatónál (Telenornál) nem a fentiekhez hasonló árral érkezne meg, akkor viszont komoly ajánlat lenne. Ha 70-80, akkor jogos a fika. Kívülállóként csodálkozok a fanyalgásokon, szerintem kifejezetten kellemes a készülék, a formaterve szép, a kamera meg simán veri a fenti riválisait (az Alcatelét persze teszt híján még nem láttuk), nem tudom, a fentebbi kedves hozzászólónak mi a baja velük.
Egy megjegyzés: végre egy tisztességes kamerateszt, különböző fényviszonyok között! Bírom én a MA-s srácokat, de többször előfordult, hogy a kamerateszt összes képe csaknem egy időben készült utcai felvétel volt. -
hpeti2
aktív tag
50-ért már lehet kapni Motorola Moto G-t ami ugyan ez csak jobb kijelzővel. Így nem értem ki venné meg ezt.
Hirdetéseim --> http://tinyurl.com/mx5cpn3
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest