Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
Tévedtem, itthon csak a hazai hálózatokat jelzi ki az Alcatel, de mindhárom szolgáltatónál 2-2 db-ot.
-
Eladó445
tag
csináltam egy rootbrowser beállítós videót: [link]
bocsi, egy kicsit gyors lett a videó, és a szöveg gyorsan továbbmegy, de meg lehet állítani.
remélem így világos lesz mindenkinek.https://bit.ly/2AJ3lz6
-
PACSA75
őstag
Amit írtam a hangbeállításról, érdemes megcsinálni, mert a kihangosító is tökéletesen működik, semmi torzítás. Azon a helyen ahol írtam mindent amit találtam 84 en átállitottam 82 re.
-
Zsivi
tag
Sziasztok, az mért van hogy a tàrhely tisztitòban több mint 2gb üres tàrhelyet mutat . De az eszközkezekőben sokkal kevesebbet, és a Play àruhàz sem enged appokat letölteni a kevés tàrhelyre hivatkozva.
Erre van valami megoldàs?
Köszi a segítséget, előre is!
-
F.E.K..
senior tag
Mert amit a tárhelyek képernyőn látsz az a belső "sd" mérete, az alkalmazásoknál pedig a /data partició méretét találod.
251Mb-nál azért nem enged telepíteni mert a rendszer cache, üzenetek, stb. is itt van, ha elfogyna a hely kiakadna a rendszer.
Vagy vegyél le pár alkalmazást, vagy ami nem gond hogy picit esetleg lassabb lesz rakd át az sd kártyára, esetleg ha vállalkozó kedvű vagy és szeretsz rom-olgatni akkor xda-n van módszer amivel elviekben meg lehet növelni a /data méretét (a belső sd méretéből), persze az alighanem teljes újratelepítést és bootloadert nyitást igényel (nem teszteltem).
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
Eladó445
tag
off: lenne egy elado 1.5eves tmobile g6 lte telo. 35.000ft lenne az ar. folias. szilikon tokban tartott. foliak+tolto jar hozza. erdekel esetleg vkit?
https://bit.ly/2AJ3lz6
-
krazo
csendes tag
Ha tokot rendeltek a G6-hoz figyeljetek rá, hogy a 4G-s és 3G-s verzió különböző méret! Én sima G6-hoz rendeltem ezt(Floral) és nem megy rá a 4G-s (LTE) verzióra. Erősködtem hogy rossz tokot kaptam, erre küldtek egy összehasonlító linket ,kiderült, hogy én hibáztam. Ha valakinek megtetszett a tok, árában szívesen átadom. !!!Csak a 3G-s verzóhoz jó!!! Ha nem kell senkinek visszaküldöm az eladónak.
Multikapszulás és hordozható kávéfőzők: www.hibrew.hu | Olasz kávék Nápolyból: NES,DG,ESE POD, őrölt és szemes: www.hibrew.hu/olaszkave | https://www.hibrew.hu/Outlet-termekek
-
Eladó445
tag
Blog frissítés: [link]
- Bootloader nyitás leírása :porterocka blogjából átmásolt leírás, hogy minden egy helyen legyen mivel az én blogom csak a rom telepítéssel foglalkozik
(porterockára ráírtam -nem tudom mennyire aktív felhasználó- ,megkérdeztem, ha nem ad rá engedélyt akkor le fogom szedni természetesen.
- kiegészítettem az én bootloader nyitásommal, mivel nekem az e-mailes dolog nem sikerült.https://bit.ly/2AJ3lz6
-
ORCA58
addikt
PACSA75
Feltettem a Basic_B370_ROM_02022016 Romot. Ha jól tudom te is a "True Phone Dialer & Contacts" tárcsázót használod. Ennél a ROM-nál nem tudom beállítani a nem fogadott értesítések eltávolításánál az értesítés figyelőt. A Hozzáférés szolgáltatás beállítás is kikapcsolódik néha magától.
Play-en az új szoftver letöltés, pedig a 100% előtt megáll, és csak akkor indul tovább, ha újra indítom telefont, vagy a beépített memória optimalizáló ikonnal optimalizáltatok.
Ezekkel találkoztatok?
Lehet visszateszem a korábbi verziót, habár állítólag nem sok minden változott,de valami mégis más.Eladó445
Köszi mindannyiunk nevében. Talán lesznek még páran, akik e segítséggel meg tudják újítani a telójukat. -
PACSA75
őstag
Touchwiz téma nincs erre a rom ra?
-
The_Shrike
csendes tag
Sziasztok!
Kedvenc G6-om ma a felmosó vödörben landolt, kijelző beázott, jelenleg is szárad, hátha... De ha mégsem: kijelző híján, miképpen tudok adatott törölni a telóról, feltéve, ha PC-re tudom csatlakoztatni? Biztosított, de nem szeretném, ha sms-eim, e-mailjeim (jelszót már változtattam), egyéb személyes adataim illetéktelen kézbe kerüljenek...
[ Szerkesztve ]
-
F.E.K..
senior tag
válasz The_Shrike #2671 üzenetére
Ha pc-n eléred és be van kapcsolva az adb akkor adb console, ott mindent tudsz törölni, másolni.
Ha nincs adb de pc-n látod a belső sd-t akkor törölni is tudod (de az az sms, e-mail, stb. kérdésre nem megoldás sajnos, csak a dokumentumok, képek, zenék esetén segít).
Esetleg flash-elj rá egy gyári firmware-t, az elég alapos (belső sd-t nem tudom törli-e).
-
F.E.K..
senior tag
válasz The_Shrike #2673 üzenetére
Sok sikert!
-
ORCA58
addikt
válasz The_Shrike #2673 üzenetére
A remény hal meg utoljára, és reméljük nem a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
ezt szeretném rátenni a telómra:
G6-L11-ROM_V100R001C432B370
Kénne egy jó leírás...
Mit ajánlottok? Sose csináltam még hasonlót...
De ha a win telepítés megy akkor majd csak megy ez is.
És a fő kérdés: Lesz e benne magyar nyelv?
A telo updateben ez miért nem jelenik meg?[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
ORCA58
addikt
válasz 7Heads Drago #2676 üzenetére
Alig pár bejegyzést kellett volna visszaolvasnod!
Eladó445 jól összfoglalta. [telepítés és egyéb hasznos dolgok] Páran ezt használjuk nagy megelégedéssel. A telepítés a leírás alapján gyerekjáték. Ha jól tudom spanyol barátunk tette fel a saját telójára a B370 egy változatát, azt javítgatta, és annak a mentését tette elérhetővé mindenki számára. A hiányzó részek pótolva vannak. Így bele kerültek pl. rádió. Ami eddig nem volt jó a telefonon most az is tökéletes.
Gyakorlatilag teljesen új telefonom lett. Hatalmas mennyiségű témát lehet hozzá letölteni, sőt azokat magad is keverheted szerkesztheted.
A hibája, hogy a menüben kisebbek a betűk, de vaksi létemre már ezt is megszoktam.
Ja és még egy nagy hiba. Nem kell állandóan szórakozni romolgatni állítgatni stb. hogy végre ez vagy az működjön. (Ezt nem én találtam ki egy másik topikban olvastam) Én évekig szeretném még ezt így unni. -
gurabli
őstag
válasz Eladó445 #2666 üzenetére
Ha lesz egy kis időm, akkor szerintem én is kipróbálom az új ROM-ot. Pár kérdésem lenne előtte, hogy ne közben kelljen kapkodni:
- ha nem tetszene, akkor hogyan tudom visszarakni a mostanit (amiről ugye mentést készítek sd kártyára), de úgy, hogy ne legyen rootolva, meg zárva legyen a bootloader is, mármint miután visszaraktam a mostanit.
- a fentebb említett hibák (pl. Play-ből telepítés nem megy) másnál is megvan?
- milyen hátránya van, ha rootolt a tel? Pl. OTP SmarBank app nem működik? Vagy ha már felkerült az új rom, akkor vissza lehet csinálni a rootot?
- ténylegesen miben jobb ez a rom a régebbinél? Azon kívül, hogy pl. jobban néz ki? Gyorsabb, stabilabb, ilyesmi?
Ezen kívül lenne egy kérdésem, ami nem teljesen egyértelmű: 4G-n (voda) nem mindig kapom meg a WhatsApp, Skype, push, stb üzeneteket, nem mindig jelez a hívásra. Ha jól gondolom, akkor azért volt ez, mert nem volt bekapcsolva a "Mobilhálózatok -> Mobiladat mindig aktív opció", így egy idő után nem volt 4G, ezért nem jött meg semmilyen üzenet sem. Most bekapcsoltam, úgy látom, hogy most ok.
Van a wifinl is egy ilyen beállítás, de a megfogalmazás egyáltalán nem egyértelmű, neten sem találtam egyértelmű választ: WiFi -> Speciális -> Wi-Fi alvó mód bekapcsolása" Itt ugye van az, hogy Mindig, Csak ha csatlakoztatva van, Soha. Ha azt akarom, hogy mindig megkapjak mindent, akkor a Soha vagy a Mindig legyen kiválasztva? Szerintem a Soha, így nem kapcsol a wifi alvó üzemmódba, de lehet tévedek.
Köszönet!
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
ORCA58
addikt
válasz gurabli #2678 üzenetére
PACSA75 korábban már írta, hogy egyszer visszatette a régi rendszert . Van egy 118-as ROM amivel vissza lehet térni, ráadásul minden tudás nélkül.
A másik megoldás, hogy a TWRP-ből az ott készült mentést visszateszed. Nem próbáltam, de ennek működnie kell. Bootloadert nem tudom lehet-e zárni, ha már egyszer nyitottad.
A Root elméletileg kikapcsolható a Kingroot-ban, de nálam eddig nem okozott semmi gondot. Igaz nem OTP-s vagyok.
A Play telepítés gond nálam jelentkezett. Lehet valamelyik app zavar be, de már nem okoz gondot. Telepítés előtt az EMUI3 beépített optimalizáló ikonjára rákattintok és már megy is. Feltételezem, valami pont azt a memória részt foglalja el, amire oly nagyon vágyik a Play is.
Miért jobb? Az az érzésem, hogy új telefont kaptam. Volt olyan app, ami nekem nem működött, most igen.
Ilyen jópofa is lehet az induló képernyő Az inga is mozog!Vodás ill. WhatsApp, Skype, push kérdésekre nem tudok válaszolni, mert nem használom.
Wifi ébrentartás alvó módban itt is van.
A 3 lehetőség - Mindig, - Csak ha töltőn van - Soha(növeli az adatforgalma). Szerintem a Mindig, mivel úgy értelmezem, hogy a harmadik a mobil adatforgalom növelésével jár.Megjegyzem azt írják hogy az EMUI a MIUI-t másolja. Lehet, de jobban csinálja mind azok! Ott vadászni kell azokat a témákat, melyek hajlandóak csirkeláb nélküli dátum stb. megjelenítésre. Itt eddig mind tökéletes volt, sokkal jobban testre is szabható.
[ Szerkesztve ]
-
underdark
aktív tag
Sziasztok
Tokot szeretnek rendelni ebayrol, csak nem tudom milyen mereteket nezzek
vagy rendelt mar valaki kinabol? az linkekelhetne milyet
Koszi"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
Eladó445
tag
válasz underdark #2680 üzenetére
igen en mar rendeltem ebayes tokot.0.3mm vekony atlatszot. neked melyik telod van?
ha sima g6 akkor csak olyat keress ami nincs ossze vonva az lte/4g verzioval mert akkor nagy lesz ra a tok mert a 4g verzio egy kicsit nagyobb.
keresoszavak:
huawei g6 lte case/cover
huawei g6 4g case/cover
huawei g6 case/cover
huawei p7 mini case/cover
mind a 2re ki ad tokokat.https://bit.ly/2AJ3lz6
-
PACSA75
őstag
Tudja valaki hogy lehet nagyobbra csinálni a hivás kezelőben (nem a tárcsázóban) megjelenő hivó/hívott ismerős képét?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz PACSA75 #2682 üzenetére
itt keress rá (ctrl+f) a Hívókép növelés-re.
P7-en működik, root kell.#?*@&!
-
PACSA75
őstag
Léci küldjetek egy jó apk fájl kibontó progit. Amiket találtam gugliban mind vírusos volt. Szeretném nagyobbra csinálni a hívó /hívott képet. Megtaláltam hol kell, kicsomagoltam az apk t, de nem tudom visszaalakítani . Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
ORCA58
addikt
válasz PACSA75 #2689 üzenetére
Ha sikerül, azért írd meg. Gondolom a nagyobb kép is kör alakú marad.
Fogalmam, hogy ez a mini kép miért tetszik a Huawei gárdának. Ezért használok egy külön CallerID app-ot, így teljes képernyős képet kapok, és a hívás fogadás is olyan ahogy én szeretem.A Play telepítés hibám okát még nem találtam meg. Az biztos, hogy ha kitörlöm a play gyorsító tárat, akkor egy telepítés szépen lefut. A frissítések pedig ha beállítanám simán maguktól mennek, csak kézzel nem fut végiga gyorsító törlése nélkül. Most apránként leszedem az appokat, hátha megtalálom mi okozza.
[ Szerkesztve ]
-
ORCA58
addikt
válasz PACSA75 #2692 üzenetére
A RockedDial-t. Tulajdonképpen egy komplett tárcsázó, annak a CallarID részét. Szerintem nincs még egy olyan tökéletes, mind ez, pedig sokat (szinte mindet) végigpróbáltam. Pár éve megvetette, így nem tudom esetleg van-e olyan része, ami ingyen nem működik. Ment egy privi, hogy használom.
-
IvI88
tag
Sziasztok bootloader nyitásba segíten valaki.
6. fastboot oem unlock **************** a csillag helyére a kód megy amit a 4. pontba kiíratok.
Ezután meg azt írja, hogy nem jó a kulcs amit megadtam.B119 van most fent és vodafonos vagyok.
üdv: Tomi
-
Eladó445
tag
Blog frissítés: [link]
- bootloader nyitókód leírása lépéről-lépésre + kép mellékelve!
- email-es verzió eltávolítva (mert a weblapos megoldás gyorsabb!)[ Szerkesztve ]
https://bit.ly/2AJ3lz6
-
ORCA58
addikt
Újabb fejlemény a GooglePlay letöltési problémámmal kapcsolatban.
Ha törlöm a play app frissítését tökéletes, amíg nem frissül automatikusan.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest