Új hozzászólás Aktív témák

  • kekkola

    senior tag

    válasz brainticket #2276 üzenetére

    Szvsz a kínai gyártók a telefon cserélgetőknek való, 2 hónap alatt nem derülnek ki a hibák :D nekem volt honor 7esem, tele bloatware-rel és az idegesítő bug-ok javítására nem győztem várni :) nem is javították. Volt asus zenfone is, egy bloatware mentesítő cumóval 98(!) db felesleges alkalmazást és apróságot töröltem miután kivettem a dobozból gyári állapotban ... :)
    A htc-vel szvsz lehet hosszabb távra tervezni (persze a garanciális problémákat leszámítva), a szoftvert szépen rendben tartják, a 3-4 éves cuccok is vígan használhatók. A jelenlegi sense közel tökéletes, egyszerű letisztult, nulla bloatware és baszott stabil. Tavaly november óta (akkor vettem a 10est) nem volt fagyás miatt újraindítás... Nekem a 7es után a 10es volt az első htc amire azt mondtam hogy kell (elfogadható kamera, csúcsproc., ujjlenyomat olvasó elől és érintős, gyorstöltés, fizikai gombsor). A családban sok htc van (one mini 2, A9, 10, U11) és mindenki azt mondja hogy csak htc :)

    Nincs rajta jack... Na bumm, úgyis idegesített a vezeték :D Beletaszítottak egy bluetooth füles vásárlásba, így már az sem zavar. Ezért nem fogok mást venni, mert szánomra jelenleg kívül-belül ideális választás.

    [ Szerkesztve ]

    O+8T

Új hozzászólás Aktív témák