Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrPetya19
addikt
válasz Ununqatrium #2642 üzenetére
Egyszerűen csak gyengébb benne az erősítő.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Hol lehet beszerezni egy olcsó (gagyi) fóliát gyorsan az U11-re? Addig kellene, amíg meg nem jön 1 hónap múlva az üvegfólia.
-
f3rdzs0
senior tag
már Ausztráliában December van. vajon mikor kezdik külden az U11+t végre?
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
BenHans
addikt
U11+ vs. Note 8 & vs. OP5
Ez a 4GB RAM-os verzió, tehát a 6GB-os megeszi mindkettőt, ráadásul az OP5-tel szemben további hátrányban van a nagyobb felbontás miatt is.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Mit kell csinálnom, hogy a Sense működjön kikapcsolt képernyőnél? A short squeeze kamerára, a long squeeze zseblámpára van állítva. De kikapcsolt képernyőnél nem csinál semmit (akár van screen lock, akár nincs). Bekapcsolt képernyőnél rendesen működik.
Mod: stornó, újraindítás után megjavult...
[ Szerkesztve ]
-
atikó
őstag
Egész jó árban van. [u11+]
-
spawn21
veterán
Nektek nincs olyan, hogy ha a telefon órához van csatlakoztatva akkor az autóra már nem hajlandó?
s24U+15p
-
Varoz
addikt
válasz spawn21 #2671 üzenetére
Nekem viszi egyszerre a BT-s fülest, meg a hangszórót.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Aryon87
félisten
Nekem se hajlando fenntartani a fulest es orat. Eddig egyedul az LG (G4-5-6) volt erre kepes, azota az osszes tobbi telo ami nalam megfordult, csak 1 BT egyseget tartott bent. Csak tudnam miert...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Varoz
addikt
válasz Aryon87 #2674 üzenetére
Deadpoolos téma az egész, egyben szedtem le, de elvileg az a neve magának a betűtípusnak, hogyDead PoolCopy. Bár a "Copy"-t lehet a rendszer rakta hozzá amikor átjöttem az M8-ról, mert egy az egyben átcuccoltam mindent. Megnéztem, jaDead Pool.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Kiskopika
senior tag
Tud valaki olyan bongeszot,mint a regi eredeti HTC Internet volt? Foleg az erdekelne ha bele zoomolok egy oldalba akkor a szoveget tordeli a kijelzo meretehez igazitva. Igy nem kell az oldalt folyamatosan huzogatni ha elakarok olvasni egy sort.
-
CptAdamica
veterán
Vajon van esély, hogy az U12 fém hátlappal jelenjen meg?
Megyen!
-
Varoz
addikt
válasz Kiskopika #2679 üzenetére
Opera! Gyönyörűen tördel!
istnagNem, a hangszóróban nincs mikrofon, az csak hangszóró. Ha a füles rajta van akkor le is veszi róla a telefon részt, ez látszik is a screenshoton. De így is van értelme, egyszerre nem telefonálsz két eszközön.
spawn21
Aryon87
Próbáljatok meg variálni a sorrenddel, hátha! Pl. ha a füles van először rajta, akkor nekem se megy a hangszóró is, de ha a hangszórót csatlakoztatom először, akkor a füles felmegy mellé.
[ Szerkesztve ]
-
madstunt
addikt
Sziasztok!
BP-n van olyan üzlet, ahol u11-et lehet fogdosni, élőben megnézni ? Nem tudok dönteni a színekben -
Aryon87
félisten
válasz Kobun1980 #2691 üzenetére
Tudtam hogy ez lesz, mikor nyaron kihoztam az U11-et. Pedig akkor azt mondtam, 2 evig kuss a nevem.. ahapersze..Ez mar megszallott telefonb.sag
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Elegedett is vagyok vele valoban. Csak 2 teloval felesleges maszkalni, a M10P pedig pont ennek a 2nek a tulajdonsagait egyesiti, na meg mar nyaron raizgultam, amint az elso pletykak felreppentek rola.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Az nekem is kellene, de sajna nem latom valoszinunek, hogy szamomra elerheto lesz (pl Telenor).
Mindenesetre higy megtapasztaltam a HTC tudasat, a jovoben is vevo leszek ra.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
kekkola
senior tag
válasz Aryon87 #2690 üzenetére
Volt már a kezedben? 6"-on nem lesz "szőrös" a FHd kijelző? Szvsz ebben a tekintetben visszalépés lesz. A pentile amolednek kell a QHD. Pláne 6"-en. És a kamera? És a hang? És a szoftver? Nem beszélve a frissítések minőségéről. Hát... Persze ismerem az érzést (kell!!!), felülírja a józan észt
Jönni fox Te még erre![ Szerkesztve ]
O+8T
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest