Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
-
rhonin
senior tag
válasz birka_zozo #2502 üzenetére
Nincs a kezemben ilyen telefon, de mivel EU-s ezért szerintem tuti, hogy tud magyarul.
oldalnyomásra bejövő menü:
[link]1:20nál a nyomásra aktiválódó menüt érted alatta?
Aryon87: Igen a kékes ezüst is jól néz ki. Neked is olyan van.
-
rhonin
senior tag
válasz birka_zozo #2505 üzenetére
Nem tudom, talán play storen később letölthető formában vagy frissítéskor beleteszik.
Pedig valahol olvastam erről már csak már rengeteg videót/leírást néztem a telóról és nem emlékszem hol. -
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Beállítható valahogy, hogy a kezdőképernyőn "bárhonnan" lefelé húzva lenyíljon a notification? Vagy bárhogyan megkönnyíthető ez, hogy ne kelljen annyira felnyúlni az ujjal?
-
Aryon87
félisten
XDA-n fent van az U11+ uj Sense kezdolapja, az mar kepes arra, hogy akar kijelzo kozeperol lehuzva is lejojjon a rolo. Termeszetesen ez csak a fooldalon mukodik.
Par oldallal visszamenve megtalalod a linket is hozza,vagy keress ra az XDA kulcsszora.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
silentkiller
senior tag
Köszönöm, hogy ezt megmagyaráztad nekem. Az a baj, hogy már billentyűzetet is cseréltem rajta TouchPal>AnySoft de az Áá betűvel továbbra is baja van, az sms számláló egyből 70-re ugrik 160-ról ha az ékezetes "a"-t használok. Az "í" nélkül tudok élni de az éöü mellé jó lenne az á betű használata is.
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
szasz1
tag
Sziasztok,
elérkezett a csere ideje, a szeretett Z3 Compact készülékemnél. Annyi mindent olvas az ember ezekről a "telefonokról".
A napokban sokat bújtam itt a fórumot, a Z3C előtt egy HTC Sensation volt, ami akkoriban(2011 ) a talán legjobb telefon volt a piacon.
Valaki pár szóban összefoglalná az "élményt" amit nyújt a telefon pro és kontra, valaki olyan aki az első napoktól kezdve gyűri, mert hiába olvas az ember kismillió tesztet, azok olyan laboratórium szagúak.(3,5-ös jack nekem nem hiányzik, nem szoktam zenét hallgatni sűrűn telefonról)
Sajnos a jelenleg kapható telefonok közül ami tetszik is, nem igazán van ami harcba szállhatna az U11-el, az U11+ meg biztosan nem lesz befutó, még az 5,5től is félek kicsit.
Köszi!
-
hunika1
tag
Sziasztok!
Én ma kaptam meg. S7- ről jövök egyenlőre nagy , s nehéz, de szokom.
Megtudnátok mondani, hogy lehet lenémítani a telefont? Az S7-nél a legörgető sávban azonnal, az előtte használt I6 ban pedig mechanikusan. Itt mi a tuti?
Köszi -
Aryon87
félisten
válasz hunika1 #2516 üzenetére
Hangero le. 1mp az egesz
S7 utan persze hogy nagy .eg nehez, lehalabb nem akar kifordulni a kezedbol
(Volt S7edge-m, nem kell bemutatni)
S8 meg egyenesen eltorpul emellett..[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Kobun1980
aktív tag
Kíváncsi leszek, hogy aki Samurol jött egy-ket hét múlva hogyan fog velekedni a keszulekrol
-
Aryon87
félisten
válasz Kobun1980 #2521 üzenetére
Csak a meretbe tudnak belekotni. Spawn kolleganak is ez volt a baja az elenen, pedig neki S8+ volt ha jol emlekszem.
Az S8 az rendesen egy anorexias telo az U11 mellett XD
Talan meg megvan a foto, amit csinaltam a kettorol egymas mellett.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz silentkiller #2524 üzenetére
Nincs nagy kezem, de tudom 1 kezzel hasznalni. Ugyeskedessel elerem az ertesitesi savot is
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
rhonin
senior tag
válasz birka_zozo #2505 üzenetére
Valaki már felrakta a 8.0-át U11-re és látszik, hogy meg fogja kapni az általad kérdezett gyorsíndító feature-t.
+ a noti. sávot is le lehet húzni a képernyő közepéről... Azért csak fejlesztgetik bővítgetik a már forgalomban lévő u11-et is... -
Mauzes
addikt
Sziasztok!
A Spigen Liquid Crystal a valóságban milyen, mennyire rontja a "dizájn faktort"? Tehát egész jól engedni láttatni a telót, vagy pedig pl. halványít, karcolódik, stb.
A kérdés, hogy a Spigen marketing fotók és a gyakorlat között mi a különbség, mert ha a dizájnt már ez is lerontja, akkor már inkább egy Rugged Armor.
-
kekkola
senior tag
-
Kobun1980
aktív tag
válasz kekkola #2532 üzenetére
Jól osszefoglaltad.
Sajnos a designt nekem nagyon lerontja, jelentosen veszít az esztétikabol, azonban tényleg funkcionális.
Én kb. 60-70%-ban ebben hordom, de kell a fennmaradó rész a lelkemnek, hogy láthassam magát a telefont is..Én bevallom azért vettem, mert tök nélkül elkezdett a felső vízszintes iven fényesedni, vagy kopni, azonban az az érdekes, hogy ha lemosom, letisztitom akkor nem látszik. Szóval nem az üveg serult...
Esetleg más nem tapasztalt hasonlót? -
sludgeboyx
tag
Sziasztok új teló vásárlás előtt volnék és a vodánál sajna nem túl nagy a kínálat a kínai rendelős telók meg hát kis jóindulattal sem érik meg annyira.Nos ezen a telón megakadt a szemem és a szakértőbbek is egész jókat írnak róla.Van pár alternatíva S8-S8+ mondjuk nekem ezek a lekerekitett szélek hát v.hogy nem igazán és árban sem gyenge.Néztem még a Huawei 10 ill a Huawei Mate 9 de ezekből már van pro és újabb verzió persze nem a vodánál.Szóval ami rosta után maradt
HTC U11
Huawei P10
Huawei Mate 9Nos én a HTC-re szavaznék csak egy kis megerősítést szeretnék kérni akinek van (HTC) és mondjuk a másik telókhoz is volt szerencséje jól döntök e.Negatívumot nem nagyon olvastam erről a telóról bár még ettől a gyártótól nem volt volt modell a kezemben.
köszi[ Szerkesztve ]
-
kerxy
senior tag
Na, nekem tetszik, remélem hamar megkapjuk! Végre az NFC is kapcsolható lesz a fenti sávból. Ez nálam tökre szempont, mivel mobilfizetésre is használom a telót, de csak közvetlenül előtte szoktam bekapcsolni az NFC antennát...
sludgeboyx: nem rég volt szó a P10 / P10 plussal való összehasonlításról. szerintem a mate9 már elég régi, szoftveresen nem lesz sokáig támogatva, szóval én azt biztos kilőném.
[ Szerkesztve ]
-
Mauzes
addikt
válasz sludgeboyx #2534 üzenetére
Szerintem a P10 nem, hanem a P10 Plus az ellenfele. Én pont e kettő között vaciláltam, végül a Htc lett a kamera, akksi, hangzás, Sense miatt. De szerintem a P10 Plus is fasza.
-
sludgeboyx
tag
-
Badboys
őstag
válasz hunika1 #2538 üzenetére
Az első 2-3 napban egy kicsit,de utána teljesen jó. Szerintem jó, nálam bevált. Sajnos nem igazán vannak jó tokok. M9 nél a Dot Wiev amit nagyon szerettem,de itt biztosan nem lesz mert nincs is rá program gyárilag. Vannak még a fém tokok,de a tapasztalatom szerint nem jó. Árnyékol meg koptat. Tehát ezt nyugodtan rendelheted.
-
Kobun1980
aktív tag
válasz sludgeboyx #2537 üzenetére
Nekem egy Spigen Liquid rokon van, de nagynak találom, ezért kerestem én is valami hasonlót.
Én ezt találtam, ami jó lehetne: Polyshield Slim Hard Shell
Van kék színben is, ami képek alapján megy a kék színű gyári hatlaphoz. -
bajoros
csendes tag
Szavasztok Hejjjjj
Használ itt Bárki beépített kékfogas kihangosítót? Ha igen mit mertek nyugodt szívvel ajánlani?
Bajoros®
-
Varoz
addikt
Kb. amit kekkola leírt. Szerintem teljesen korrekt! Nyilván ennél jobban nem lehet átlátszó, mert akkor üveg lenne, nem tok! De jól néz ki és szépen védi.
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz spawn21 #2544 üzenetére
Abszolút nem érzem, hogy csúszós lenne!
Ráfektettem a tenyeremre és 45 fokos szögnél kezd el csak csúszni, addig nem. Szóval nem mondanám, hogy csúszós tok.
Lehet egy olcsó, szilikon tok, ami annyira gagyi, hogy taknyos, ragadós az anyaga, az lehet nem csúszik, cserébe igénytelen fos.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
Szvsz átlátszóban nincs "edzettebb, ütésállóbb" tok! Ennél masszívabb tokok már csak a nem átlátszóban vannak.
-
Yeffy
veterán
volt egy ilyen sejtesem...
de vegul is meg az sem horror, ha nem atlatszo, csak jo lenne egy vekony, nem bumszli, de ugyanakkor eros, "utesallobb", tehat ami elnyeli az ilyen energiakat, lehetoleg minel tobbet tokot szermanyolni a keszulekhez.atikó: mar mikor
igen, kedden.Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest