Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz szallasi007 #2099 üzenetére
Semmi ilyen jellegű oldal nem lát bele egy gyártó adatbázisába, egyszerűen a téma összefoglalójában is megtalálható módszerrel, a gyártási idő alapján kiszámolja, de ez semmi mást nem jelent.
Ha bontatlan és gyártói jótállással rendelkezik a készülék, akkor elég kevés lehetőséget tudok elképzelni, amikor valaki nem rendelkezik a készülékhez tartozó számlával.
Amennyiben valóban európai régiós és ezen belül is nem valamely külföldi szolgáltatótól származó készülék, akkor különösebb gondod nem lesz a javítással, de számla hiányában a gyártástól számított két év az, ami figyelembe vehető.
Ettől függetlenül a dobozon levő cikkszám alapján elég sok dolog kiderül, de bővebben erről mindent megtalálhatsz a kereső használatával.
(#2100) oba: Az utolsó kérdésed kapcsán a kereső bőséges választ ad, de ha európai régiós, külföldi szolgáltatótól független a készülék, akkor szinte mindegy, hogy honnan.
-
szallasi007
őstag
Szia,
köszönöm a választ, bamba voltam és nem láttam az összefoglalót.
Két telefon is van aprón:
Az egyik telefon elvileg Írországban lett véve és ott is 6/128GB-os modell - itthon nem is látok. Számla nincs de gari vanA másikról nem tudok semmit csak gyanúsan olcsó, az eladó itt még nem válaszolt.
Viszont a HTC garancialeírásban ezt látom:
A Korlátozott garancia igénybe vételekor a Fogyasztónak be kell mutatnia a VÁSÁRLÁSI BIZONYLATOT. A jelen Korlátozott garancia csak abban az országban érvényes és vehető igénybe, amelyben a Terméket
értékesítették. - ez alapján az első telefon rögtön kilőve?Amit mondjuk azért nem értek mert ha én nem az adott országban lakok csak ott dolgozok, de haza utazok és abban az országban romlik el a telefonom akkor konkrétan nem javítják meg?
Ez már a 4-ik HTC-m lesz, de ez a garanciás ügyintézés dolog mindig megijeszt.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Ő mozgott, nem tudom ilyenre gondoltál-e.
Nagyon smooth a cucc, semmi akadás, semmi mikrolag!
De a hTC-re nem is jellemző és nem is kezdte el az U11-el se!hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
ferob
őstag
válasz szallasi007 #2103 üzenetére
Azért, mert valaki Írországból vette, sajnos semmi nem garantálja, hogy nem egy ázsiai készülék, és így tippre a legtöbb, amivel találkozhatsz, az pont ilyen.
Egy készülék jótállása az adott régióban érvényes, így nem korlátozódik bizonyos országra, az EU teljes területén javítják.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
Varoz
addikt
válasz Aryon87 #2106 üzenetére
Nem tudom, nem értek hozzá, de szerintem nagyon gyenge lett. Olyan mosott, mint a fene, messze van a gyári JPG-től.
Persze én ennyit se tudnék, valószínűleg.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz Aryon87 #2108 üzenetére
Ez a baj, hogy PC-n nézem.
A RAW-ból kidolgozott olyan, mintha festve lenne.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
oba
addikt
Kisgyerekre pl Senki sem fotóz mozgásban lévő embereket? Ezért nem szeretem a teszteket sem. Erre a részre soha nem tér ki egyik sem.
MrPetya19: nem vagyok fotós így nem tudom ez mit jelent. A rövid záridő azt jelenti, hogy hamar elkészül a kép így kevesebb az esély a bemozdulásra?
mjani1172: ezzel a hozzászólással nem tudok mit kezdeni. Általánosítasz és nem is ismered a HTCt saját bevallásod szerint. Nem segítettél semmit... ellenben okot adhatsz a flamere.
[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Balinov
titán
+itt asszem csak a 4/64et árulják a szolgáltatók, esetleg a HTC webshopbol lehet 6/128at. Amúgy azt nem UK-ban kezdtek el először az EU-ban árulni?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
oba
addikt
válasz Aryon87 #2106 üzenetére
Egy picit tényleg túl sok lett a raw -nál az utómunka Nagyíts rá a lánchídra, a kövek mintha ceruzával lennének rajzolva, vagy festve. A vízfelszín is nagyon "ecsetvonásos". Nem teljes méretben az összhatás persze rendben van.
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
Szia, definiáld a kisgyerek fogalmát lszi. Újszülött, mászó, izgozmozgo 3 éves, megnagyobb? Belter? Kültéri? Autó vagy Pro módban fényképezel? Mennyire zavarna az esetleges magas Iso miatti kepzaj? Minél több infó alapján sokkal konkrétabb választ kaphatsz.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
oba
addikt
válasz Balinov #2119 üzenetére
1,5 éves Nem az egy helyben ülős, de még a mozgása lassú, bizonytalan. Bel- és kültérben is fotóznék, teljesen autó módban. Az S7 -el is így tettem, csak point and shoot, és 10-ből 9szer szép lett az eredmény. A laikus szememnek jók voltak a színek (bár picit túl szaturáltak, de attól még tetszett), rendben volt a fehéregyensúly is és ami a legfontosabb, nem volt a gyerek semmilyen testrésze sem homályban. Pedig nincs remegős kezem, de P10 Plus -al nem tudtam bemozdulás mentes fotót készíteni róla csak akkor ha teljességgel mozdulatlan volt. Azóta más is írta a p10 plus topikban, hogy ő is tapasztalja ugyanezt a bemozdulást. Az iPhone 7 Plus is teljesen rendben volt ilyen téren, sőt, az még potré módban is tudott szép fotót csinálni róla. Csak hát ott meg az iOS -t nem tudtam megszokni/megszeretni. A minimális képzaj nem zavar, inkább legyen fókuszban a téma. Nem szeretnék manuál módban vacakolni, kisgyereknél arra nincs idő, mert hamar oda lesz a pillanat.
-
Varoz
addikt
Na, akkor nem én vakultam meg. Ugyanezt látom én is.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Aryon87
félisten
Meg kell gyakorolni sokat
Teny hogy allitgattam en mindent, nem ertek meg hozza, leginkabb a Palota reszletessege utott szemen, bar ha jol emlekszem az kapta a fokuszpontot, es azon csinaltam fenymerest is.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
silentkiller
senior tag
Köszönöm a tool-t! Ezek szerint, az U11+ is ki fog esni, mert nekem óriás az S7-hez képest, pedig a nagyobb kijelző és brutál akksi "instant get", úgyhogy, marad a "normál" U11.
[ Szerkesztve ]
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
Grízgombóc
újonc
Sziasztok,
Tud valaki jó tokot ajànlani hozzà? Meg esetleg kijelzőfóliàt?
Köszi előre is
-
spawn21
veterán
válasz Grízgombóc #2129 üzenetére
Szeva.
Hát, igaz prémium cuccok nincsenek.
Spigen liquid cristal jó szerintem. Nekem most az van fent. Sima üveg fólia javasolt, ebayes vackokat érdemes venni.Most ki fogom próbálni a Westendben (Starbucks melletti) fóliázós helyet. 9900 ft, precíziós cucc.
s24U+15p
-
pg1966
aktív tag
Sziasztok.
Az XDA-fórumon fent vannak a HTC U11 plusszal megjelent Edge launcher (szoritásra körívben megjelenö ikonok) és az új Sense Home (felfelé húzva az ujjunkat a főoldalon az alkalmazások, lefelé húzva a gyorskapcsolók jönnek be)
Felraktam, működnek.
https://forum.xda-developers.com/u11/themes/u11-edge-launcher-swipe-t3699672 -
TTom65
tag
A HTC U11+ launchernek ez a új köríves megjelenése tetszik. Jó lenne ha megkapnánk. Erről talált mar valaki valamilyen infót, hogy egy frissítés keretében esetleg megkapjuk.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Nalam a felkorives dolog nem jon be. Azt hogy aktivalom. Felraktam mind2 cuccot.Szerk: megvan. Kiraly nagyon
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Pocee
senior tag
mi lehet az oka,hogy nincs prémium tok nagyon készülékhez,például az Otterbox sem készít az u11-hez cuccost?
Mr.Brightside
-
Grízgombóc
újonc
Köszi, tokokra ma mindenképp ránézek, első blikkre egy spigen tokot néztem, fóliával még gondban vagyok, Mocolo üvegfóliát találtam eddig, lehet hogy ez lesz.
Ja igen, aptx támogatás van alapból a készülékben? És a BT 5.0?
Vagy ez csak az oreoval együtt lesz kilátásban?
Más márka által kínált TypeC fülessel is használható lesz, vagy csak a saját márkásat szereti? A napokban olvastam hogy ez lesz a jack helyett, (igaz nem most, csak a későbbiekben) mert közel veszteségmentessé teszi a zenelejátszást, és minőség tekintetében sem elhanyagolható.[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
A folyékony üvegfóliával tapasztalat? A sima fóliák.hogyan fedik a lekerekített széleket? Volt itt valaki aki tett fel képeket nem volt valami esztétikus látvány. A széleken aláment a kosz.Jelenleg a folyékony jelent talán komplett megoldást sajnos csak 1 év utána megint kezelni kell.A hátlapra is megoldás,ha nem csúszik, ujjlenyomatot biztosan nem gyűjti.Jelenleg ezen gondolkodom hátha komplett megoldás lenne.
[ Szerkesztve ]
-
-
TTom65
tag
Kamera párbaj.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
kekkola
senior tag
válasz Kobun1980 #2144 üzenetére
+1
És ez most nem hamis önigazolás, valóban a legjobb döntésnek érzem az U11-et. Az első okostelefon kamera, amivel kifejezetten elégedett vagyok, örömmel fotózok vele bármikor. A többi meg csak a szokásos magas színvonal. Aki valaha szerette a HTC-t, annak ideje hazatérni
[ Szerkesztve ]
O+8T
-
Aryon87
félisten
válasz kekkola #2146 üzenetére
Csak lenne megfelelo marketingje. Utcai rmber nem hiszem hogy nagyon hallott volna az U11rol. Tegnap voltam telenorban (Koki), termeszetesen a mobil kaphato, de nem volt kirakva.
Ajton belepsz, egybol a Samsung pultnak mesz neki, utana meg a vegyes pultok.
Alig van kint valami. Par LG (G6-on pl az iPhone7 specifikacioja futott), par Sony meg a szifonok.
Kerdem embert, miert nincs kirakva az U11? Valasz: nem lehet minden kint..
PffXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Kobun1980
aktív tag
válasz Aryon87 #2147 üzenetére
Én is örülnék több reklamnak, de számomra a lényeg, hogy a készülék nagyon jó. Az, hogy sokan a pultra kirakott készlet, még a hype alapján vesz telefont, az még legyen az ő tudatlansaguk, és problemajuk.
Nem akarok totál fanatikusnak és elvakultnak tenni, de jót röhögök magamban az olyan kerdeseken, hogy "Ez milyen készülék? Mennyibe került? ..es ezért már kaphattal volna egy használt Iphone 7 plust. -
Aryon87
félisten
Hm, erdekes. Nalam semmi.
Na mind1, nem mintha eletbevagoan fontos lenne, csak fura. De ez legyen a legnagyobb bajom.Kobun: ugy ugy
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest