Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz Aryon87 #1152 üzenetére
Akkor magas iso kizarva... Másra már nem nagyon tudok gondolni mint a szenzor korlatoz ilyen zaridonel.
Tényleg, milyen állványt használsz?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Aryon87
félisten
válasz Balinov #1153 üzenetére
Na mind1, ha lesz egy kis idom, utananezek, hatha van valami iromany errol a jelensegrol.
Kinabol rendelt kis tripod, amit joforman barhova felehet tekerni, meg egy nagy allvanyt
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Aryon87
félisten
válasz Firebat #1156 üzenetére
CsGabornal is jelen van ez.
Ezzel kapcsolatban a tobbi tulaj is megnezhetne mi a szitu.
Iso100 es 8 meg 16 masodperces beallitason lathato mar.De mi lehet? Mert amit Vikooo irt, azt nem tudom elkepzelni.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
törölt tag
-
TTom65
tag
Itt is lesz 6 GB-s verzió.
-
Kiskopika
senior tag
Sziasztok, használ valaki kijelzővédő folyadékot? Ami azt ígéri hogy minden álló lesz a kijelzo. Mert rendeltem fóliát, nem is az olcsóbbat, de a szélesen nem tapad fel.
Érdemes próbálkozni vele?[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Parasztvakítás, felejtesd el ahogy van. Anyámék bedöltek neki, felkenték a G3s-re, rá 2 napra full hajszálkarc volt a kijelző..
(#1161) Balinov :
Megjött a frissítés nekem is. Javítottak a szoftveren: Eltűnt ez a "só" jellegű szemcsézés, most próbáltam ki. Valamint valamit mókoltak még, mert pro módban az ew nem állítható
[ Szerkesztve ]
-
-
Balinov
titán
válasz Aryon87 #1166 üzenetére
Xx1291verzio amit ma reggelre kaptam Play storen keresztül de ott nekem engedi állítani az ev/expo korrekció értéket. Érdekes....
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Aryon87
félisten
válasz Balinov #1167 üzenetére
Jóvan, user error + agyhalál munkahelyen című fejezet volt
Akkor állítható, ha a záridő, az iso értékek automatán vannak. ha azokat picit állítjuk, már nem állítható. Hogy nem tűnt eddig fel
Mind1, látszólag a szemcsézés eltűnt..
-
Balinov
titán
válasz Aryon87 #1168 üzenetére
most próbáltam ha bármelyiket állítod amíg csak az egyiket addig expo korrekció megy, ha mindkettő, nem
Végülis, normális viselkedés dsrl/milcnen
-
Varoz
addikt
Üdv Srácok!
Az M8 topikból szabadulok ide, úgy tűnik ez lett az utódja. De méltó hozzá, imádom, mint anno az M8-at. Persze megmarad az is hűen szolgált, hozzám nőtt.
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz Aryon87 #1171 üzenetére
Jól biza, bár itt schwarz a becses neve.
4GB/64GB, egy SIM-es. Friss, most gyártották júniusban.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz Balinov #1173 üzenetére
Jaja, meg oxigéndús környezetben. Mert az O2-tól van.
-
Balinov
titán
Újabb hasonlóság, enyém meg az Eir-től(ír szolgáltató)
Szerk. Ezt benéztem, mondd a jelentése gaelicül
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz Balinov #1176 üzenetére
Minden nem jöhet össze!
Aryon87Egyelőre nem viszem dolgozni, mert nincs még meg a tok, fólia amit rendeltem hozzá és favágással foglalkozok.
Ára? Ugyan! Mégis mit várnak az emberek? Ez egy csúcskészülék, mennyi legyen, 60k? Egy 7-es BMW-hez se mész oda, hogy jó-jó, de 5 millióért kéne. Nevetséges.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Jo is az akksija, nekem gond nelkul kibirja a munkanapot, es meg hazaig js eljutok vele. Fotozaskor viszont igenyli a tapolast.
Ez ugy jo ahogy van minden tulzas nelkul
Vsak az ara nem nepszeru itthon. Enyem Telenoros.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Most latom szerkesztettel.
Fuh, az jo melo. Javaslat, a gyari tokkal ha kaptal hozza, ovatosan, nekem csinalt 2 finom hajszalkarcot a hatlapba.. viszont egy elejtest szepen kivedett ugy hogy semmi nyoma, pedig pofara esett a telo.
Azota uvegfolia van rajta, termeszetesen nem er ki a szeleig, meg atlatszo szilikontok..[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz Aryon87 #1180 üzenetére
Jövő héten jön a Spigen Liquid Crystal, addig kell a gyári csak.
Fólia melyik van neked? Orzerot rendeltem, de nehéz szülés volt és nem tudom jól döntöttem-e.Kijelzőidő update:
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Mezei, kinabol rendelt foliam van, ahogy a tok is. Sosem volt gond veluk, szerepuket kivaloan betoltottek
Kijelzo idoben az 5orak alap.
Nekem rovidebb, mivel 24/24 oraban mobilneten van a korlatlan net miatt.[ Szerkesztve ]
-
-
Aryon87
félisten
válasz CsGábor #1193 üzenetére
En erzekelek valtozast. Gyorsabban reagal a fokuszkarika. Eddig piszmognom kellett vele hogy lassam is hogy valoban fokuszal, vagy csak tatja a "szemet"
Pro modba is belenyultak, de ugy latom egy bug is keletkezett. Asszem 8sec zaridonel megbolondul a fenymeres, es elkezd villogni mint allat..
Legalabbis eddig ezt vettem eszre. Szemcsezes jelen van meg mindig sajna, de mintha mar gyengult volna.
Igaz en se surun fotozgatok ejszaka, igy mar nem idegesitem magam rajta. Nappal tokeletes.[ Szerkesztve ]
-
CsGábor
tag
válasz Aryon87 #1194 üzenetére
Nálam 2 sec nél jelentkezik a hiba /villogás/. Nem értek én ehez de balról a 2. nálam nem állítható opció próbállkozik beállni és az villogtatja. Nem minden helyzetben, függ attól is hogy mi van fókuszban. Ez alapján lehet 8 sec-nél is villog ha olyan a fényviszony a fokuszban.
[ Szerkesztve ]
-
Hiperhuje
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos ellopták a kislányom telefonját .
Így itt az ideje, hogy megkapja az én, Galaxy S5 Duos telefonomat.
Ebből adódik, telefont kell vegyek saját részre.
Nagyon tetszik az U11, de az S8-is.
A B-tel webáruházban kb egy árban kaphatóak.
Ha valaki S8 helyett az U11-et választotta, megírná miért döntött így?Üdv!
Hh
Samsung Note 10+, DS918+, Acer spin 5, TAB S7 +
-
Balinov
titán
Bocsanat sracok a banalis kerdesert, de mit gondoltok, van-e ertelme a Rugged Armor melle egy ilyen Spingen stand-ot venni?
Jelen pillanatban egy ikeas BERGENES-t hasznalok (meg O+2-hoz vettem), sokat hasznalom az ejjeliszekrenyen de picit zavar, hogy az alja beletakar egy hangyabokanyit a kijelzobe.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest