Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz petipetya #600 üzenetére
ICsak ki kellett választani Németországot (mivel hazánk még nincs benne), beírni egy 5 jegyű irányítószámot és már használhattam is
Egy ilyen funkcióhoz minek kell vajon "regisztrálni"?604: igen, de a samuban magasabb órajelen pörög a cumó. Más kérdés, hogy a videók alapján előnye nincs, mivel a HTC szerintem folyamatosabb.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz Cyberpunk #613 üzenetére
Hát az akksi is egyéni dolog, mert a gsm arena tesztben pl netezésnél több mint egy órával többet bír a One, a másik 2 szempontból meg éppen nyerő a samu. Az Exynos meg kérdés, hogy mennyivel lesz jobb ebből a szemszögből, mert anno a Tegra 3 is így volt hypeolva, hogy mennyit tud spórolni, aztán látjuk mi lett a vége. Amiben tuti, hogy jobb lesz a samu, az meg a fényképező, de mobilos mércével nézve a htc is jó, még ha az ultrapixel parasztvakítás is. A HTC pedig minőségben lesz jobb. A többi kb. egál. Kijelző és GUI ízlés kérdése (szerintem a HTC sokkal szebb, a samuban viszont több ötletes dolog van), bár a videókon az s4 néha szaggat. Ami még felhozható: Az S4 bővíthető, a HTC-ben meg van rádió. Én mondjuk mindkét dologra teszek magasról.
[ Szerkesztve ]
-
tajcsi
őstag
Tényleg lehet benne valami, hogy az octásba más cuccok mennek majd. A galaxy SII-ben sem egyformák ám a kameramodulok! Na de ez még nagyon korai téma. A flamelést meg már hagyjátok abba! Még ti One pártiak is!
Ignoráljátok ha valaki hülyeséget ír vagy már repülőböllátszik, hogy fanboy. Oszt ennyi.MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
petipetya
nagyúr
válasz petipetya #600 üzenetére
Szabadon felhasználható belső tárhely: 21,43GB kép
Aksi (folyamatos Google/Google+/Facebook szinkronizálás, reggel volt hsdpa-n is mivel szarakodott a kábelnet, most pedig folyamatosan wifin lóg): kép1 kép2 kép3 kép4 kép5 kép6 (sajnos az aktív képernyőhasználatot nem találtam meg)
Proci: kép
Kijelző: kép
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
válasz petipetya #629 üzenetére
Köszi. Nálad a melegedés milyen?
A RAM képeket nem értem, az elsőn a szabad nem a vRAM-ra vonatkozik? Mert kicsit kevés, pláne a 2. képen a használt mennyisége mellett.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
FragMaster
addikt
válasz Rhino666 #513 üzenetére
16gb-os úgy tudom nincs is belőle, de a 64gb-os úgy tűnik at&t exkluzív lesz: HTC One with 64GB will be an AT&T exclusive in the US
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
Cyberpunk
félisten
válasz FragMaster #634 üzenetére
Az elég nagy szopatás valljuk be.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
-
petipetya
nagyúr
-
Balinov
titán
Xaels: ide linkelem az egyszeruseg kedveert.
Szoval kezzel fokuszaltam a bal oldali Red Bull feliratra. Ime az eredmeny:
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest