Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
sif85
tag
Nekem személy szerint tökéletes telefon...
Végre nyugodtan vállalható akku idő...
A kamera nekem tökéletes... Csodálatos éjszakai képek... Most őszintén! Hány átlagos felhasználó akar
a sok megapixelből kisebb képet kivágni?? 1/500?? Na ők vegyenek 13Mpixeles telót!
Design, anyaghasználat hibátlan...
Maradt a 4,7" :-)Szeretem amúgy vicces, hogy amiben a One X verte az S3-at az a túloldalról nézve természetesen szubjektív (design, minőségérzet Sense, stb..) De amiben az S3 volt jobb (cserélhető akku, bővíthető memó) az a napnál is világosabb, hogy "nyilvánvalóan jobb". Kíváncsi lennék, hogy hány ÁTLAG S3 user cserélgeti az akksit, meg toldja meg a 32-64 gigáját még egy sd-vel...
Nos akkor az én véleményem is szubjektív... Az S IV ránézésre egy játéktelefon ehhez képest...
Vigye csak a sok lakkozott műanyagot a nagy többség, legalább nem lesz "Fila táska feelingem" ezzel sem!
Tudom, leülhetek, egyes.. Természetesen eszem ágában sem volt megsérteni egy Samsung tulajt sem..
Ryzen 5 5600, 2x8 Gb DDR4-3200MHz Fury Beast RAM, Asrock B550M Pro Gigabyte 2080 SUPER Xiaomi Mi 11 Lite 5G
-
Burt1793
veterán
Nem tudom, miért játéktelefon az S4, igaz, erősebb, ezért lehet játéktelefonnak nevezni. Teljesen jól néz ki, össze van rakva. Szebb a HTC, de használat közben, kinézetre nekem az S4 jobban tetszik. Mondom ezt úgy, hogy nem kérek egyikből sem.
Az ismerőseim S3-jaiban kivétel nélkül van microsd... hacsak egy régi 8 gigás is, de van. És nem csak ezek a samsung előnyei.
-
h3lios
addikt
válasz Dr.Anonymus #100 üzenetére
Azért ez az S3 bőven többet kapott, mint 1 normál telefon az átlaghasználat alatt. Egyébként minden telefonnál anyaga válogatja mennyire sérülékeny, de ebben az esetben, ha hasonló karcok keletkeznek a One S-eden, jó eséllyel úgy is fog maradni, ezzel szemben kb. 4k ért már kapsz új hátlapot a Samsungokra. Ezzel nem azt mondom, hogy jó ha karcolódik, csak mégis könnyebb javítani a hibát.
B-tag: H3lios#2825
-
Scoobyka
addikt
Nagyon jo telefon meg jo cikk, szep volt dr. Kind. es Bocha
Amugy csak en erzem,hogy elszaladt a lo a telefonokkal? 180-200k egy telefonert?????? Emberek ezert plazma tv-t kapsz,notebookot. Nem lett kicsit irrealisan magas a telefonok ara. Ertem en,hogy ezek mar modern kis szamitogepek,de 200kilo egy telefonert nalam a vicc kategoria. A i4s-em megvetelekor meg a 100-130as ara azt mondtam ok ez a felso hatar ami nalam belefer,de lassan negyed millio lesz egy telefon. Lehet az en ertekrendemmel van baj,de szamomra ez mar irtozatosan sok penz egy TELEFON-ert. Ezert az arert mar akkor hozzacsapok egy 100ast es veszek egy retina bookot,tobb lehetoseget latok benne. A forint gyengulese se indokolja ezt az arat.
[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
Desire S-emen meg a fémet ingyen gariba cserélték mert a háta megkopott.
6 éve is 200 volt az N93-95. Illetve padfone 300k Azért nem ugyanazt a kategóriát kapod meg annyiért notibol, meg tvből, ráadásul nem is helyettesíti. De ettől még rohadt drága[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
satz18
őstag
Én azt sem értem, hogy a 4,7 col miért előny, ha maga a telefon nagyobb az S4 nél és nehezebb is. Sztem a 441 és 460-as ppi az elég kicsi különbség.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
dr. Kind
aktív tag
válasz -=Ghost=- #92 üzenetére
A Zoe-ban igazad van, tényleg 180 napig tárolják, javítom, köszi
A Boomsounddal mi ezt tapasztaltuk, de nyilván könnyű hülyeségnek titulálni a dolgot, hiszen te is meghallgattad, mit tud. Ja, hoppá, nem is
A kamerás összehasonlítónál normál módban fotóztunk, hiszen általában mindenki azt használja. De mint azt az egyik fényképes oldal végén írtuk, a hétvégén még készítünk egy rakás képet, ha kisüt a nap, ezeket természetesen meg is osztjuk.
-
Dominó85
addikt
válasz Scoobyka #104 üzenetére
A gyártók xarnak a fogyasztók fejére. Így is lesz elég sok ember aki megveszi ezeket a telefonokat. Magyarország nem képez számottevő piacot a világban, így itt nálunk a fogyasztókkal elszaladhat a ló addig amíg szeretnék. Pofájuk az úgyis akkora mint az előbb említett állaté.
dr. Kind
Tudom nem ti tehettek róla, ezért nem is nektek szól a dolog, ha úgy vesszük. Az a baj a mobilarénás cikkeknél a fotózással, hogy az egyik készüléket megkapjátok télen, míg a másik nyáron jön ki. Mindegyikkel csináltok tesztképeket, csakhogy nem egyenlőek a feltételek. Azaz télen nyilván rosszabbak a fényviszonyok azonos napszakban, mint nyáron. Illetve a növényzet (már ha nem hó borítja ) sem ugyanolyan színű. Ergo csak azokat a tesztjeiteket relevánsan összehasonlítani, ahol azonos évszak, azonos napszakában készültek a fényképek. Nyilván ez a telefon is jóval értékelhetőbb képeket fog produkálni verőfényes napsütésben, mint most a komor télben, nem éppen ideális fényviszonyok mellett.[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
sif85
tag
válasz Burt1793 #102 üzenetére
Sajnos egy bizonyos Desire HD-vel engem annyira megfertőzött a Sense, hogy a Samsung bármit rakhat elém, nem hat meg.
Többször próbáltam Galaxy S-t, SII-t, és SIII-t is. Köszönöm nem! Ez a táccsviz nevű színkavalkáddal tarkított kifestőkönyv pedig nem említhető egy lapon az általam preferált gyártó UI-jával.Játszani nem szoktam, de nem hinném, hogy a bencsmárkos pontok miatti e-pénisz növelésen kívül többet ér majd a konkurencia procija. Használhatóságban pedig egészen biztosan nem...
Esetleg többet bírhat majd az akksi, bár nekem egy nap tökéletesen elég...Az SD bővíthetőséggel arra akartam célozni, hogy ha nincs normális méretű belső memó, akkor nyilvánvalóan indokolt. 32 gigán a userek 99%-a elfér szvsz. Így nekem nem kell még egy lyuk a telóra emiatt..
Jujj de gusztustalanul elfogult vagyok, de legalább nem az a típikus gyökér Apple fan, aki "buzizöldcentrifugázik" :-)
Sorry érte...
Ryzen 5 5600, 2x8 Gb DDR4-3200MHz Fury Beast RAM, Asrock B550M Pro Gigabyte 2080 SUPER Xiaomi Mi 11 Lite 5G
-
Dr.Anonymus
addikt
nem karcolódik a oneS
nagyon jól bírja, a szélén ahol leejtettem ott látszik minimális kopás"4k ért már kapsz új hátlapot a Samsungokra. "
ez biztos így van, csak az 4k-s hátlap olyan is
nem szeretnék erről vitát nyitni mert értelmetlen
valakinek ez, valakinek az a preferenciája,
de a saját véleményem az, hogy amit a Samu csinál a felső kategóriában, az - anyaghasználat tekintetében - nem oda való
egy példával élve:
ha venni szeretnék egy audi a6ost, és egy suzuki sift karosszériájával kapnám meg, akkor úgy érezném át akarnak verni
egy felső kategóriás autó nem csak a jó motorról, elektronikáról, stb. szól, hanem a prémium anyaghasználatról, a luxusról
úgy érzem egy felső kategóriás telefonnak is mind külsőleg mind belsőleg is prémiumnak kell lennieandroidos mezőnyben, most szerintem egy ilyen telefon van, a ONE...
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
Nem gond, az a jó, ha elfogult vagy és elvakultan szereted azt amid van
Lehet, hogy én is ilyen vagyok. Nekem tetszik a sima touchwiz, sok launchert próbáltam, de az alap a legjobb szerintem (4.0.3-as android).
HTC-ket ráadásul csak képeken láttam kb. egy középkategóriásat ismerek, a nevét annak se tudom, biztos szép a felület, csak nekem nem tetszik
Én sem játszom.
Szerintem az S4 a majdnem tökéletes S3 javítása, így nekem nagyon bejön, de nem váltok rá a mostani S2-ről...
Hiába, valahogy Samsung-buzi lettem, de nem sajnálom.
Az S2-met jóideje használom, egy karc sincs rajta, mindig tok nélkül hordom, most új hátlap került rá a nagyobb, 2000mah-s gyári aksinak köszönhetően.[ Szerkesztve ]
-
sif85
tag
válasz Dr.Anonymus #111 üzenetére
+1
(#112) Burt1793:
Az SII egyébként messze a Samsung legjobban sikerült készüléke, ezt nem tagadom. Alapvetően még tetszett is. Anyaghasználata - mondjuk úgy - egészen elviselhető volt. A képe pedig - a maga idejében - gyönyörű, sőt még ma is megállja a helyét.
Viszont azóta nem érzem az innovációt náluk...[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Nesze neked UltraPixel. Ilyen ratyi képeket
"A képminőség összességében nem rossz, de messze van a kimagaslótól."
Fizettek ezért a cikkért HTC-nél, hogy nem meritek leírni azt, hogy hulla gyenge képeket csinál? Komolyan, nézzen már rá valaki erre: [link]. Összehányom magam a látványtól. Még zoomolás nélkül is látszik, hogy milyen tré.
Akku tesztelést kicsit megreformálhatnátok, mert szerintem senkit sem a véleményetek érdekel, hanem a tények. Nem mesélni kell róla, hanem lemérni. Ez semmire nem jó? Mi az, hogy masszív használat?
"A megbonthatatlan hátlap alatt egy 2300 mAh kapacitású lítium-polimer akkumulátor húzza meg magát, melyet körülbelül a konkurencia szintjére lőtt be a gyártó. Csodára éppen ezért nem szabad számítani, a nap végéig masszív használat mellett is kitartott a One, de esténként ajánlott megetetni, nehogy reggel kellemetlen meglepetésre ébredjen az ember. Valószínűleg ezt tovább is ki lehet tolni visszafogott terhelés mellett és az energiatakarékos funkció bekapcsolásásával."
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
válasz Dominó85 #109 üzenetére
Ertem en,hogy ha sokkalom akkor ne vegyek csucstelefont,de miota elkezdett erdekelni a kutyuk a motorola v3 is irtozatosan draga volt de 100korul volt mikor megjelent... a samsung d500as is 100korul volt vagy emlithetnem a nokia n95ot...az iphone 2g is 150 volt es akkor mar mindneki huzta a szajat. Most meg 200k-nal tartunk es mindenki mar azon gondolkozik,hogy vesz egyet amint tud. Kulfoldon ingyen hozzadvagjak a telefont szinte egy jo elofizuval,de itthon jobban megeri megvenni fuggetlenul mert a szolgaltatok el vannak nagyon kanaszosodva. Pedig jo kozep retegnek tartom magam es megtudnam venni,de ar ertekben nem latom,hogy ez megeri. Erre gondolom sokan irhatjak,hogy akkor ne vegyek csucstelefont,en csak arra akartam ravilagitani,hogy 200-250k-s telefonok arabol jopar mindent lehet venni.
[ Szerkesztve ]
-
Dominó85
addikt
"androidos mezőnyben, most szerintem egy ilyen telefon one..." - bocs nem hagyhattam ki.
dr.Kind
Remélem tényleg jó idő lesz. Várjuk a képeket majd.Scoobyka
Megnyugtatlak hasonló véleményen vagyok. Sokan panaszkodnak a rossz anyagi helyzetük miatt, de amint tehetik és pénz áll a házhoz, máris ugranak a boltba egy ilyen telefonért. Ez legyen az ő bajuk/örömük. Minden ember egyén.[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
Burt1793
veterán
válasz Scoobyka #116 üzenetére
Én is pont így gondolom. Ha arról lenne szó, meg tudnám venni, de ezért a pénzért már egy komoly PC-t is tudok venni (jó, az meg is van). És az már 200k-ért nevezhető felső kategóriásnak.
Inkább "felújítottam" egy tizesért az S2-met és használom még pár újabb S széria megjelenéséig.
Úgy néz ki mint újkorában, minden hibátlan, az érintőgombok világítása néha elmarad (pedig folyamatos világításra vannak ítélve a beállításokban). Nekem ez a 4.3 col ideális, ezt még telefonnak tudom hívni, szerintem gyönyörű, bár már nagyon megszoktam.#sif85: Én átlagosnak tartom a kameráját, sok képet csinálok, de csak foglalják a helyet! Ha nem nagyítok bele szép a képe (főleg amire fókuszál), viszont belenagyítva ugyanilyen lesz, mint ennél a One-nál.
Van egy mondat, ami kicsit sokat lett javítgatva és rossz lett az eredmény: "A vezérlőgombokat során ismét rendhagyó módon alakította ki a HTC..."
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Tetszik ez a telefon ha ilyenem lehetne még kivételesen a méretét is elviselném valahogy. Bár az nagy fekete pont hogy a feloldógomb a tetejére került.
Més que un club!
-
Criton
veterán
válasz Napfénysüti #120 üzenetére
feketében kell megvenni
-
istnag
addikt
válasz ForRedGlory #114 üzenetére
Ne aggódj az S4 jobb lesz, Menj, írj inkább valami jó tesztet az S4-ről, ja, az már van!csak telefon nincs... -
kromatika
veterán
huhhh.ez nagyon jól néz ki.
-
törölt tag
Az idei év eddigi legszebb telója. A Sense 5 pedig nagyon egyedi.
-
muratomi1
senior tag
istnag +1
eddig minden teló amit kifogtam egyetlen egy nem volt fekete. (jó az 58as) Mindig szidtam az istent hogy miért nem feketébe kértem. Most hogy ezt láttam feketébe .. hát nekem jobban bejön fehérben. Kicsit hivalkodó és szép[ Szerkesztve ]
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
Dr.Anonymus
addikt
nagyon vagány / dögös feketében
érdemes megnézni pl. ezeket a képeket
de lehet hogy mégis ezüst lesz -
engusz
veterán
Engem ezzel a telefonnal megvett kilóra a HTC. Mintha olvastak volna a gondolataimban. Van néhány apróság, aminek nem látom túl sok értelmét (variált funkció gombok) vagy hiányát érzem (pl. nincs kamera gomb), de minden más tekintetbe egy korrekt iparos munka - ahogy szokás mondani
Rendszeres hírfogyasztós vagyok (többnyire RSS-en keresztül), ezért az én szememben maximálisan pozitív a Blinkfeed jelenléte. A videók alapján gyorsnak és testre szabhatónak tűnik. A flat dizájnt is üdvözlöm, néha tényleg zavaró az a vizuális orgia, amit a Sense képviselt (mondjuk a Sense 4 képernyőzáras időjárás modulja kifejezetten tetszik)
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
ForRedGlory
félisten
Tényekkel kár vitázni. Az akksiról és a kameráról írtam. Értelmesen olvasd el mit írtam, de ha nem érted, akkor így jártál. Szabad megcáfolni. Még nem láttam olyan tesztet, ahol nagyon dicsérték volna a HTC One-t, kiemelve, hogy az Ultrapixel maradéktalanul beváltotta a reményeket. A képminőség meg magáért beszél.
[ Szerkesztve ]
-
osztraksajt
őstag
Hát elfogott a must have érzés.
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #129 üzenetére
"ahol nagyon dicsérték volna a HTC One-t,"
helyett
"ahol nagyon dicsérték volna a HTC One kameráját,
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz dr. Kind #115 üzenetére
Építő jelleggel jelezném, hogy van egy szó ismétlés a cikkben:
"Ultrapixel, jó ez nekünk?
A HTC a One megjelenése kapcsán teljesen teljesen újragondolta azt, hogy mitől jó egy okostelefon..."Gondolom, ezt lehet javítani.
Amúgy összességében jó a teszt.
Egy dolog zavar, még pediglen az, hogy nem az S4-el lett összehasonlítva, ami elvileg hamarabb, vagyis szűk 1 hónap múlva már elérhető lesz itthon is.
Ezt hiányolom a szintetikus teszteknél és a képeknél, videóknál is, mert abban ugye egyet értünk, hogy nem az 1 éves SIII-mal kellene a versenyt felvennie.
A neten sok sok összehasonlító kép, videó van ahol az S4 az ellenfél....érdemes keresgetni, megnézni.
Összességében a telefon nem rossz, külsőre nekem nagyon tettszik, (talán ez a legszebb a piacon) jobb minőséget kelt mint a samsung, viszont sem a sense, sem pedig a fotórész nem győzött meg.
Azért élőben meg kell majd nézni, fogdosni, nyomkodni!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
istnag
addikt
válasz ForRedGlory #129 üzenetére
Azt gondolom,ha böngészésében több,mint 1 órát ver az S4-re,akkor nagy gáz nem lehet. A két töltés közötti 15 órás különbség,meg adódhat a Blinkfeed ből is,ami én elgondolásom szerint nagy adatforgalamat generál(hat),főleg nagyfelbontású képekkel. (GSMArena)
Fényképezésben az S4 jobb most. -GSMArena tesztjét vettem figyelembe- Ezzel nem tudok vitatkozni. Azt gondolom,viszont,hogy már korántsem akkora az előnye a samunak,mint volt és azt sem tudni,hogy a One megkapta-e már a frissítést a kamerára vagy sem.
Videóban meg a one jobb.[ Szerkesztve ]
-
BlackmMmDog
aktív tag
kellemes telefon
-
ForRedGlory
félisten
"A két töltés közötti 15 órás különbség,meg adódhat a Blinkfeed ből is,ami én elgondolásom szerint nagy adatforgalamat generál(hat),főleg nagyfelbontású képekkel."
...és ez hol érdekel? A szoftver része... kapcsold ki... Ja nem lehet? Így jártál. Innentől az érvelésed logikai bukfenc... ezek szerint a HTC rád erőszakol egy olyan dolgot, ami az emberek egy részének nem kell. Akkor már flipboard... itt jön vissza, amit a HTC One X-nél is írtam a tesztbe, na akarjon semmit rám erőltetni senki. Persze ez már szőrszál hasogatás, de te akartál ilyen mélyen belemenni.
Kár is ezen vitázni, majd ha megjelenik meglátjuk mit mutat az ábra. Egy kimondottan Béta rom volt az S4-en, közel sem a végleges. Nyilván a HTC is javít majd itt-ott, de ebből nem lehet kiindulni.
Midnentől függetlenül ez a HTC One kurva jó telefon, de a hibákat nem kell elhallgatni és nem kall azzal jönni, hogy majd javítják... Ja a HTC pont arról híres, hogy annyira ügybuzgó amikor frissíteni kell az androidot. Nyugodtan rárakhatták volna a 4.2.2-t, de persze szartak rá.
[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
válasz ForRedGlory #135 üzenetére
Ha nem pipálsz ki egyetlen oldalt és egyetlen érdeklődési kört,akkor mit fog közölni szerinted?
Abban sem vagyok,hogy nem lehet letiltani az egészet,az alkalmazások közt pl...
Igazad van kár is ezen vitázni,Neked is más a fontos és Nekem is.[ Szerkesztve ]
-
lcee79
őstag
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
dr. Kind
aktív tag
Javítom, köszi
Az S4-es összehasonlításnak igen egyszerű oka van: amíg nincs nálunk tesztpéldány, nem tudjuk megtenni. Láttuk mi is a külföldi összehasonlításokat, de nem szokásunk benchmark-eredményeket átvenni, arról nem is beszélve, hogy való sösszehasonlítási alapot csak az adhat, ha a két telefont egymás mellett nyomogatjuk.
-
matyi012345
őstag
Sziasztok!
Letöltöttem a tesztképeket mert eléggé furának találtam az Xperia gyenge szereplését (a sötétben készült képeknél). Az exifek alapján a másik két telefonon jóval magasabb érzékenységet használtatok (ISO 800 és 1200), míg az Xperia ISO100-on volt, pedig egy másik tesztben azt olvastam hogy 100 és 1600 közé lehet állítani. Ha van még lehetőségetek új képeket lőni a telefonokkal akkor szerintem érdemes lenne, beállítva a Sony-t 800-ra és 1600-ra is. Így nem csoda, hogy sötét lett az Xperia képe. Zár, rekesz arány látom hogy hasonlóan alakult. Ha van lehetőségetek akkor ezt javítsátok, mert ez a teszt így félrevezető.
Üdv.
-
HUTCHDB
nagyúr
-
tajcsi
őstag
Köszönöm nagyon örülök a tesztnek.
HTC: gyorsan kezdjétek el csiszolni ezt a kameraalgoritmst mert ratyika képek!!!!
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
Bayzee5
tag
A samsung galaxy nem prémium termék és szerintem soha nem is akart az lenni. Ha prémium telefont akarsz venni, akkor vegyél Vertu-t vagy valami hasonlót. Ha pedig a legújrabb techonlógiákat, funkciókat szeretnéd, akkor pedig Samsung.
Én egyébként jelenleg úgy érzem, hogy az egész androidos mezőnyben egyedül a Samsung az, aki valóban próbál innovációra törekedni. A One-ban nincsen semmi olyan, amit egy kínai gyártó ne tudna bármikor megcsinálni. Design-t lehet másolni vagy jobbat alkotni, a HW-t ugyan úgy meg tudja venni, mint a HTC (sőt, mivel ügye nagyobb volumenben vásárolnak...). A Samu legalább próbálkozik valami töbletet adni a többiekhez képest. A sok "S-..." funkciójából lehet, hogy 60% - 70% parasztvakítás, vagy nem működik, de a maradék viszont olyan hasznos kis funkció, amitől aztán nem akarsz majd megválni a következő telefonodban sem.
-
total90
veterán
3 napja használj már a barátnőm és én is elég sokat forgattam a kezemben. Azt hiszem ez az az Android telefon, ami adja azt az érzést számomra amit egy WP vagy iOS... de mivel nem régi a Lumia 920-am, így nem lesz csere, de azt hiszem ezzel nagyot dobbant a HTC! S4-nél nekem jobban tetszik
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Burt1793
veterán
Pontosan ezt érzem én is az S4-nél, ezek a kis apró funkciók teszik különlegessé, ebben nincs semmi ilyen.
Semmi hadonászás a kijelző felett, semmi videóleállítás, amikor nem nézed (ez mondjuk hülyeség), de ugyanakkor semmi görgetés szabad szemmel...
Sehol egy mindkét kamerát használó alkalmazás (ilyet már régóta keresek/tem az S2-mhöz, ha valaki tud akkor szívesen fogadnám; lehet, hogy tőlem jött az ötlet ). Szóval ezek kellenek egy csúcstermékbe.#Dr. Kind: Nagyon szívesen, így is öröm volt olvasni, sok tesztet olvasok és ez nagyon tetszett.
S4 mikor lesz? -
batai15
félisten
valaki nem tudja hogy a sense 5 témázható e ,akár a sense 4 ?
-
zotyesz66
őstag
A prémium nem azt jelenti, hogy egy erős csúcshardvert adunk olcsó köntösben méregdrágán. Az Apple is rájött erre és ezért lett a 3GS után a 4 olyan, amilyen. A prémium terméket ki kell dolgozni minden szempontból. Ezért a Samsung csúcstelefonjai nem nevezhetők prémiumnak, csak egy csúcshardverrel épített középkategóriás tömegterméknek. Szoftveres szempontból sem csúcsok, hiába kapják meg a frissítéseket és (jobbára) hiába optimalizálják az alkalmazásokat rájuk, mert biztonság tekintetében nagyjából telibesz@rják, utána lehet olvasni.
Ezt a készüléket lehet prémiumnak nevezni, hasonló sincs hozzá droid vonalon. Ez alatt van a Nexus 4 és az Optimus G (Pro), a többi mélyen alattuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest