Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
sipy888
aktív tag
Akkor te valószíínűleg tehetősebb vagy a nagy átlagnál és kicsengeted egyben a 200 ezret. Én és több társam itt ezt nem teheti meg, ezért megveszi 0 % thm - re. Ha nagyon kötekedni akarok, akkor azt gondolom, hogy ha részletre veszed meg, nem azt jelenti, hogy nincs rá pénzed, mert ugye ugyanúgy ki kell csengetned a pénzt, csak hosszabb futamidő alatt, mindössze annyi különbséggel, hogy a napi/ havi likviditásodat nem borítja fel
-
sipy888
aktív tag
a fentit #3111) -=Ghost=- kommentjére értettem
-
nagyúr
válasz ThorsHUN #3140 üzenetére
Nálam még nincs frissitve semmi.
Az én telefonom szolgáltatós,és ahogy Xaels irta ők előbb bevizsgálják a frissitést.
Nem tudom mi tart nekik eddig,ma is néztem nem talált semmit.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Nightfall75
tag
A külföldi rendeléseknél érdemes megfontolni még a clove.co.uk-t is. Ők most kb két hetes szállítási időt írnak. Hasonlóan megbízható mint az expansys, és itt a HTC One szállítással együtt most kijön 187 ezerből. Igaz a clove nem csomagol mellé külön EU töltőt. Azt se felejtsük el a speed-hez már mióta érkezik.
Hát igen ehhez az árhoz hozzá kell még adni itthon a túllőtt kiskereskedelmi árrést, az 5600 Ft-os Artisjus díjat a 32-GB belső memóriakártyára, és máris megvan a 200 rugó.
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok kérdés hogy a HTC-het Beats füles van vagy lehet úgy venni valahonnan hogy az legyen hozzá?
T-mobilnál mikor lesz elérhető nem tudja valaki?
És még annyi hogy a kamera tényleg annyira gagyi amennyire ezt itt a ph-n beállították?
Xbox One: bandymnc
-
asysoft
aktív tag
válasz bandi0000 #3155 üzenetére
T-ről senki sem tud semmi biztosat (engem is érdekelne, árazással együtt), PDATechen linkelt fórumon írt valaki egy értesülést, miszerint "Amíg nem normalizálódik a készlet, nem fogunk rendelni One -t, az Asus Padfone 2 -el is nagyon megszívtuk.". Nyilván ez nem hivatalos, és nem is feltétlen megbízható forrás, de nem látok benne semmi hihetetlent.
-
BenHans
addikt
Nem tudom mennyire néztek mostanában tévét, de elég durván nyomja még az eddigiekhez képest is a Samsung a GS4-et... Konkrétan a GS4 reklámja után egy fektetett S4-en megy tovább a többi reklám(kb 3 reklámig).
Megvesznek ezek kilóra mindenkit.
Attól függetlenül hogy HTC fan-nak is lehetne engem titulálni, bejön a GS4 sötétszürkében, de ez a mértéktelenség nagyon komoly faktora már...Emellett a BL EL One reklám eltörpül, és így tök m1 milyen csúcskészüléket dob piacra a HTC...
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
válasz bandi0000 #3155 üzenetére
Gyárilag nem Beats füles van hozzá. Hanem egyelőre úgy néz ki, hogy egy egygombos RC E-240 van a csomagban. Ez azonban nem zárja ki, hogy valamelyik szolgáltató nem ad mellé ajándékba(mint tavaly a Voda a One X-hez pár hónapig).
ForRedGlory logout tesztjében nem húzta le nagyon [link]
(#3157) BenHans: ja én is láttam. Nem tudtam hova tenni. Szerintem itt már annyit költenek reklámra amennyiből a HTC kétszer is talpra tudna állni
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
sipy888
aktív tag
válasz BenHans #3157 üzenetére
az a legnagyobb baj, hogy a htc hiába reklámoz a BL-ben és az EL-ben, sokan azt sem tudják mi az a htc one ( 2013 as). Ha már menne a tévében pl, hogy a szolgáltatók is reklámoznák, sokan össze tudnák kötni a 2-t. Így csak a legelvetemültebb telefonrajongók tudják mit is takar valójában az a reklám. Ezért is nagy kár ezért a nagy csúszásért, ugyanis a BL már csak 2 hétig tart...utánna nincs reklámfelület ...
-
Spark_777
tag
válasz sipy888 #3159 üzenetére
Lényegtelen mennyit reklámoznak,ha egyszerűen nem tudják teljesíteni a megrendeléseket.Mint ahogy Te is mondod sok szürke bárány reklám alapján is megvenné,de nincs jelen pillanatban mit.Nem feltétlenül jó egy olyan beidegződés,hogy megvenné,de nem kaphatja meg,mert nem beszerezhető...
Off: Párom megleptem egy One S-el,előtte egy Galaxy S Advance volt,és ha már Ő azt mondja hogy hatalmas az élménybeli,és a minőségbeli különbség,akkor az már nagy szó ... ,sajnos ez a különbség nem érvényesül az eladásokban)
[ Szerkesztve ]
"Ha a kenyér beszél, a morzsák hallgatnak."
-
N4ri87
senior tag
válasz Nightfall75 #3154 üzenetére
Közben Speed lett egy kedves ismerősömön keresztül, így megtehetem, hogy idő közben meggondolom magam és máshoz fordulok.
(#3159) sipy888
Én ezt valahogy úgy látom, hogy adott volt egy bérgyártó (HTC), aki úgy gondolta, hogy fejleszt saját készüléket, ami pont jól sült el. Ettől függetlenül nem sz@rik naponta két új "jelentéktelen" telefont, mert nem is tud. Ellentétben a Samuval, akik a piac minden szegmensét képesek lefedni, maguknak gyártani, így van miből hatalmas reklámot csinálni.
Ahogy ti is írtátok, a Samu marketingre szánt keretéből a HTC talaj felett járna.
Az én meglátásom szerint a HTC az "ínyencek" márkája.[ Szerkesztve ]
C805
-
zsoleer
senior tag
Én speciál a T-mobile-nál akarom megvenni a készüléket, de ez a várakozás, szerintem lesz az június is mire megjelenik! De ez nem a T-mobile hibája , a HTC borzalmasan oldotta meg ezt az egész ONE dolgot egy márciusra igért telefont még májusban se lehet kapni azért ez elég nagy blama ilyen még a no name kinai gyártók se csinálnak!
-
BroCreSt
aktív tag
A töltöttség % kijelzést hol tudom bekapcsolni?
Köszi!
Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
őstag
Sziasztok!
Ismerősöm olyan One-t kapott, ami nem hajlandó a Play-ről letölteni. És a boot képernyőn alján valami olyat ír kis piros több soros angol szöveggel, hogy fejlesztői telefon, nem lehet értékesíteni. Nem is minden boot alkalmával jön elő. Természetesen GSM boltos a telefon... Aggódhat?Köszi!
Közben megtaláltam a neten:
"This build is for development purposes only.
Do not distribute outside of HTC without HTC's written permission.
Failure to comply may lead to legal action."
Itt írnak róla[ Szerkesztve ]
-
Nightfall75
tag
válasz Braddock #3166 üzenetére
Amennyiben nem android fejlesztő a srác, akkor sztem vigye vissza a zuggsm boltba és vágja a fejükhöz. Erre nem lesz a későbbiekben semmilyen frissítés, ill. garancia sem. A bolti garancia itt szart sem ér, mivel ezt a telefont szinte lehetetlen hagyományos körülmények között szétszedni.
Azért ez durva, hogy ilyet el mernek adni. Megtudhatjuk a gsm bolt nevét?
[ Szerkesztve ]
-
Nightfall75
tag
válasz Braddock #3166 üzenetére
Úgy tűnik, hogy bonyoltultabb a dolog, mint az előző posztban írtam. Forgalomba kerültek pár helyen olyan szolgáltatói (branded, pl. O2) készülékek, amelyeken a gsmboltosok kinyitják a bootloadert, feltesznek rá egy costum recoveryt, majd egy sima gyári (nem szolgáltatótól származó) romot tolnak fel, hogy úgy tűnjön mintha sima HTC One-t adnának. Mivel az S-OFF nem módosítható, ezért újraindításkor a boot képernyőn előjön a piros figyelmeztető szöveg (amiről pnauser is írt), gondolom nem stimmel a CID vagy valami hasonló.
Azt esetleg próbáljátok megnézni, hogy milyen recovery van rajta, gyári vagy costum.
Vicces, gondolom megveszik nyugaton előfizetéssel 100-200 euróért, a balkánon meg eladják 700-ért.
-
-
ThorsHUN
őstag
Az a baj, hogy a HTCnek olyan hatranya van amit rohadt nehez ledolgozni.
A Samunak ott az eddig igen jol sikerult sorozatu S szeria, ami gyakorlatilag mar beepult a koztudatba (meg a kevesbe hozzaertoknel is).
Ugye az elso szeriaban meg versenykepes volt a Desire (bar a Samu galaxy S-e nagyon jo cucc volt es hardveresen jobb volt a Desire-nel), aztan utana az S2 vs Sensation parbajabol egyertelmuen a Samu kerult ki gyoztesen. Tavaly az SGS3 a reklamokkal nyomta le a ONE X-et. (Plusz ugye ott van az is, hogy az ido mulasaval a Samu jobban tud arat csokkenteni, a szolgaltatoi kinalatban a samuk olcsobbak par ezressel mint a HTC csucskeszulekek.)
A HTC kulalakra sokkal jobb keszuleket csinal mar ket eve, de a belbecs meg mindig a Samunak kedvez (iden mar nem), de a samunak sikerult egy olyan brandet felepiteni, mint az apple-nek.
Ja es a sokadik, hogy a samu gyakorlatilag nem kockaztat.
A telefongyartas mogott meg vagy egy rakat dologgal foglalkozik es a penzt ezek kozott siman tudja mozgatni... a HTCnek meg ugye csak a telefon van.A HTCnek nagyobb neve volt, csak sikeresen elherdalta ezt az elonyet...
(Szoftverfrissitesek hianya, szarabb hardware, stb stb)Nem tudom mit kellene tenni, hogy a HTC vegre ismet talpra alljon.
1, megismertetni a brandet es jol csengoen beallitani
2, odafigyelni a vasarlokra es nem eljatszani megegyszer, hogy bocs, de ez mar nem kap frissitest (mint anno a desire a 3 honappal kesobbi sense feluletet mar nem kapta meg... a hivatalos frissites most a 2.2.2
No comment. Es nem erdekel az a bullshit, hogy a felhasznaloi elmeny csokkenese miatt.. ha a samu meg tudja csinalni meg az apple, akkor en is kerek 2 evig friss software-t -
nagyzoltan87
csendes tag
Pontosan ezek miatt tartok a htc-tol...pedig ugy indultam hogy ez kell nekem de mar par napja megint s4 fele huzok...hasonlo belso, bar a htc kamera...nah mindegy...kulso htc win...de valszeg az s4re ket ev mulva is lesz frissites! Persze htc-re is foznek majd gomdolom...aztan itt ez a meret! Samuban nagyobb kijelzo ugyhogy valamit faragtak a meretbol! Otletem nincs hogy melyiket szerezzem be!?
-
nagyzoltan87
csendes tag
Persze boldog ember vagyok hogy ilyen gondok nyomasztanak
-
őstag
válasz Nightfall75 #3168 üzenetére
Köszi a sok hasznos infót!
A bolt nevét inkább átküldöm privátban. -
xabfx
tag
Dontottem, johet a htc ennyi pénzért ajándék lesz. Remélem nem fogom megbánni. Mit szóltok a az eredeti tartókhoz? Az a szines érdekelne tudjátok
-
istnag
addikt
válasz ThorsHUN #3170 üzenetére
A HTC megint szerencsétlenkedik. Oké,ott van az összes meccsen a HTC One plakát,felirat,DE sehol egy reklám film. Az S4-ről meg már láttam kettőt is a TV-ben,pedig jóval később jelent meg,mint a One. Sok ember csak így ismerné meg,nem a feliratból és a focimeccsekről.
[ Szerkesztve ]
-
csgabi1986
csendes tag
Szerintem ezt a telefont bűn bármibe is belerakni Bár én vettem egy tokot, hogyha megyek bulizni és kicsit van bennem akkor mégis védje valami ha véletlenül kicsúszik a kezemből de, amúgy egy bőr tokot tudok mindennapokra elképzelni. Már ezek mind megvannak csak a telefon hiányzik, de az is egyszer csak megjön
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Felemás vélemény a HTC Backup működéséről. Viszont jó hír hogy a tapasztalatai alapján a fekete sem karcolódik.
-
ThorsHUN
őstag
Vannak a tudatos mobil vasarlok meg vannak akik masok velemenye alapjan valasztanak. A reklamok leginkabb a masodik reteget celozzak, bar hatassal vannak az elso retegre is.
Namost a masodik reteg szamara keves az, ha a geek haver azt mondja, hogy ez jo.
A "kell nekem" erzes, a birtoklasvagy nem attol fugg milyen jo a keszulek. A keszulek "josaga", a tamogatottsag ezek mind csak megerositik es/vagy a kovetkezo vasarlaskor alatamasztjak a "jo vasart csinaltam" velemenyt.
A reklamoknak es a keszuleknek pont a birtoklasvagyat kell, hogy elocsaljak es a vasarlok nagy resze birtoklasvagybol veszi meg a telefont es joval kevesbe gondol bele melyen, hogy kell ez nekem?Hiaba nez ki jobban a HTC one, hiaba azonosak hardveresen, ha az utcan megkerdezed a joember a szamszung galakszirol hallott, a hatece nem mond semmit neki.
Raadasul, ha megnezzuk a tesztoldalakat a samu mindenhol picit jobban szerepel. Kivart, es utolsonak, de nem lemaradva lep.
Raadasul, mivel nem sikerult a sajat procijait idoben legyartatni, vett par tehervonatnyi qualcomm chipet es eladja, mint csucskeszuleket. El tudja, meg ha nem is ezt tervezte. A HTC korabban mutatta be a keszuleket, megis kesobb kerul piacra... a gyartasi problemait nem tudta megoldani es a samu megint lepeselonyben van.Nem tudom mi lenne a jo lepes a HTC reszerol.
-
N4ri87
senior tag
válasz ThorsHUN #3182 üzenetére
Ha nyernének az Euro lottón
Ahogy már fenn is említettéket, a Samsung erősen több lábon áll. Gyárt mikrót, mosógépet, mindenféle konyhai felszerelést, valamint szórakoztató elektronika, informatika és mobil kommunikáció is a fő profiljukba tartozhat, mindemellett pedig még arra is van kapacitása, hogy más cégek részére gyártson, tehát arra fordítanak komoly összegeket, amire akarnak. Így a HTC és a Samsung mint cég, össze sem hasonlítható. Ami össze hasonlítható, mindössze a végtermék.
[ Szerkesztve ]
C805
-
xabfx
tag
válasz csgabi1986 #3176 üzenetére
jaja, en azon a belelegozom a telefont a tokba fajtan gondolkodom piros szurke ha jol tudom 450€ szerintem verhetetlen ar a telefonert
-
-=Ghost=-
őstag
válasz ThorsHUN #3182 üzenetére
Raadasul, ha megnezzuk a tesztoldalakat a samu mindenhol picit jobban szerepel.
Hát így annyira nem.
Androidcentralon is volt "s4-et vagy one-t vennél?" szavazás ahol eléggé jobban állt a one.
Persze az is egy szűk réteg, de látszik, hogy akiket érdekel is a téma és legalább minimális közük van hozzá azok a reklámokon túl is látnak. -
misi111
tag
válasz Nightfall75 #3168 üzenetére
Sziasztok. Akkor igazándiból mire is kéne hogy figyeljek, htc one vásárlás elött?
Most van egy eladó,azt szeretném megvenni,de nem szeretnék ugy járni,hogy késöbbiekben visszazár,vagy valami nem müködik rajta? Honnan tidhatom meg hogy gyári független e,és nem valamii mókolt készülékröl van szó? Válaszokat elöre is köszi. ÜdvPrivátra illik válaszolni!!!!
-
CrAck69
senior tag
válasz -=Ghost=- #3185 üzenetére
Miben szerepel jobban? Szintetikus tesztekben?
Azért mert a proci ami az S4ben van picit tuningolt az ONE-hoz képest.
Kamerában?
Igen mert ott már a jól be vállt, adjuk nekik a legnagyobbat dolog megy.
A HTC pedig próbálkozott valami újjal.
Ez van, én meg nem fogtam egyik telót sem, de szeretném mielőtt döntenék.
Azért hogy tudjam, miért döntenék az egyik mellet.Egyszer fenn....
-
Loboda
senior tag
válasz misi111 #3186 üzenetére
Belépsz a bootloaderbe ha azt látod hogy "LOCKED" , nem volt piszkálva!
Azt hogy esetleg szolgáltatós volt e és függetlenítve van (jelenleg csak a szolgáltatót tudják ha jól emlékszem), nem tudod megállapítani, esetleg ha induláskor valamelyik szolgáltatónak a logója jön elő, gyanús lehet! -
-=Ghost=-
őstag
válasz CrAck69 #3187 üzenetére
Teszteredmények? nagyon örülök, hogy kap az s4 +20 pontot antutuban, de ez a plusz teljesítmény sajnos nem elég az android akadásmentes futtatásához, mert az még nem megy neki.
kamera - bizonyos körülmények között jobb, néhol rosszabb, zoe-ra, highlight videora viszont semmit nem tud az s4 válaszul. Azok viszont rettentő hangulatosak tudnak lenni, és sokkal többet visszaadnak x eseményből a sima képeknél.
Ezeken túl van a user experience.
Kapsz egy egységes átgondolt ui-t (szép vagy nem szép az szubjektív) vagy kapsz egy csilivili összevissza szines-szagos katyvaszt.
Mit fogsz a kezedben? A tavalyi biliműanyagot, amibe beledobtak egy nagyobb kijelzőt, vagy.....stbstb
Cserélhető akksi, sd slot...
Talán ez is elárul valamit.
Igazából csak egyéni preferenciák kérdése az egész....Azért azt megnézném a cserélhető akksiért sírók hány százalékának van pótakksija, töltővel, vagy csak hányan vettek az 1-2-3 éves telefonjukba új akksit.
De inkább ne menjünk el ebbe az s4 vs one irányba.
-
N4ri87
senior tag
Jut is szembe: One lagokkal mi a helyzet?
Ku.va bosszantó, hogy adott egy mobil! OS, hozzá egy PC szintű hw, de még mindig nem beszélhetünk akadás-mentes futásról. Ezt általánosságban értem.
[ Szerkesztve ]
C805
-
Dreamie
őstag
A vodánál eddig kint volt, hogy hamarosan érkezik... Most meg nem találok semmit a HTC
One-ról... Van valakinek valami infója esetleg?Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest