Új hozzászólás Aktív témák

  • ThorsHUN

    őstag

    válasz N4ri87 #3179 üzenetére

    Vannak a tudatos mobil vasarlok meg vannak akik masok velemenye alapjan valasztanak. A reklamok leginkabb a masodik reteget celozzak, bar hatassal vannak az elso retegre is.
    Namost a masodik reteg szamara keves az, ha a geek haver azt mondja, hogy ez jo.
    A "kell nekem" erzes, a birtoklasvagy nem attol fugg milyen jo a keszulek. A keszulek "josaga", a tamogatottsag ezek mind csak megerositik es/vagy a kovetkezo vasarlaskor alatamasztjak a "jo vasart csinaltam" velemenyt.
    A reklamoknak es a keszuleknek pont a birtoklasvagyat kell, hogy elocsaljak es a vasarlok nagy resze birtoklasvagybol veszi meg a telefont es joval kevesbe gondol bele melyen, hogy kell ez nekem?

    Hiaba nez ki jobban a HTC one, hiaba azonosak hardveresen, ha az utcan megkerdezed a joember a szamszung galakszirol hallott, a hatece nem mond semmit neki.

    Raadasul, ha megnezzuk a tesztoldalakat a samu mindenhol picit jobban szerepel. Kivart, es utolsonak, de nem lemaradva lep.
    Raadasul, mivel nem sikerult a sajat procijait idoben legyartatni, vett par tehervonatnyi qualcomm chipet es eladja, mint csucskeszuleket. El tudja, meg ha nem is ezt tervezte. A HTC korabban mutatta be a keszuleket, megis kesobb kerul piacra... a gyartasi problemait nem tudta megoldani es a samu megint lepeselonyben van.

    Nem tudom mi lenne a jo lepes a HTC reszerol.

Új hozzászólás Aktív témák