Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoSSo3
senior tag
Sziasztok! Egy wifi csatlakozási problémával kapcsolatban szeretnék tőletek segítséget kérni. HTC Desire S és Linksys BEFW11S4 routert szeretnék összhangba hozni, WPA-PSK kódolással.
Szóval rejtett SSID-m van, bepötyögöm a nevét a telóba, hozzá beállítom, hogy WPA és beírom a jelszót. Eddig ok. Amikor viszont csatlakoznék, akkor azt írja, hogy WEP titkosítású a hálózat és kéri a WEP kulcsot, amim viszont nincs :S Linksys routerem van, laptoppal sikerült is a csatlakozás, de a telefonommal nem. Esetleg valami programmal kéne próbálkoznom?Előre is köszönöm a segítséget!
-
fectin
csendes tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy az normális dolog, hogy telefonálás megkezdésekor a telefon átvált gsm módba, majd a beszélgetés befejezése után, előbb 2g majd hsdpa-ba vált át. Alapból a Hdpa van beállítva.
-
petipetya
nagyúr
Szerintem nem normális. Megnéztem automatikus módban majd hsdpa-ra lockolt telefonnal is, és nem áll vissza 2g-re a hívás egyik fázisában sem.
Arra tippelek, hogy nálad automatikus módban van és hsdpa lefedettség szempontjából rossz területen tartózkodsz.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
fectin
csendes tag
Igazad volt! Automatikus módban volt. :-) Köszi
-
-
janoo84
csendes tag
Sziasztok!
Még mindig a rootolás érdekelne! Van valami fejlemény?
-
appel
őstag
válasz janoo84 #6357 üzenetére
Figyelj már, ki is szoktad próbálni amiket itt írunk, vagy csak kérdezgetsz, és azt várod, hogy egyszer csak rootolva lesz a telefonod magától?
ezt már ezer éve belinkeltem, hogy próbálja ki valaki, de nem volt semmi visszajelzés...elvileg jónak kell lenni...ezt is próbálhatod...
és utána írj vissza, hogy sikerült vagy nem -
-Valinas-
senior tag
Eladó egy szinte vadi új DS, érd. privátban!
-
r4z
nagyúr
A Revolutionary is együtt tud működni elvileg a készülékkel.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
janoo84
csendes tag
Azért kérdezek, mert nem jó amit linkelsz...s én magam nem találtam megoldást, de ha ez is baj...
VISSZAJELZÉS: Az első link,egy darabig megy utánna kifagy, ha le is fut, akkor sem lesz s-off a készülék.
A másik linket nem próbáltam még..ha sikerül vele, akkor szólok!
A revolitionary jelen pillanatban csak 98.000, és 98,002 hboot loaderrel működik rendesen, frissítés nincs!
Ha valakinek esetleg sikerült ezt az új szoftvert rootolnia, és lenne olyan kedves ezt megosztani mindenkivel, annak nagyon hálás lennék!
-
janoo84
csendes tag
Superoneclick: a következő üzenetet kaptam:
[**] Zerg rush - Android 2.2/2.3 local root[**] (C) 2011 Revolutionary. All rights reserved.
[**] Parts of code from Gingerbreak, (C) 2010-2011 The Android Exploid Crew.
[+] Found a GingerBread ! 0x00000118
[*] Scooting ...
[*] Sending 149 zerglings ...
[+] Zerglings found a way to enter ! 0x10
[+] Overseer found a path ! 0x000171e0
[*] Sending 149 zerglings ...
[+] Zerglings caused crash (good news): 0x401219c4 0x0054
[*] Researching Metabolic Boost ...
[+] Speedlings on the go ! 0xafd19ddb 0xafd39ef7
[*] Popping 24 more zerglings
[*] Sending 173 zerglings ...
[+] Rush did it ! It's a GG, man !
[+] Killing ADB and restarting as root... enjoy!
export PS1=""
sajnos, ha a telefonban megnézem hogy sikerült e (titanum backup), akkor nem szereztem szuperfelhasználói jogosultságot!
Ötlet? vagy ezt se kérdezzem???
-
appel
őstag
válasz janoo84 #6363 üzenetére
nem kell rögtön felkapni a vizet...
nyugodtan lehet kérdezni, hiszen ez a fórum is azért van, de illik is visszajelezni, hogy sikerült-e vagy nem az adott dolog...
ránézésre ez végigment hiba nélkül...lett a telepített alkalmazások között superuser progid?
(elvileg kellene, de ha nem, akkor próbaként tedd fel a marketből a legújabb verziót, és a bináris is legyen a legfrissebb), aztán meglátjuk mi lesz... -
monti0222w
addikt
Sziasztok megragadnám az alkalmat, hogy elsőként mindenkinek boldog új évet kívánjak!
[ Szerkesztve ]
-
appel
őstag
én úgy hiszem, hogy ez így nem igaz, mert:
htcdev.com oldalon "hivatalosan" is lehet unlockolni a bootloadert, de attól még s-on marad a készülék...viszont ezután már simán lehet custom romot tenni rá, olyat ami rootolva is van...talán egyedül a boot.img-t kell adb-vel flashelni, a többi mehet simán recoveryből...
pontosan nem tudom, annyira nem olvastam utána, mert én revolutionary-vel s-off-oltam, gingerbreak-kel rootoltam anno -
appel
őstag
-
marcusa
addikt
Boldog új évet minden kedves Desire tulajnak!
:-)
-
janoo84
csendes tag
Boldog új évet mindenkinek!
-
spawn21
veterán
sikerekben és ics-ben gazdag új évet Nektek!
s24U+15p
-
appel
őstag
pedig valamit biztos nem jól csinálsz, mert mondom én pont azért, mert írtad kipróbáltam és tökéletesen működik rejtett ssid-vel is...
talán próbáld meg, hogy először elfelejteted vele a korábban megjegyzett ap-t, vagy tesztre más ssid-t adsz meg neki és úgy...aztán akár variálhatsz is a titkosítások között, hátha ott a kutya...
az én beállításom, amivel ment: rejtett ssid, wpa2psk(aes) 11 karakteres jelszóval, 6-os csatorna... -
RoSSo3
senior tag
-
appel
őstag
az alap csatorna beállítás router függő...igazából akkor érdemes átállítani, ha a közelben már valaki más is használja az adott csatornát (androidon wifi analyzer-el meg tudod nézni), vagy a vevő valamiért nem szereti...szóval nyugodtan állíthatod akár 2-re, 6-ra, 10-re mindegy, csak próbáld ki másikkal (noha ez nem lehet gond, hiszen broadcastes ssid-vel meg megy)
én a helyedben kipróbálnám először 6-os csatornán titkosítás és ssid broadcast nélkül...aztán ha jó, akkor lehet tovább keresni a hiba okát... -
szatocs1981
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
Szeretném lementeni az üzeneteket egy Desire S-ről. Valahogy lehetséges ez? Az üzeneteknél ilyen opciót nem láttam és a HTC Sync-ben sem láttam ilyen lehetőséget.
Ezen kívül a gmail szinkronizáció be van állítva, de a 690 névjegyből csak 3-mat mentett le a gmail fiókba és a naptárbejegyzéseknek is csak kb a felét mentette át.
A névjegyeket sikerült lementenem az sd kártyára, de a naptárbejegyzéseket nem. Erre van valami lehetőség a kézi átíráson kívül?
Előre is köszönöm a segítséget[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
petipetya
nagyúr
válasz Ragnar95 #6386 üzenetére
Persze, bocs. Szóval:
- névjegyek / menü gomb / egyéb / névjegyek áthelyezése / innen - telefon / ide - google / végül szinkronizáld.
- naptár / menü gomb / beállítások / minden naptár bepipál / vissza gomb / menü gomb / frissítés / végül szinkronizáld."nincs rá lezsóidő"
-
appel
őstag
válasz chunter #6383 üzenetére
a patch-et is rakd fel, ha nem működik az embereknél, email kontaktoknál a t9 keresés, viszont akkor azt hiszem a pdroid nem fog menni, mert kicsit bekavart a rendszerbe...
nemsokára jön egy patch hozzá, ami javítja, addig választani kell, hogy pdroid fusson tökéletesen, vagy a keresés -
appel
őstag
válasz Ragnar95 #6384 üzenetére
a market tele van sms backup and restore alkalmazásokkal, válassz egy szimpatikusat...
a naptárnál külön választható, hogy melyik naptárba írj bejegyzést, valószínű nem a google naptárat használtad, ezért nem találod a felhőben...
névjegyeknél is hasonló lehet a helyzet, ott is lehet választani, amikor létrehozol egy névjegyet, hogy hova mentse (telefon, sim, google, exchange, stb...) úgyhogy ha már összekavartad, akkor az összes névjegyet pedig exportáld ki fájlba, majd töröld az összes névjegyet a telefonról, ezután pedig google-ban webes felületen importáld be őket...végül a telefonon nyomsz egy szinkronizációt és ott lesz mind...
(vagy petipetya is írt egy megoldást...talán az egyszerűbb)
[ Szerkesztve ]
-
samu74
addikt
Ha csak annyi a gond hogy kéri a jelszót,hát állíts be egyet a routerbe és azt add meg.
Meg nézd meg hogy a security menüben a wpa algorytms(nállam auto) alatt van egy kulcs,nem az kell neki?
Bármit megváltoztatsz a routerben,ne felejtsd utána megnyomni a save settings gombot.-----------
-
Ragnar95
félisten
válasz petipetya #6385 üzenetére
Ilyen opció nincs az üzeneteknél
A menü gomb az az opciók, ami balról a 2. ?
A naptárnál sincs olyan, hogy szinkronizálás
Amúgy a telón android 2.3.3 sense 2.1 van, ha ez számítPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
-
petipetya
nagyúr
válasz Ragnar95 #6395 üzenetére
Így már értem. Beállítások / fiókok és szinkronizálás / gmail címre katt / itt kell bepipálni a naptárat és gmailt.
A frissítés semmit sem töröl a telefonról. A beállítások / telefon névjegye / szoftverfrissítések / ellenőrzés most menüben érhető el.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
fectin
csendes tag
Sziasztok. A naptár szinkronizáció visszamenőleg csak 1 hónapot szinkronizál. Nálatok is ugyan ez van?
-
appel
őstag
Melyik naptár?
Exchange fióknál naptár beállítási lehetőségeknél ezek közül lehet választani: múltbeli események szinkronizálása: 2 hét/havonta/3 havonta/6 havonta/Mind
Google, FB fióknál most ilyet nem találok..csak a szikronizálandó levélmennyiséget, de azt 999 napra tudom max. állítani...
a google naptár szinkronizációs idejét nem találom...hol van? -
fectin
csendes tag
Google fiok, CM7 rom, Business calendar ,
[ Szerkesztve ]
-
appel
őstag
na akkor jó volt a kérdés, csak éppen minden fontos info kimaradt, hogy nem gyári rom, nem gyári naptár
business calendarról fogalmam sincs, ezek szerint abban ennyit lehet...próbálj ki másikat, mondjuk ránézésre ez pont olyan, mint a Jorte, csak az legalább ingyenes...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...