Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe bácsi
őstag
Nem akarok egyedi csengőhangot, sem képet, sem semmit a kontaktokhoz tenni.
Ha bármi okból egy nem droid telóba át kell tennem a sim-et, akkor a névjegyekkel mi lesz, ha a telefonra lesznek mentve és az újakat is oda menti mindig a teló? Másolgassam mindig át a telóról a sim-re és nézegessem, h. éppen melyiket nem mentette át???!!!!
Előny??? Egy nap alatt lemerül! Kevés mobil net, kicsit több wifi. Hívás összesen 10 perc. 0 db sms. Elég tré!!!!
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
sssz
őstag
válasz Joe bácsi #6251 üzenetére
ez azért van, mert nem értesz hozzá!! valószínűsítem, hogy minden szinkronizáció ész nélkül van beállítva, kinn van egy rakat widget, fényerő beállítások, folyamatos net (mobil vagy wifi).
ezek mind lényegesek hogy tervezetten be legyenek állítva, ugy hogy ne zabálják egész nap az akksit, csak akkor ha éppen szükség van rájuk.
de ugye neked fölösleges magyaráznom, hiszen te értesz a telefonokhoz.
a tanácsom: add el és vegyél egy másikat, lehetőleg ne androidosat.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
Joe bácsi
őstag
CSAK a leveleket szinkronizálja a teló!!!!
Van widgetben kint: profil, emberek, üzeneteke, híváslista, gmail, zseblámpa, opera mini, levelezés!!!!
Sose lóg a neten, se a wifin, csak amikor bekapcsolom!!!
Fényerő nem autómata, mert zavart, h. hülyén kezeli!!!Két ünnep között vagy Január elején megyek Pestre. Az Arénában vagy a Lurdyban szíves örömest összefuthatunk és megmutatom, h. a neveket ténylegesen, h. kezeli a teló!!!!
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
ffodi
veterán
válasz Joe bácsi #6251 üzenetére
Nos, értetlenül állok a problémáid előtt. Nálam simán megy a teló 3 napot úgy, hogy állandóan aktív a mobilnet, több órát telefonálok, naponta frissítem a marketről a programokat wifin keresztül, fényképezek stb.
A névjegyzéknek pedig simán kéne működni. Ha mindenképp a simre akarod tenni őket, és nem megy, akkor próbáld meg azt, hogy először átmásolsz mindent a telefonmemóriába, a hibás névjegyeket kijavítod, illetve beírod azt a párat, amit nem lát. Ha megvan, akkor csinálsz egy biztonsági mentést a memóriakártyára. Ha megvan, akkor letörölsz minden névjegyet a simről, újraindítod a telefont, majd átmásolsz mindent a simre. Egyébként szerintem is praktikusabb, a telefonon tárolni a névjegyeket. Ha esetleg rakosgatod másik telefonba a sim-et, akkor az az egyszerű megoldás, hogy csinálsz egy biztonsági másolatot (mentést) a névjegyekről, és a generált fájlt általában mindegyik telefon tudja kezelni (ha jól melékszem *.vcf), szóval csak annyi lesz a dolgod, hogy azt a pár KB-os fájlt átküldöd bluetooth-on a mások mobilra, és már meg is van az összes kontaktod..
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
-
sssz
őstag
válasz Joe bácsi #6254 üzenetére
köszönöm a felajánlott lehetőséget, de nem élnék vele, ugyanis minden nap dolgozom.
továbbra is azt javaslom: cseréld le egy másik, nem androidos telefonra.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
Joe bácsi
őstag
-
porkiy
aktív tag
Kis segítséget szeretnék kérni, h lehet a telefonon pc-re kötve internetezni? Amikor rácsatlakoztatom ki tudom választani, h töltés, htc-sny, lemezmeghajtó, stb. és ott van az internet, de ha arra bökök nem történik elérhető eredmény, a webböngésző a telón kiírja, h nincs hálózat.....THX előre is.
-
sssz
őstag
válasz Joe bácsi #6259 üzenetére
kösz, nagyon hízelgő, hogy így ragaszkodsz ahhoz hogy találkozzunk, de gyrészt 6ig dolgozom, másrészt a maradék időmet inkább a családommal tölteném.
harmadrészt nem tudnék neked semmi mást mondani mint amit már leírtam.
nem is, van még egy ötletem, tekintsd bónusznak :sim manager sim contact
-
appel
őstag
hát én csatlakoztatom usb kábellel a telefont, kiválasztom az internetes átvitelt...ekkor telepíti a windows a drivereit (HTC remote ndis based device, usb device, android phone, stb...ha még ezt korábban nem tette volna meg), majd megjelenik a felső sávon egy jobbra-balra mutató kis ikon és az internetes átvitel felirat, és már megy is a net a pc-n keresztül a telefonon...
[ Szerkesztve ]
-
Tejföl
tag
Így van. A htc Sync-et mindenképpen lekell töltened, azzal együtt majd felmegy az összes cucc a gépre ami kelleni fog hozzá
-
FearTomi
őstag
Sziasztok!
Az egyik családtagom kapott egy Desire S-t karácsonyra. Minden szuperül működött, ám a a GPS-t is ki akartuk próbálni, nos bekapcsoltuk a GPS-t és a helyzet az, hogy nem talál műholdat...illetve a GPS teszt nevü program azt írta, hogy talál, de nem tud csatlakozni és ezáltal nem tudja meghatározni a helyzetünket. Valakinek volt már hasonló problémája? Ha igen, esetleg megoldás? Előre is köszi!
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
sssz
őstag
válasz FearTomi #6273 üzenetére
szobán belül nem is nagyon fog egyhamar....bár vannak kivétele.
a gps test programban van lehetőség az a-gps koordináták lekérésére, tedd meg ezt és utána - elvileg - gyorsabban talál jelet és kapcsolódik is. de a kapcsolódást mindenképp szabad ég alatt próbáld ki.szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
marcusa
addikt
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a gyári recovery menüt milyen gomb kombinációval érem el? És ebben lehet készíteni mentést a gyári ROM-ról? Valamint ezzel a recovery-vel lehet feltenni custom ROM-ot, vagy már reco-t ajánlotok? Köszi
:-)
-
koksz
csendes tag
válasz FearTomi #6275 üzenetére
Szia!
Nemrégen vettem én is ilyen telefont és az első 1-2 alkalommal kis időre bekapcsoltam a GPS-t és nem talált semmit. Már azt hittem, hogy ez is rossz. 3.alkalommal kicsit elidőztem kint vele a hidegben és 10-15 perc alatt már navigált is. Azóta 30-60mp alatt navigálásra kész. Hülyén hangzik, de mintha be kellett volna 'melegíteni' a gps-t
-
philoxenia
MODERÁTOR
Joe bácsi a továbbiakban légy szíves hanyagold a topikot, ötször beírtad ugyanazt a problémádat, ha eddig nem volt már rá megoldás a továbbiakban sem lesz !
-
CienPo
csendes tag
[link] - Nagyon jó hangja van! Minden pénzt megér!
-
appel
őstag
nem nagyon kerestél rá a fórumban, és éppen egy fél éves hozzászólásra reagáltál...
na mindegy, nekem is volt ilyen gondom, htc support segített:"
Country code: 36
Mobile number : 077851639That would then turn in +3677851639
Can you make sure auto sync is turned on .
- settings
- accounts and sync
- Tick the box next to auto syncAlso make sure HTC sense account is set to 'push'.
- settings
- accounts and sync
- HTC sense
- You should see it as the last option.
"így minden rendben van, működik a telefonkereső, távoli csengetés, átirányítás, stb...
-
Migi
csendes tag
Módosítanám az előző hozzászólásomat Tehát Próbálkoznék regisztrálni a HTCsense.com-ra. A telefonszámomat az alábbi módon adtam meg: 062037XXXXX. Amikor rámennék, hogy csatlakozás a HTC Sense-hez, akkor a telefon nem csinál semmit, a számítógép meg kiírja hogy:Válasz várása a eszközjától, nyomja meg a gombot, és próbálja újra.
Van valami ötletetek? Lehet a régi SIM kártya az oka? -
samu74
addikt
Hogy értsd is a HTC nem egy magyar vállalat,szóval a +36 az országkód az oda kell az elejére.
-----------
-
eastonhun2
csendes tag
Hello
Tud nekem abban segíteni valaki hogyan tegyem vissza azt a romot+ sense-et amivel megvettem a telefont.Mert a frissitès óta szaggatnak a videók ha a neten nèznèk valamit...Persze lehet hogy csak a flash player 11 a gond de a règebbi 10.x et sehogy sem tudom visszatenni.
Jön a tigris......
-
sssz
őstag
válasz eastonhun2 #6296 üzenetére
ha a gyári frissítést töltötted rá OTA-n kersztül és gondok vannak, akkor nyomj egy gyári beállítások visszaállítást. ha utána sem jó, akkor majd a többiek segítenek neked, hogyan rakd vissza a régi szoftvert. de attól tartok, ahhoz rootolnod kell majd a telót.
-
spawn21
veterán
válasz eastonhun2 #6296 üzenetére
Szerintem nem a rommal van a probléma, hanem a flash playerrel. Vagy tudom hülye kérdés, de nem gyenge a neted? Mert olyankor nekem is szaggat.
s24U+15p
-
Menyus911
tag
Endy 3.1 használok ugye, és nem lehet kikapcsolni, mindig újraindul, de egyébként a 3.0 nekem jobbnak tunt. valakinél ehhez hasonló gond?
-
eastonhun2
csendes tag
Hàt biztos h nem a sàvszèlessèg a priblèma mert nem 3g vel hanem WiFi vel pròbàlkozok.
Ràadàsul ha a beèpitett youtube app-al nèzem ugyanazt a videót akkor azzal tökèletesen megy.de ugye a beágyazott videokat nem azzal nèzi az ember.Jön a tigris......
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest