Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
koksz
csendes tag
Sziasztok!
Megnéztem ma a telót a T-nél, meg is nyomkodtam és csak annyit tudok mondani, hogy meggyőző. A narancs szín szerintem inkább téglavörös, de simán elmegy, főleg ilyen áron meg pláne. Úgyis herótom van tőle, hogy már minden kütyüm fekete meg szürke
Ha kérhetlek benneteket, leírnátok nekem, hogy mielőtt elhozom, mit nézzek meg a telefon működésében, gondolok itt a gps antennára stb... Válaszotokat előre is kösz!
-
appel
őstag
az illesztéseket nézegesd meg, finoman tekergesd, csavargasd, hogy recseg, ropog-e valahol...ha lehet, akkor ezt bekapcsolt állapotban, mert sokaknak azért indulgatott újra, mert elveszítette a kontaktot egy pillanatra a rosszul illeszkedő akksi és akksirögzítő műanyag hibája miatt..
gps teszt épületen belül felejtős -
tomi_90
csendes tag
Na azóta tesztelgettem
Endymion 2.0 után nem csinál újraindításokat egyik program se, de amint felrakom utána 2.2 updatert szinte minden progi telepítésénél újraindul.
Kipróbáltam Hypeionnal is, ott 2.1 felrakása után semmi hiba. Mikor felrakom 2.2 updatert utána már újraindulgat progi telepítők közben.Szóval csak azután csinálja, mikor felrakom az updatert.
Így csináltam:
factory reset, wipe cache, wipe dalvik, utána install zip, felment a 300 megás rom, utána bekapcs, betölt. aztán recovery, factory reset, wipe cache, wipe dalvik, install zip és jöhet az updater. utána bekapcs betölt.
Rosszul csinálom az alaprom és az updater közötti dolgokat? -
szrobi66
aktív tag
válasz tomi_90 #5255 üzenetére
Tökéletesen csinálod, így kell! Nincs ötletem miért csinálja az újraindulást... Esetleg annyit még megpróbálhatsz, hogy felteszed a 4ext recoveryt, és a full wipe után csinálsz egy format all partitiont is. (Nyugi nem száll el semmi, én pl minden romcsere előtt rányomok arra is, ez az úgynevezett "super wipe")
-
appel
őstag
válasz tomi_90 #5255 üzenetére
hát szerintem ha már fent van az alap rom, akkor utána nem kell az updater előtt factory reset, csak a wipe cache és a wipe dalvik cache...amennyiben a recovry menüben lévő factory reset ha mindent wipe-ol, akkor formázza a system, data, cache partíciót, és az update pedig nem tartalmaz mindent, amit a full rom és ezért lehet a probléma...szóval a 2.2 update előtt nem kell, mert az csak egy update...
a Hyperionnál a 2.0 és a 2.1 is full, de a 2.2 már nem full, hanem csak update...
Endymionnál a 2.0 full a 2.2 pedig egy update... -
Tejföl
tag
Sziasztok! Az előfordult másnál is, hogy az új firm.-el az srs hangzásnál pár szám betorzít?
-
Tejföl
tag
uff bocsánat Szóval frissítettem egy két napja a telefont. Ugye lejött az új Sense is stb. Most viszont amikor zenét próbálok hallgatni és SRS hangzásra (vagy bővítés ) teszem a telefont, van egy néhány zeneszám ahol a basszus helyett csak reccsen egyet kettőt a fülhallgató illetve a hangszór (attól függ mire kötöm rá). Nem valószinű hogy a jack csatlakozóval van gond. Legalábbis idáig nem volt.
-
Angelo69
senior tag
Van lehetőség qwertz billentyűzet beállításra?
"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
szrobi66
aktív tag
válasz tomi_90 #5257 üzenetére
appel-nek igaza lehet, én az előbb vmiért átsiklottam azon, hogy te a 2.0 után is csinálsz factory resetet. Igazából nem kellene neki bekavarni, de egyáltalán nincs kizárva.
Mindenképp ragaszkodsz az edymionhoz? Próbáld ki az rcmix4.0át, én azt használom, és elégedett vagyok (eddig egyszer volt vele problémám, email írásnál teljesen befagyott, de azóta sem csinált ilyet)
Angelo69 igen van, ha másik keyboardot töltesz le, én pl megvettem a smartkeyboard prot, az pl tudja.[ Szerkesztve ]
-
appel
őstag
nekem személy szerint a SwiftKey X Keyboard jött be és most black friday to cyber monday keretében hétfőig féláron 452 Ft...szerintem verhetetlen a szavak előre kitalálásában...
-
appel
őstag
válasz petipetya #5270 üzenetére
Nem is a kinézete a jobb (bár a szürke nagyon a gyári HTC koppintása), hanem a tudása a kiemelkedő. Szuper prediction (T9) , gyors szótanulás (megpróbálja a szokásaid alapján kitalalni, hogy mit akarsz írni... Pl ha kétszer-háromszor írsz le egy szót, akkor legközelebb már egy-két karakter után azt ajánlja fel egyből), van numerikus billentyűzet, négy irányba swipe, szóval a gyárit megeszi vacsorára... de a szókitalálásban a legjobb droidos billentyűzet.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
-
appel
őstag
válasz petipetya #5274 üzenetére
hmm, ezt gondold át mégegyszer
ha nincs benne a szótárban, tehát nem ismeri a szót, akkor mégis hogyan írná át helyesen ékezetekkel?
egyébként nem is azért írtam a swiftkey-t, hogy mindenki vegye meg, hanem azért mert tényleg nagy előrelépés a gyárihoz képest, és aki sokat írogat, annak simán megér ennyi pénzt...
sőt a getjar goldon egy nem túl régi verzió fent is van ingyen (így az nem is warez), csak az még nem ismeri a multitouch-ot...
előtte 3 hónapig használtam a Smartkeyboard pro-t, ami szintén jobb azért, mint a gyári, de valahogy a szótanulása, szókitalálása nem volt az igazi......kár, hogy nem lehet a marketen vásárolt progikat olcsón eladni, mert azért összegyűlt már 1-2 darab, amit megvettem, de már nincs rá szükségem...
-
_Petya_
őstag
Sziasztok!
Azt tapasztalom, hogy a 2.10.401.8-as update óta a telefon bejövő hívások után rendszeresen újraindul. (teljesen gyári rendszer, nem rootolt, nem buherált, stb..)
Találkozott más is ezzel a problémával?
üdv,
PetyaFontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
Harapos
csendes tag
Akkor vállalható a Desire S Orange színe szerintetek férfiként? Vagy majd kap egy fekete bugyit.
A vasa ugyanaz mint az eredetinek?Az ára elég meggyőző, a feleségemnek Wildfire S-e van én is szoktam azzal próbálkozni engem meggyőzött a HTC.
Harapos
-
kridli
tag
Kipróbáltam, és hétvégén használtam is, de semmi javulás. kb 3/4 óra után talált műholdat (nagy része autópályán), és utána és fél óra után eldobta, és nem is talált újra. Ráadásul most sikerült is "eltévednem" gps nélkül, úgyhogy most kiverte nálam a biztosítékot, irány a szervíz (T-s sajnos...). Bár sok jóra nem számítok.
-
NTonee
veterán
Remélhetőleg a szervizben is produkálja majd. De ugye nem menet közben próbáltad belőni, mert akkor annyira nem meglepő a dolog. Akkor is meg kell találja a pozíciót, de lényegesen lassabb.
Harapos:
Szerintem teljesen jó a színe, de nézd meg élőben az egyik T üzletben. A hardver természetesen ugyanaz, igen.[ Szerkesztve ]
-
tomi613
aktív tag
válasz Harapos #5280 üzenetére
Red HTC Desire S képek Szerintem ez ugyan az csak a T. orange-nak árulja
[ Szerkesztve ]
※ Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998B) Android 14 ESIM※ Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B) 1TB 12GB RAM Android 14 ESIM※
-
appel
őstag
-
_Petya_
őstag
Azért elég gáz volna, hogy ha egy gyári szoftver FOTA minor verzió frissítése után le kellene gyalulnom mindent, és újraraknom. Mindezt kb havonta megtenni. (Szeptember óta ez a 3. FOTA upgrade). Egyébként erről egy szót sem ír a manual, sem upgrade-kor nem kér, hogy tegyem ezt meg.
Petya
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
sssz
őstag
válasz _Petya_ #5288 üzenetére
pedig ha visszaolvasol, volt pár ember, akinek frissítés után gondja volt és a factory reset megoldotta.
természetesen nincsen rá garancia, de ha előtte jó volt, most meg nem és nem telepítettél vagy változtattál azóta semmit se a telefonon, akkor sok lehetőséged nem maradt szerintem.
de természetesen a te döntésed. viszont ha beviszed a szervízbe, akkor ugyanezzel fogják kezdeni ők is, plusz még hetekig nem lesz telefonod sem.szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
fleetcmd
tag
válasz tomi613 #5284 üzenetére
Ez a narancs/vörös Desire S nagyon jól néz ki elölről.. az üveg alatti fekete szegély plusz a narancs keret nagyon jó. Hátulról már egy kicsit durvább, de azon gondolkodok, hogy ha a kezedben fogod, akkor ugyebár amúgy sem az egész hátlap látszik, tehát még vállalható is lehet.
--- Steam Controller + Steam Link // Logitech F310 játékvezérlők; Tel.: Nokia 5 (Android 8.1)
-
-
szab13
aktív tag
Sziasztok!
Hamarosan egy Desire S "Orange" tulaj leszek (remélem) és lenne egy kérdésem.
Nekem nagyon nem tetszik ez piros szín de gondoltam egy fekete gumi tokkal elfedném az orange hatást.Tudatnátok ajánlani valami jófélét, lehetőleg mimnél vékonyabb "tokot" ami jól néz ki és esztétikus marad a telefon, és a piros színt is elfedné.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
Például itt egy, de így is kilátszana a színe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest