Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
appel
őstag
Amikor megveszed, akkor megtudnád kérdezni, hogy meddig tart még ez az akció?
Mert azon kívül, hogy ízlés kérdése a színe, semmi különbség nincs a feketéhez/szürkéhez képest, csak éppen 20k-val olcsóbb...tehát semmi nem indokolja, hogy sokáig ilyen "olcsó" maradjon...
kollégám venne egyet magának, de csak december közepén
Esetleg ha valakinek van erről infoja, akkor megoszthatná...thx
-
ottesz
aktív tag
megkarcolodott a kijelző a telefonon.Nem nagyon de engem ez is zavar.Mit tudok tenni ilyenkor?Hol lehet venni...stb.Köszönöm!
-
Agrox
tag
android 2.3.5 és htc sense 3.0 tegnap óta van a gyári rom-omon, nem hittem volna, hogy hivatalosan megkapja a telefon a 3.0-át (rég olvastam telefonnal kapcsolatos híreket, szóval nekem teljesen a meglepetés erejével hatott) eddig nagyon jól szuperál, bár közvetlen utána volt egy leállásom, hasonlóan egy másik update után, ami után szervízben kötött ki a telefon. most szerencsére (még) nem jutott el odáig.
Asrock H97-Pro4, Intel i5-4590, Coolermaster Hyper TX3, Gigabyte Gtx 1060 WF2 OC
-
kukika2
csendes tag
válasz _Petya_ #5278 üzenetére
"Azt tapasztalom, hogy a 2.10.401.8-as update óta a telefon bejövő hívások után rendszeresen újraindul. (teljesen gyári rendszer, nem rootolt, nem buherált, stb..)"
szia, az új sense óta jómagam is találkoztam már ilyen hívás utáni újraindulással, rendszeresnek mondjuk nem mondanám.
érdekes...[ Szerkesztve ]
-
Menyus911
tag
válasz szatocs1981 #5303 üzenetére
Ilyen van nekem is, nagyon jol szolgal!
-
spawn21
veterán
Látom sok embernek gondjai vannak a hyári frissítés óta. Érdekes. Még jó, hogy nem frissítettem.
s24U+15p
-
Joe bácsi
őstag
Egy Gorilla Glas????!!!! Az "lehetetlen"!!!!
Ui.: Nagyon sokszor elugattam már, h. NINCS olyan, h. karcolhatatlan!!!! Sokan leugattak már, h. "de hülye vok, h. karcálló kijelzőre fóliát teszek"!!!! Nekem mindig igazam van!!!!
Ezt most komoly, h. még mindig ennyire nem nőtte ki a gyerekbetegségeket az egész Android???!!!! Akkor mire fel ez a nagy istenítés és bálványozás??!!!! Ha vmi nem tökéletes azt minek körbe ugrálni??!!!
[ Szerkesztve ]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
sssz
őstag
válasz Joe bácsi #5318 üzenetére
nanana. most megint abból indulsz ki, hogy pár embernek gondja van a frissítés után.
de: vagyunk sokan akinek nincs. pl nekem se. biztos van jópár ember aki nem is ismeri ezt a forumot, mert sose volt semmi gondja a telóval, így sose írt ebbe a fórumba.
a gorilla glass pedig nem a karcok ellen véd, hanem pl. a nagyobb erőbehatásoktól. pl ha magasból leejted a képernyőre, nem törik be az üveg (tapasztalat).
[ Szerkesztve ]
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
Moleman
addikt
Neked hol sikerült kipróbálni? Én holnap vizsgálnám meg közelebbről Pesten, nem tudom, hova menjek első körben.
Nem nagyon tetszik a színe, de a húszezresnek is hasonló színe van, amivel olcsóbb...+ egy hardveres kérdés:
Ez lehet gyorsabb, vagy legalább olyan gyors a 768 mega ram miatt, mint a Huawei Honor (1.4 GHz 512 ram)? Ő lett volna a másik jelöltem, de így, hogy ez hirtelen akciós lett, nem merem megvárni. Főleg, hogy erre már most van Cyanogen. -
tomi_90
csendes tag
Eléggé zavar hogy esti telefonozás közben nem világít alul a 4 érintőgomb, csak ha feloldom billentyűzárat.
Nem lehet valahogy megcsinálni, hogy állandóan világítson? -
NTonee
veterán
Fogalmam sincs, csak rákerestem és ezt dobta. A második linkben azt írja, hogy eredeti alkatrész eredeti csomagolás nélkül.
Joe bácsi:
Ez a stílus nálunk nem szokás. Egy picit légyszi nyugodtabban!Moleman:
A Honor elég jó telónak tűnik egyelőre. A proci gyorsabb, de a memória kevesebb. Igazság szerint nálam az utóbbi többet nyomna a döntésnél.tomi_90:
De, meg lehet csinálni! Az RC Tweaksben van beállítási lehetőség, amit pár custom romban érhetsz el. Tehát s-off, root, és pl Endymion, vagy RCMix romok. -
daniel909
addikt
akinek 1,5 2 napig elketyeg a teló az milyen beállítással tolja? nekem 1 nap a max és sehogy nem megy feljebb... a wifi ennyire zabálja az akkut??:S (az általában mindig megy)
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
daniel909
addikt
köszi akkor kikapcsolgatom
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Agrox
tag
factory reset után is produkálta már a hibát, ebből szervíz lesz :/ amúgyse működik az előző szervíz óta a távolságérzékelő, úgyhogy itt az ideje
Asrock H97-Pro4, Intel i5-4590, Coolermaster Hyper TX3, Gigabyte Gtx 1060 WF2 OC
-
sssz
őstag
De tényleg nem eszi az áramot. Sőt, nekem úgy van hogy megy a mobiladat és a wifi is, attól függ hogy mire csatlakozik hogy éppen mi az elérhető. Napi kb 2 óra beszélgetés, kis játék, sok sms, kis netezés és este kb.65- 70% körül van a teló.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
NTonee
veterán
Akkor nem tudom mi van. Nálam, ha nincs hálózatra csatlakoztatva a wifi (csak bekapcsolva), akkor pár óra alatt képes megenni 20%-ot is. Ami elvileg teljesen normális, hiszen folyamatosan keresi a hálózatokat, amihez nagyobb áramfelvétel kell, mintha egy hálózaton tartva kommunikálna.
-
sssz
őstag
gyárit
csak nem a sense-t, hanem az adw EX launchert.
ésszel vannak beállítva a szinkronizációk, frissítések, ennyi nem használok sok widgetet, csak a naptárt és híreket. ja és folyamatosan fut a háttérben a viber is, hogy ingyenesen elérhessenek.[ Szerkesztve ]
-
Joe bácsi
őstag
HELP!!!!
S.O.S. kérdés!!! A Trénél amit lehetett kapni az ezüst színű vagy fekete volt???
Nem lehet már kapni náluk és egy db-ot találtam egy boltban!!!Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
youngboy
senior tag
"Ami elvileg teljesen normális, hiszen folyamatosan keresi a hálózatokat, amihez nagyobb áramfelvétel kell, mintha egy hálózaton tartva kommunikálna."
Van egy olyan beállítás is, hogy Hálózati értesítés. Ha ezt kikapcsolod, akkor szerintem nem keresgéli a hálózatokat folyamatosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest