Hirdetés
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
- Warhammer 40.000
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hippo0315
senior tag
Még egy kérdés, B381-ről miként lehet B380-ra visszaállni?
-
Coempi
tag
Üdv!
Aki esetleg Samsung Gear S2-t használ, lenne szíves megosztani a tapasztalatait (kapcsolat stabilitása, együttműködés a telefonnal, stb.)?
Előre is köszönöm!
-
SlausK
tag
válasz Coempi #16857 üzenetére
Gear S2 Classicot használok 2 hete. Eddig teljesen megvagyok elégedve vele. A kapcsolat stabil, értesítések mind átjönnek, persze amelyik appra engedélyezed. Nagy részüket akár az órán is eltudod olvasni. Gyári zenelejátszót hibátlanul vezérli. Üzemidőben MiBand 1S-hez képest nincs különbség, a telefon ugyanúgy bírja. Első beállításkor a Samsung Gear és a Samsung Accessory Service alkalmazásokat szedi le kötelezően, illetve javasolt még az S Health.
Magának az órának az üzemideje 2-2,5 nap ha minden be van kapcsolva kivéve az Always-on Display. Azzal ez leredukálódik kb. 22-28 órára. -
Vitya103
tag
B380an jobb akksiba mint a b360?
-
törölt tag
Ehh, másodszorra játszik olyat a 381, hogy éjszaka esik egy olyan 20%-ot a töltöttség flight módban. De a lista szerint nem fogyasztja semmi ilyenkor, csak szépen eltűnik reggelre ennyi az akksiból. Elsőre ki is kapcsolt emiatt reggelre. Még jó, hogy aznap nem kellett időre keljek.
Nem hiszem el, hogy FR kéne egy ilyen piti frissítés miatt, ami még nem is főverzió A CM csapat meg tudja oldani, hogy főverziónál is normálisan menjen az OTA, egy ekkora cég meg nem...? Vicc.
-
törölt tag
Most mondom: Shield tablet, nem nyomtam FR-t, pont olyan jól fut azóta is, mint előtte. Nexusom is volt, ott sem volt gondom soha. Sőt, CM/LOS romolásnál simán rátelepítettem a régi verzióra úgy, hogy a /system partíciót felülírta, és minden megmaradt, ment tökéletesen a telefon dirty flash után. De kezdek rájönni, hogy a kínaiak nem tudnak szoftvert írni. Megpróbálom a cache törlést.
-
Slapy
aktív tag
nos most már azért pár napja fent van nekem a b381. Jelezte ota-n hogy frissítés van. Számítógép hisuite-en keresztül tettem meg! Előtte biztonsági mentés, utána fr és mentés visszatöltése! Minden maradt a régi, pár app-ba azért újra be kellett jelentkeznem! Egy dolgon szomorkodtam csak hogy az asztal elrendezés, mappák nem álltak vissza. De aztán kezdő képernyő stílust átállítva ott is visszaállt minden a frissítés előtti állapotra. Egész akció volt maxx 30 perc, nem is értem miért félnek egyesek az fr-től.
Jöjjön a sarkalatos pont az üzemidő! Most hogy már túl vagyok 3-4 teljes töltésen tudok véleményt alkotni
Nekem kb ugyanott van mint 360 volt 4 és 5 óra közötti sot. Minden szinkron fut, facebook, messenger, játszok is, youtube videókat nézek és elég sokat használom chrome-ot.
Ami feltűnt hogy ha használom folyamatosan a telót akkor egyik android többszörös alkalmazósok 14% körül, sima android 6% körül, pont mint ahogy 360-on volt! Viszont ha kevesebbet nyomkodom akkor első felkúszik 16% köré másik pedig közel a 12%-hoz. Viszont az üzemidőn nem érezni egyáltalán, ugyanúgy marad 4 óra felett a sot 17-18 órás készenléti idővel.
Jelenségi fogyasztás pl 26%-nál 4 óra 40 perc sot 14 óra 28 perc cella készenlét. -
ORCA58
addikt
válasz #16820480 #16871 üzenetére
Nekem a p9 lit-on soha sem volt FR, még verzió váltás után sem, de volt óriási merülés, ami most nincs, Akkor kikapcsolgattam mindent ami állítólag az androidot nem engedi aludni. (mindegyik Google app-hoz köthető). Pár hónap után visszakapcsoltam próbaképpen mindent, és azóta sem merül drasztikusan.
Viszont egy telefonnál sem tapasztaltam ilyen mértékű merülést (Még Huaweinél sem) ahol Android 6 alatti a szoftver!? Azóta pedig folyamatosan "javítják" a mély alvás funkciót. Talán ez a baj forrása.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz gery2123 #16874 üzenetére
Lehet, hogy valamit elszúrtak a flight módnál akkor, és azt hiszi a rendszer, hogy van hálózat, csak nem ér el rajta semmit, de próbálkozik folyamatosan. Csak azt nem értem, hogy nem volt ébren a SoC, képernyő sem, WiFi és mobilhálózat is aludt, akkor mi evett meg ennyit..?
-
Pystyke
tag
Sziasztok!
2014 november óta használok egy Honor6 edigis verziót...
Nagy megelégedegtséggel, idáig...
Az akksim kezd haldoklani, többször váratlanul kikapcsolt...
Az akksicsere helyett eltűnődtem egy telenoros H8-on...
Mi a vélemény a készülékről?
Van olyan jó, mint a H6?
Van valami típushiba, bibi, stb?
Érdemes váltani, vagy
Cserélgessek akksit a H6-on?Honor6, Talkband B3, Glock 26c ;)
-
Rosy
csendes tag
Újra kézben a teló! Le a kalappal a szervíz előtt! Nem cserélték a kijelzőt,hanem küldtek egy új telót... 😁 Most álltam neki frissítgetni,de nem tudom érdemes-e az újabbakat feltenni ha a régebbi verziókon megy a cardboard vr... Ötlet valakinek?
-
Rosy
csendes tag
Kisebbik lányomnak kiesett a kezéből és találkozott a lépcső élével/sarkával! 🤔
-
Rosy
csendes tag
válasz legenda007 #16884 üzenetére
Változott az is,de a szervíztől kapott papírra is ráírták a cserét! 🤓 Bár kicsit több mint egy hónapos volt a teló...
-
psg5
veterán
Az hogy? Nekem miért utasítanak vissza mindig olyan hibát amit én okoztam?
Mit kell tenni, hogy nem gyártói hiba esetén és így tegyenek, ahogy nálad?
Vagy ha ez márka függő, akkor csak Honort veszek ezentúl, azt ha megunom fölhöz vágom amikor már biztos vagyok benne, hogy még van rá "gari" de már nincs olyan készülékük...(nyilván ez az utolsó már a vicc része)[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
stickermajom
addikt
3 hónapos kijelző gari miatt szvsz.
" Ez a Huawei Extra
garancia tagság szolgáltatási irányelv és a képernyő olyan sérüléseire vonatkozik, amelyek
véletlen leejtésből, leesésből, ütközésekből, összenyomásból vagy más tárgyakkal való
érintkezésből adódnak (beleértve a telefon kijelzőjének és érintőképernyőjének sérüléseit).
Az irányelv igénybe vételére jogosultak egy ingyenes képernyőcserét vehetnek igénybe a
Huawei valamely, arra felhatalmazott szolgáltatási központjában."[ Szerkesztve ]
-
Rosy
csendes tag
Miután megtörtént a baleset én is véletlenül találtam rá neten, hogy abban az esetben ha a Huawei/Honor viszonteladói partnernél vetted a telefonodat úgy a vásárlástól számítva 3 hónapig extra garanciát kapsz! Ez pont az esetlegesen baleset folytán megsérült kijelzőre terjed ki! 🤓 Ez volt a mázlim! Hogy miért cseréltek telót,azt csak ők tudják ... 😁 Régebben a Sony Xperia Ray telómat szintén leejtés miatt be sem tudtam kapcsolni. Nem volt külsérelmi nyoma. A Sony szervízben azt mondták típushiba... Új készülék! 😎😁 Nem lehetett egy rossz szavam sem rá!
-
psg5
veterán
válasz stickermajom #16889 üzenetére
Ez volt/van a Huawei P9 nél (s gondolom a többi H-s telefonnál) is most már emlékszem. Akkor megnyugodtam, hogy nem én vagyok a láma
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz istnag #16892 üzenetére
Valóban. Sőt van kint élő "tipikus magyar" ismerősőm aki ki is használja a gyártók által jóhiszeműen adott "garanciát".
Amúgy meg mindig én szívom meg a környezetemben még akkor is ha gyári eredetű hibáról van szó, más meg akkor is keresztül viszi ha ő az okozója, s ilyenkor mindig értetlenül állok
Egyébként pedig akkor ne csak tipikusan magyarról beszélj, hanem tipikusan európairól ugyanis a szavatosság jogintézménye az egész unióra kiterjed és az meg hogy egy gyártó az amcsi fogyasztóban jobban bízik: igya a levét, hisz ezek szerint jólesik neki...és pláne megéri (hozzátéve, hogy ott a gyártók garis kezét szigorúbb törvények szabályozzák...)(#16893) zzola: igen-igen stickermajom már rávilágított
#16890) Rosy: mázlista és még csak nem is tudatosan választottad pl mert van ez a gari rá
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
Vitya103
tag
válasz 7Heads Drago #16865 üzenetére
Hát ilyen nekem soha nem lesz szerintem
-
Yasuo
aktív tag
Sziasztok!
Lenne két kérdésem:Kb másfél hete rendeltem a mobilcornertől a telefonomat. Hogyan tudom aktiválni a 3 hónapos kijelzőgaranciát?
Létezik ehhez a telefonhoz olyan alkalmazás, vagy beállítás, mint az iPhoneoknál mikor felemeled bekapcsol a kijelző?
-
psg5
veterán
mobilcorner ha jól tudom nem feltétlenül hivatalos honor/huawei partner...
Mondjuk olyan jók az árai, hogy ha mégis hivatalosak, akkor valszeg hozzájuk fordulok, bár az MM-ben most verhetetlen. csak most még pont nem adtam el a V10-emet, pedig azonnal venném.[ Szerkesztve ]
F.K.T.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Hardcore café
- Egyre több piacra eljut az eredetileg korlátozott Ryzen 5 7600X3D
- Anime filmek és sorozatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest