Új hozzászólás Aktív témák

  • Slapy

    aktív tag

    nos most már azért pár napja fent van nekem a b381. Jelezte ota-n hogy frissítés van. Számítógép hisuite-en keresztül tettem meg! Előtte biztonsági mentés, utána fr és mentés visszatöltése! Minden maradt a régi, pár app-ba azért újra be kellett jelentkeznem! Egy dolgon szomorkodtam csak hogy az asztal elrendezés, mappák nem álltak vissza. De aztán kezdő képernyő stílust átállítva ott is visszaállt minden a frissítés előtti állapotra. Egész akció volt maxx 30 perc, nem is értem miért félnek egyesek az fr-től.
    Jöjjön a sarkalatos pont az üzemidő! Most hogy már túl vagyok 3-4 teljes töltésen tudok véleményt alkotni :)
    Nekem kb ugyanott van mint 360 volt 4 és 5 óra közötti sot. Minden szinkron fut, facebook, messenger, játszok is, youtube videókat nézek és elég sokat használom chrome-ot.
    Ami feltűnt hogy ha használom folyamatosan a telót akkor egyik android többszörös alkalmazósok 14% körül, sima android 6% körül, pont mint ahogy 360-on volt! Viszont ha kevesebbet nyomkodom akkor első felkúszik 16% köré másik pedig közel a 12%-hoz. Viszont az üzemidőn nem érezni egyáltalán, ugyanúgy marad 4 óra felett a sot 17-18 órás készenléti idővel.
    Jelenségi fogyasztás pl 26%-nál 4 óra 40 perc sot 14 óra 28 perc cella készenlét.

Új hozzászólás Aktív témák