Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corsa02
őstag
INFÓ:
Ez a mostani frissítés megoldotta a Samsung TV-kel való hibás megjelenítést.
Már működik rendesen, nem csak a fél képernyő látszikThe Truth Is Out There --->
-
retroid
senior tag
B389 mindig nem jött meg..... Pedig rollback.....
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
törölt tag
Sziasztok,
Beléptem én is a csoportba,fehér Honor 8 tulajként.
Kérdésem lenne FF keresésnél megtalálta a 394et,letöltésnél 3db update-t kínál fel,melyiket kell letölteni?Üdv
Krisz -
Sanki
addikt
Aki dominós annak ez most jól jön.
3GB 3 napra. -
pászka
tag
válasz #30550784 #23007 üzenetére
Szia! Én is így kezdtem mikor megvettem az új telót valamikor nyáron. Aztán az FF-el letöltött rom nem akart felmenni pár napot szarakodtam vele aztán leszedtem az FF-et és megvártam míg jelez a frissítő. Pár napba bele telt. Azóta ahány frissítésem volt mindegyiket simán felraktam amikor jelzett a telefon. Szóval azt tanácsolom ne legyél türelmetlen várj pár napot és megjön a frissítés sorjában. Akkor bajod nem lesz.
AMD Ryzen 5 5600x // ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI // ASUS GeForce Dual V2 RTX 3060 12GB OC GDDR6 // G.Skill 32GB /3200 Aegis DDR4 RAM Kit (4x8GB) CL16 (F4-3200C16D-16GIS)
-
Bass
addikt
Sziasztok
Valami jóféle átlátszó tokot keresek aminél a gombok szabadom vannak mint az MSVII toknál,vékony extra tiszta tok kellene. Valami minőségibb"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
amazon.de-ről vásárolt készülékre érvényes itthon a garancia?
Válaszokat előre köszönöm. -
zzola
titán
A warranty-t átírták, de ha jól emlékszem Páneurópai garancia van rá, tehát az EU területén vásárolt készülékekre jár a Huawei garanciája...
De ha tudsz várni hétfőig, akkor az a legtisztább, ha felhívod a Huawei ügyfélszolgálatot...vagy facebook-on rákérdezel, hátha válaszolnak hétvégén.[ Szerkesztve ]
-
Pros
tag
Sziasztok 389en vagyok és pár napja dobálja, hogy megjöttt a 394es frissítés! Van ezzel kapcsolatban valami tapasztalat? Nem szeretnék mellé nyulni azért volt itt olyan frissités ami gyengébb volt az elődjénél.
Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
-
nrg_52
addikt
Megkerdeztem. Csak hazai hivatalos forgalmazotol fogadjak el. En se ertettem, mert lekerdezve az imeim alapjan barhova vihetnem europaban szervizeltetni a sajat oldaluk szerint. Ergo itthon is kellene az europai modelleket. De az ugyintezo szerint viszont nem. Mondjuk ha megkerdezed mar 2 hivatalos allaspontunk lesz, ami tobb, mint az 1.😀 Most is tudod oket hivni, mindennap vannak, pont tegnap hivtam oket mas ugyben.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Pros
tag
válasz daver88 #23029 üzenetére
Látom olvastam, de a telepiteseken kivül nem sok mindent irnak, pl nekem 2 sim kártyával megy és az akku idö gyengült,az utolsó frissétéssel más meg javult. Tehát ha van pozitiv változás ilyen téren akkor lehet frissíteném. Egyébként tökéletes.
[ Szerkesztve ]
Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
-
jololo89
tag
-
dave0825
őstag
Én olyan szerda körül aktiváltam, és szemétség, ugyanis nem a 3GB-ból veszi mindet, amit használsz, csak egy részét, úgyhogy érdemes vigyázni, ha mellette van neted. Ha nincs, akkor gondolom nem probléma.
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
shifty85
tag
Sziasztok!
SOS!!!
Segítségetere lenne szükségem! Valamiért nem talál GPS jelet a telefonom, kint vagyunk Ausztriában bicajjal de mindjárt átmegyek rajta... Mi lehet a gondja? Tegnap is nagyon nehezen hozta már össze...
Előre is köszönöm a segítséget!
-
kemdom
tag
válasz mumtaz #22961 üzenetére
A probléma nálam is fennáll, és nem vagyok hajlandó FR-t csinálni. Mindegy mondjuk, mert ami nagyon szükséges, regisztrálva van, de pont be akartuk regisztrálni a
házisárkánykedves párom ujját, és most valami csúnya turpisságra gyanakszik a részemről."Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || Honor 8 Midnight Blk. - - > Mate 9, :) - - > Galaxy Note 9/DS 6/128GB --> Galaxy S21 Ultra Phantom Black 12/256GB —> iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - Galaxy Buds 2 - Galaxy Watch Active 2
-
Liliom9
tag
válasz shifty85 #23038 üzenetére
Nekem a múlt hétvégi budapesti kiránduláskor "fagyott" így be a GPS. Semmi nem oldotta meg a problémát (még a gyári visszaállítás sem). Több GPS teszt programmal próbáltam, de semmi. Mintha nem lett volna GPS modul a telefonban. Párom ugyanilyen telefonja, illetve más telefonok tökéletesen működtek.
Már szervizen gondolkodtam, amikor még utolsó lépésként csináltam egy downgrade-et (B131-re) és ott működött újra, majd visszafrissítettem egymás után egészen 389-ig (majd azóta már 398-ra is). Minden verziónál próbáltam és működött, azóta is jó.
[ Szerkesztve ]
-
somtom
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Beléptem én is a honor 8 tulajdonosok sorába, Honor 6 lesz nyugdíjazva. -
shifty85
tag
válasz Liliom9 #23042 üzenetére
Nagy pontosság van beállítva alapból, volt restart is már párszor, de downgrade itt nem fog menni... Épp egy tó mellett vagyok, azon gondolkozom, hogy beledobom a fenébe... :@ Amúgy se a Google térkép, se a Sygic, se semmi nem megy... Párom P9-ese rendben van. Csak ő kicsit messzebb van tőlem pár kilométerrel :/
[ Szerkesztve ]
-
Milkup
csendes tag
válasz MFalcon #23045 üzenetére
Az király.. Nekem is előfordult már nem egyszer, hogy mondjuk valahol a belvárosban egy téren olyan pontatlan volt a GPS- hogy csillagok alapján (nappal) jobban behatárolom magam....
Ezek szerint nem csak nekem szórakozik a GPS-rész.Tud valaki valami megoldást, hogy értelmesen lehessen használni a telefont VR-környezetben. Nálam az a probléma áll fent, hogy amint elindítanék mondjuk egy youtube videót vr-ban, megülyül a gyro a telefonban és össze vissza forog a kép. Rosszabb mint egy stroboszkóp... Párom honor9-esén hibátlan a dolog.
Egyedül egy programon belül tapasztaltam hibátlan működést, az pedig az e-drawings, ami CAD fileok megjelenítésére való... -
McReay
aktív tag
Felraktam a legújabb verziót a telefonra(L09-B394). Csináltam Hard resetet. Azóta 10-ből egyszer képes felismeri az ujjam a telefon. Mindkét mutatóujjam kétszer is beolvastattam. Van valami ötletetek, hogy mit lehet vele kezdeni?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 --- Honda CBR 600 F4
-
shifty85
tag
válasz MFalcon #23045 üzenetére
Szia!
Letöltöttem a teszt progit, nem talált semmit. Ki, aztàn bekapcsoltam és tádám! Csoda történt...pillanatok alatt talált jelet!
Még jó hogy Ausztriában ki van táblázva a bicajos út, így tudtuk, hogy merre kell menni.
Amúgy kicsit értelmetlenül állok a hiba előtt, hetente egyszer ki és bekapcsolom, vagy ujraindítom a telefonom. :/Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...