Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
P071
csendes tag
válasz malnabokor #3999 üzenetére
Szuper, köszönöm. Annyiban még tudnál segíteni, hogy ha rányomok és dolgozik de nem találja meg az azonos wifin lévő okos tv-t (amit a note 4 simán megtalált) akkor mi a teendő?
Pluszba, hogy hol tudok kitenni a gyors parancsikonok közé?
Köszönöm szépen!
Poti
-
peanar
senior tag
Szia.
1.) Egy simet használok, így passz (lehet hogy sehogy, vagy külső appal), de mikor két simet használtam, nekem teljesen kényelmes volt a gyári megoldás, ráböktem arra a simre amelyikről a kimenő hívást szerettem volna kezdeményezni (a következő alkalommal már megjegyezte és más színnel jelölte azt a simet, amiről előtte az adott számot tárcsáztam)
2.) Nekem bejön a gyári Huawei Swype, azt is használom
3.) Ne Zavarj mód
4.) Root és külső app segítségével, de én nem bonyolítom túl, megteszi az újacskám -
forgonati
őstag
Valki meg tudná mondani hogy hogy mi a tetűért nem jelennek meg a telefonszámok a telefonkönyvben? A megjelenités összes-re van állitva mégis egy csomó névjegy hiányzik. De ha a tárcsázóból keresek rá a hiányzó nevekre, akkor meg megjelennek. Szóval ott vannak azok, csak a telefonkönyv nem mutatja őket. Nem értem. Rémlik mintha régebben olvastam volna itt erről a problámáról, de nem találtam meg sajnos.
Keelah Se'lai!
-
forgonati
őstag
Nem viszek fel új számokat a telefonba mivel gyakran cserélek telefonokat. Ezért sokáig a SIM-en tároltam őket. Viszont most már nem fér a SIM-en szóval Google-ban tárolom. Minden bevitelkor a Google-t választom. Tehát én ott tárolok. És eddig még sosem volt ilyen gondom hogy a kontaktoknak csak a felét mutatja...
Keelah Se'lai!
-
garrotter
tag
Nem is kell. Telekomtól vettem, a 120-as és a 131 -es ROM-ot is netről töltöttem le és simán feltettem. (Egyébként szerencsére ezen nincsenek Telekom alkalmazások. Asszonynak vettem Samsung Galaxy A3 2016-ot, az tele volt, fél órámba biztos telt törölni és tiltani sok felesleget.
"Emberi törvény kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák."
-
P071
csendes tag
Nincs rajta semmi T-s. Én itt is dolgozom és itt is vettem és abszolút gyári az egész.
Poti
-
titán
A szín most is érdekes, mert hivatalosan 64GB csak és kizárólag arany színben volt megjelölve, ennek ellenére most már kék is van (biztos a nagy kékmánia miatt gyorsan reagáltak a piacra).
Hihi, igen, most is keves helyen lelni ra a 64gb kek verziora, meg a honor8.hu-n se latni. Kerestem ennek a telefonmarkanak a hivatalos oldalat, de ott sem leltem ra a kulonbozo verziokra. Remelem hivatalosan is kiadtak ezt a kek 64gb verziot.
-
Corsa02
őstag
Sziasztok!
Ma nekem is megérkezett a Honor 8. T-Mobile-os, teljesen lefóliázott, gyári csomagban. Semmi T-s applikáció nem volt telepítve, én úgy látom ehhez nem nyúltak hozzá, teljesen gyári minden. Egyelőre ismerkedés folyik a "tácsviz" után nyilván más, de teljesen szimpatikus a rendszer. Bekapcsolás után 63%-on állt az akkumulátor, most 42%-on jár, és kb 2 óra kijelzőidővel, ami az Alpha után nagyon durva
Jó lesz
The Truth Is Out There --->
-
titán
Amugy ezt en meg most sem ertem es pont ez zavar. Ha tok ugyanazok a keszulekek, akkor az egyiken miert van folia, a masikon miert nincs?
Esetleg a rom szamat van minek nevezik nem nezned meg, hogy ossze lehessen hasonlitani az edigitalosokkal?
k.sanyi92Érdekes is lenne, ha a fóliázott telefonon saját Telekom alkalmazások lennének.
Nem azert, mert eleve ugy keszulnek a gyarban? Nem veletlenul van csak meghatarozott szinekben gondolom, bar nem ertek hozza, csak idegesit ez a bizonytalansag.
[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz kolobok #4016 üzenetére
fb-n is felveheted a kapcsolatot a Honor Magyarországgal
-
garrotter
tag
Ha gondolod (és bárki aki szeretné) feljebb van link a B131-es ROM-hoz, simán fel lehet . Én is így frissítettem 120-ra, majd 131-re. Volt akinek OTA már rég megérkezett nekem hetekkel később sem jelzett, hogy lenne frissítés.
"Emberi törvény kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák."
-
Dwatti
addikt
Minap én is leejtettem a telot, lépcsőn lefelé jövet kettesével szedtem a fokokat és kicsúszott a kabátzsebeböl , félemeletet pattogott a fokokon kb 4-5 lépcsőfok. Nillkin Super Frosted hátlap tok van rajta és Nilkin üvegfólia
telonak semmi baja nem lett, a tok egyik sarka amire elsőnek esett kopott meg kissé. Az üvegfólia sem tört össze[ Szerkesztve ]
-
szendo777
tag
Ma vettem át én is, előtte P7, Honor 6 és Honor 7-esem is volt, mindegyiket szerettem, de fél nap használat után ez a telefon sokkal szebb és sokkal jobb mint az elődei. Nagyon nem bánom hogy megvettem.
Egyébként Telenoros, nem volt fóliázva de bontatlan volt, és nincs rajta semmi Telenoros cucc. B120-as rommal jött.Honor 10 kék
-
malnabokor
senior tag
sajnos ezt így nem tudom, én LG tv-vel kötöttem össze, de direkt wifi kapcsolattal (tehát nem otthoni hálózatra voltak kapcsolva). Miracast-ot használt mindkettő. Annyira nem értek a dologhoz, én csak bekapcsoltam, pár másodpercen belül meglátta és működött. Nézz szét a tévé beállításai között, hátha ott segít valami.
Kihelyezni a kapcsolópanelre úgy tudod, hogy kicsit legörgetsz a parancsikonoknál, akkor megjelenik a szerkesztés, ott pedig hosszan rányomsz a MirrorShare-re és odahúzod annak a kapcsolónak a helyére, ami helyett használni kívánod.
[ Szerkesztve ]
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
Dareiosss
senior tag
válasz malnabokor #4033 üzenetére
Hát nem sok mindent történt a Tnél éjfélkor
-
Dareiosss
senior tag
Na az idei BF egy nagy vicc , Se MM, se Edigitál, se telekomnál nincs semmi érdemleges.
-
titán
Ediginel nem lett akcios a honor.
-
törölt tag
Szerintem várható volt. Baromi jól fogynak azok is, és szinte állandóan van rájuk valamilyen akció. Meg eleve a mosta BF (is) elég ratyi lett. Ilyen 10-15% kedvezményt értelmetlen annak nevezni, szokásos akciók időnként jobbak, vagy legalább ennyi kedvezmény jár. 59.990 -ért van P9 Lite, ami egész jó ár házon belül.
[ Szerkesztve ]
-
szatocs1981
aktív tag
Azért az elég vicces, hogy Vibernél a LED értesítést sehogy sem lehet életre kelteni, viszont ha töltön van, gyönyörüen kezd villogni, ha olvasatlan Viber üzeneted van.
-
clon
aktív tag
válasz #86973952 #4041 üzenetére
Így igaz megjelenés napjától szinte mindig valamelyik hivatalos forgalmazó akciózza és nincsen jelentős különbség az akciós árak között (12-15% körül adja mindegyik olcsóbban).
A mostani BF szerintem pont illeszkedik a magyar BF-ekbe, mert máskor is ilyen %-ok voltak. Ez nem amerika ahol az 50%-nál kezdődik a BF és 70% nem ritkaság. Bevallom én nem vártam ettől jobb árakat, de még termékeket sem. Gyakorlatilag kifuttatják azt amire már kicsi az igény vagy kifutó termék vagy az lesz hamarosan.
Azért látszik ráülnek egy bejáratott "nyugati kapitalista"szlogenre balkáni módon Véleményem szerint jobb lett volna más nevet találni neki, mert akkor egy jó leárazás lehetett volna.[ Szerkesztve ]
-
Darksiders84
aktív tag
Éreztem hogy ez lesz mármint hogy nem lesz akciós ezért vettem meg múlthéten a Joy napokon és karácsony előtt lehetséges hiány készlet lesz ha lesz még egyáltalán akció de ne várjátok hogy 120 alá menjen mert arra várhatók még jó darabig.
-
titán
válasz Darksiders84 #4047 üzenetére
Koszi oke, csak amiatt volt bizonytalan, hogy holnap szombat. Felhivtam kozben edigitalt es mondtak, ha kettoig megrendelem ott lesz holnap, rendeltem is egy kek premiumot amit eloszor is kineztem magamnak. Mondjuk jobb lett volna valami akcioban, de en nem varogatok, mert mar az agyamra megy ez a vadaszgatas. Kezdtem a tv-vel, majd jott a mosogep, most a telefon, oregedtem 10 evet biztos az elmult honapokban.
berek21 Meg is volt, koszonom a tippet neked is!
amugy nem vesztettem semmit, egesz idaig 3 munkanap volt az elerhetosege, tegnap megnezettem es mondta a srac, hogy 25 db var bevetelezesre belole, valoszinu ez megtortent kozben igy lett most mar 1 nap alatt elerheto barhol az orszagban, ahol nincs raktaron.
Jaj nagyon izgulok, ez tenyleg egy fullos telefon, szep is eros is, csak vissza kell razodnom az androidba.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Olvasgattam a topikban, talaltam olyat, hogy van akinek a 64gb-os kinai van, masnak eu-s. Azt honnan lehet megallapitani, hogy a telefon eu-s valtozat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...