Új hozzászólás Aktív témák

  • fery02

    addikt

    Azért nálam erősen megdobta végül a játékot ez az új tuning rendszer.
    Tetszik pl, hogy minden járműre lehet szerelni bukócsövet. :)

    Új lendületet kaptak az Adventure kihívások, tapasztalgatom rajtuk, hogy melyik pályán, melyik autó és ahhoz való tuningkombó passzol a legjobban.
    Pl nagy segítség ezeken a versenyeken a mágnes, leginkább az üzenanyagok könnyebb felszedése miatt (ezeket is vonzza, igen). Sok állás után így tudtam végül a havas adventure kihívásomat teljesíteni, mert volt olyan rész, ahol precízen kellett ugratni, hogy nehogy águgrassuk az ott felszedhető kannát, másképp ott gameover van. Így meg nem figyelve az ugrás kiszámítására, átrepültem a kanna felett a mágnes meg felszedte. :)

    Kedvencem még a "szárny" tuning, amit azoknál a járgányoknál szeretek alkalmazni, amik egyébként is ballonosabbak, meg szeretnek sokat tölteni levegőben (Monster, Tank).
    Szeretem még azt is, ami egykerekezéssel boost-ot ad, ez különösen a meredek emelkedőknél tud segítségül szolgálni.

    Egy idő után viszont előre látva így is lankadni fog az adventure kihívások iránti érdeklődésem, mert az ilyen ládákból sajnos nem fog epic kategóriájú tuningalkatrész hullani (maximum csak sárga).
    Ezek az epic cuccok tényleg nagyon ritkák sajna, pedig ezek a kedvenceim. Kettő van ezekből eddig. Az egyik érmék felszedésénél boost-ot ad, a másik meg akkor ad boost-ot, mikor landolásnál egyszerre érnek földet a kerekek.

    +1: a szárnyas Monsterrel én is felugratok már rendszerességgel szinte a Spring city második pályáján lévő felüljáróra. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák