Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bearnie16
csendes újonc
Sziasztok!
Freddy talált meg engem az egyik nemzetközi HCR fórumon, és végre sikerült belépnem.
Régi játékos vagyok, már a HCR első szériában is sokat játszottam.
bearnie16 a nicknevem, és az alábbi linken tudtok felvenni: https://playhcr.com/invite?id=Ko4NEo
Van még két munkatársam is akikkel játszunk: Zséé és Sziszaki majd megkérdezem őket is, hogy csatlakoznának e a fórumhoz.Köszönöm a megkeresést. Jó játékot!
bearnie16 -
bearnie16
csendes újonc
válasz zeon.hu #1005 üzenetére
Köszi szépen!
Sikerült 2-3 nagyon erős játékost felvennem a listámra, és tőlük tanulok én is...
Ma sikerült egy extra jót mennem, végre összejött valami
Egyelőre ez global 1: Flipway: 21.198
Még van benne egy pici az elején és a végén, a közepe nagyon összejött...Szép napot!
bearnie16 -
zeon.hu
nagyúr
válasz bearnie16 #1006 üzenetére
Kérdés:
Neked a fizetős Formula járgányod van?
Mert néztem videókat és több pályán egyszerűen képtelen vagyok megközelíteni is az időket, pedig esetenként még jobban is rajtolok.
Szóval lehetségesnek tartom, hogy a fizetősök gyorsabbak, erősebbek. Persze ez csak egy ötlet és csak simán én vagyok a béna#?*@&!
-
DigitXT
Topikgazda
válasz zeon.hu #1007 üzenetére
Ez már múltkor se jött be: mi vagyunk a bénák.
(Pontosabban durván MF-es a Formulával a jó idő...)Nyilván jobb lenne, ha tévednék
Akkor kérdezd Freddyt, neki "fizetős" (skin van rajta).[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
őstag
válasz zeon.hu #1009 üzenetére
Én a sportkocsinál még az elején pont fordítva éreztem, a fizetős narancssárga skinnel mindig rosszabb időket mentem, mint a stock festéssel.
Még egy olyan hipotézisem is van, h a napi/heti challenge-eket csinálva, a 8/9/10 próbálkozásra, mikor már mindjart gemet kell felhasználni, jobb időt lehet menni, mint az első probálkozásokkor.
De sztem ezek csak ilyen bebeszélések.
Szerkesztés.: Pár órája jött update, kisebb foltozgatások, leaderboard-beli javítások (szűrhetők gépekre az idők többek között), meg vmi monowheel challenges, akármi is legyen ez.
[ Szerkesztve ]
-
kpeter1982bp
újonc
A super diesel után melyik járgányra érdemes ráállni, ha a diesel már maxos?
-
DS39
nagyúr
válasz kpeter1982bp #1015 üzenetére
szerintem a Formula. a pályarekordok azzal lettek elérve.
-
-
DigitXT
Topikgazda
válasz zeon.hu #1007 üzenetére
Megfejtettem Neked a dolgot! Ha egy kocsihosszal el tudsz húzni, a rajtnál,
de amúgy lenyomnak mint a bélyeget, és pl. olyanokat ugratnak, ami neked
sosenem megy, akkor ott vmi turpisság van... Nem azért rajtolsz jobban, pl.
a mai Flipwayen, mert fakezűek voltak, hanem mert te fullos kocsival mész.Mi nincs annak a Formulának, ami szarul rajtol, de nagyokat ugrat? Szárnya.
Mármint leszorítóereje... Leveszed a 20-as tuningot uszkve négyesre, és lőn!Egy a bibi, hogy így is kell MF, hogy azt "kiadja", hogy átrepülsz a teherautón:
bagolykának nem adta ki. Kapott is 1.5 másodpercet. Nekem se adta ki! Így
én inkább biztosra mentem: másképp ugratva, "csak" 6 tizedet kaptam.
Nem hittem volna, hogy lesz ilyen pálya, de itt bagolyka könnyen verhető volt:
rendszeresen, sokszor, nem MF-fel, hanem tudatosan, tuninggal. Fullos kocsi
esetén összesen egyszer fogtam meg, akkor is csak 2-3 tizeddel, MF alapon!
Ez azért sokmindent elmond! De cáfoljanak meg az élmenők, ha tévedtem.A ghostjuk mozgása alapján (szemre) szinte biztos, hogy 6-os alatt mentek...
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
bearnie16
csendes újonc
válasz DigitXT #1022 üzenetére
Sziasztok!
Igen, én minden pályán állítom a downforce-t, ami azt szabályozza, hogy a szárnynak mi legyen az állása, ezáltal mennyire repüljön úgymond a verda. A tegnapi flipway pályán például levettem 1-esre, mert úgy jöttek ki a bukkanók. Minél kisebb a downforce értéke, annál jobban repül a verda, viszont annál lassabban rajtolsz és mész, hiszen kisebb a leszorító erő, nem úgy tapadsz az úthoz.
-
bearnie16
csendes újonc
Nem tudom néztétek e már a ranglistákat. Jött rá egy frissítés. Most már meg lehet nézni kocsinként a legjobb időket... Remélem most már működni is fog a ranglista, mert eddig siralmasan bugos volt az egész. Szintén fontos, és szerintem sokak által kért funkció, hogy meg lehet nézni a ranglista top mezőnyét egy gombnyomásra...
-
bearnie16
csendes újonc
válasz zeon.hu #1019 üzenetére
Hogy tudom utólag megosztani a futamot? Elvileg lementettem a drive-omra, de most megnéztem a mentett cuccot, és csak a egy kép van ott Még az elején linket mentett és vissza lehetett nézni. Most már nem így van?
https://drive.google.com/open?id=0B39DxHGqkqoTdFl0VmoyaXAyemcÜdv.
bearnie16[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
Én ma csak két ládát tudtam kinyitni ingyen. Lehetséges, hogy ezen is változtattak?
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
addikt
válasz SpongyaBob #1027 üzenetére
Kezdéskor valóban csak 2x enged, viszont nap folyamán ad még plusz lehetőségeket.
Ma tapasztatam azt, hogy 14:00 órától ismét kaptam 1 vagy 2 videós nyitási lehetőséget.Tegnap este lefekvés előtt (~20:30) meg úgy tűnt, hogy nem akart elfogyni a videós nyitási lehetőség, nem számoltam, de 5 ládát tuti ki tudtam videókkal nyitni egymás után. Az állított akkor meg, hogy kaptam egy harmadik arany ládát.
Szóval úgy tűnik, hogy legutóbbi frissítés óta jóval több ládát lehet nyitni reklám nézéssel, csak nem jöttem még rá, hogy mi alapján megy a rendszer.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz SpongyaBob #1030 üzenetére
Igen-igen, ugyanez a szitu itt is.
Gyakorlatilag addig tudok videókkal ládát nyitni frissítés óta az esetek nagy részében, hogy végül mindegyik láda arany lesz. -
bearnie16
csendes újonc
válasz zeon.hu #1033 üzenetére
Hát tegnap jól rámvertetek. Nem éreztem ezt a pályát. Én 5-ös downforce-al próbálkoztam, de az utolsó ugrató az nekem vagy falon landolt vagy nagyon belassultam... egyszerűen soha nem jött össze jól...
Mai pálya (Metal Gear) 1-es downforce. Egyelőre 22.8 az eredményem, de szerintem 22.0 körülit kis szerencsével össze lehet hozni... -
bearnie16
csendes újonc
Mik ezek a [NK],[CTB],[NGB] előtagok egyes neveknél? Tudja valaki?
Pl.: [NK]HUN ő az egyik legjobb magyar játékos, legtöbb pályán neki van a legjobb ideje.
[CTB]LEO LIU -
bearnie16
csendes újonc
Nem igazán értem, hogy működik, néha nekem is ezt csinálja. de a többieknek (aki akart) fel tudtak venni. Ne böngészőből hozd be a linket, hanem jegyzetből, vagy sms-ből futtatva. Nekem ez vált be... de néha nekem is ezt csinálja, amit leírtál... van a ki tudja, hogy mitől van?
-
zeon.hu
nagyúr
Napok óta nem volt időm megnyitni se.
Most meló előtt benéztem és még mindig van olyan pálya, ahol első vagyok a csoportban.
Szedjétek össze magatokat!#?*@&!
-
őstag
Kösz h csatlakoztatok a megfelelő gépekkel a napin és a hetin.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED65C11LB Smart OLED Televízió, 164 cm, 4K Ultra HD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U745 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I3-8145U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garanci
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- HP ProBook 450 G5, 15,6" HD, I5-7200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, Nvidia 2GB VGA, WIN 10/11, Számla, G
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen