Új hozzászólás Aktív témák

  • Nikaré

    őstag

    válasz junkpod #9736 üzenetére

    Úgy látszik ez nem fontos téma, a hirdetés igen. Na jó nem akarok cinikus lenni, de az elmúlt hetekben kénytelen voltam plusz egy telefont beiktatni, hogy ellenőrizzem én vagyok hülye és nem jól látok, nem jól figyelek stb. Miután ismeretlen helyen körforgalomnál (négy kihajtós, az egyik kihajtó zsákutca táblával)
    azon agyaltam, hogy ez is beleszámít, hogy a "harmadiknál hajts ki" ? Közben a késés is hozzá adódott szóval,
    kellett egy kört mennem pluszban, de volt olyan is, hogy rossz helyen hajtottam ki, bosszantó.
    Városban is aggasztó a sűrű utcáknál, de kis településen belefutottam olyan kereszteződésbe ahol négy irányba is fordulhatok (ritka, de van ilyen is) ekkor is megszívtam.
    A lényeg, a két telefont két különböző navigációval használtam, vissza úton megcseréltem a két telefonon futó navit (kizárni a hardver különbséget stb.) Mindkét esetben a waze alul maradt e tekintetben, folyamatosan, sőt le is fagyasztotta egyszer pont az erősebb telefont. Mindkettő újra indítással kezdte az utat, kilőve a feleslegesen futó appokat, szóval az utóbbi időben a lefagyások, a gpst nem találó, telefont forrósító módja nem tetszik. Jelenleg egy előnye van a közösségi jelzések tájékoztatásán alapuló információ megosztás, a többiben kezd zavarni. Régóta használom, de mostanában több vele a gond mint kellene. Mint írtam másik navi (közösségi élmény nélkül) gond nélkül futott végig.
    Nem akarom lehúzni csak leírtam, hogy mit tapasztalok.

Új hozzászólás Aktív témák