Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szili17
tag
válasz jozsi252 #8047 üzenetére
Szia, fordítva csinálod.
Előbb kell megadnod hogy honnan indulsz (hely megkeresése, 3 pont, Indulási pontként jelöl), majd meg kell adnod a célt. Ha új célt adsz meg, előtte újra meg kell adnod az indulási pontot. Ez sajnos egy ilyen játék, kicsit körülményes, de talán nem olyan zavaró a mindennapokban."Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
Szili17
tag
válasz TomBond #8042 üzenetére
Valami ilyesmi volt? Lehet hogy át akart vinni a szobi kompnál? Akkor mondogathatja előtte hogy 1 km múlva fordulj balra meg hasonlók. Ennél többet nem sikerül kideríteni. :/
"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
teppik_amon
tag
Valaki tudná javítani a következőt?:
A 8as út várpalotai elkerülője készül. Inotánál a készenléti lehajtótól (Alukohó és a volt hőerőmű között) szerintem fordítva van jelentve/jelezve a munkaterület, mert ha Várpalota felől jövünk, a munkaterület közepén szól, hogy veszély az úton, ott ahol véget ér igazából. A másik irányból (Fehérvár felől) pedig nincs is betéve.
Az elkerülő jövő márciusában lesz átadva (a hírek szerint).
Köszi -
sysrq
őstag
válasz TomBond #8030 üzenetére
Semmi komoly csak időlegesen meghülyült a waze-d, ilyenkor lépj ki a programból várd meg míg bezárja magát, indítsd újra és rögtön feldobja hogy ugyanoda tartasz? elfogadod és minden megy tovább rendben
Tyer milyen készülék? Biztos van benne GPS? A Google maps a wifi alapján is felrak a térképre.
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
SZATA
senior tag
válasz teppik_amon #8056 üzenetére
Ha erre gondolsz, ez Útinformos kihelyezés, nem tudunk módosítani rajta.
Annyit tudtam csinálni, hogy tettem ki még két jelentést a megfelelő irányban a munkaterület elejére. Itt meg tudod nézni a helyüket, de az irányát csak a kliensből látod.
[ Szerkesztve ]
-
Ear001
addikt
válasz Szili17 #8034 üzenetére
Ebbe, vagy nagyon hasonlóba én is belefutottam tegnap. Velencénél volt egy újratervezés, és egyszerűen nem tudta az útra illeszteni az autót és ezt összehozni a menetiránnyal.
Ahogy a képen látszik, az út mellett haladok és a tárképen folyamatosan egy vagy tizenegy óra irányba mutatott a követendő útirány - még fordulók után is. Újra kellett indítani a programot, hogy megjavuljon.
-
havri1
félisten
Ma reggel egy hibára lettem figyelmes, jelentettem is, tiltott kanyarodás címmel. Nem sokkal később, kaptam értesítést, hogy javítva. Most nézve, nem vagyok benne biztos, hogy úgy sikerült, ahogy szerettem volna. Mivel addigra, mikorra jelentettem, megtettem 20 métert.
A lényeg:Népfürdő utcán haladva a rakpart felé, most a lezárás miatt eltere helyesen a Dráva utca felé, ezzel semmi baj. De a Népfürdő-Dráva kereszteződésben ő levágatta volna velem, behajtani tilosba. Ezt jelentettem. Most nézve, nem tudom jó e, valaki megnézné?
Tehát azon a kis levágáson jelenleg a Népfürdő felől a Dráva fele behajtani tilos van, ki kell menni végig, és élesen balra.Mert itt pl nem lehet balra kanyarodni, mivel tábla van:
[ Szerkesztve ]
havri
-
Szili17
tag
Igen, ez sajnos kiment így élesre... nem tudom kinek az ötlete volt. :/
Kövi verzióban remélem már jó lesz, addig tűrni kell (mondjuk nekem szerencsére még nem jött elő, de gondolom ami késik nem múlik).Dráva utca: Vannak kollégák akik járnak arra naponta, majd állítgatjuk lezárással hogy merre lehet menni és merre nem, amíg gyakran változik ott a forgalmi rend. Ne aggódj kedves havri.
"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Azt meg lehet oldani a Waze-el, hogyha megérkeztem a célhoz, akkor automatikusan lépjen ki a programból? Rémlik, mintha egy korábbi változat tudta volna, de most nem találom ezt a menüpontot!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Corsa02
őstag
Sziasztok!
Nem rég kaptam egy ÉVI-t egy ismerőstől, hogy elindult felénk. Akkor térképen megtudtam nézni, hogy éppen merre jár. Most 1 óra múlva megint meg akartam nézni, de sehogy sem tudom újból elővarázsolni a pozícióját, hogy lássam a térképen, csak azt mutatja, hogy 1óra 3 perc múlva ideér. Hol találom, hogy lássam a térképen is?
Előre is köszi a választ.
The Truth Is Out There --->
-
-
zeon.hu
nagyúr
Mentésből visszaállítva másnak sem működik a waze?
(Wipe és/vagy ROM csere után "Az alkalmazás leállt" üzenetet dob mindig)
Playről persze felmegy rendesen, de így meg nincsenek meg az előznények, csak a kedvencek.
(Egy szinkronizálás már nagyon kellene bele ... )#?*@&!
-
ezmivolt
tag
Köszönöm a javítást.
Talán ilyen nem volt még, de nem működik a Waze!
-
No.01
őstag
Sziasztok,
Kis segitseg vagy legalabbis iranymutatas kellene 2 dologgal kapcsolatban:
1) Mostanaban tobbszor elofordult 2 kulonbozo telefonon (Raadasul az egyik Android a masik IOS) h halozat keresese hibat ir holott megy a GPS es a terero is fullon van. Ilyenkor igaz navigalni navigal, de nem jol. (Nem frissul) es belevezetett egy eleg nagy dugoba
2) Ez csak a paromnal jelentkezik (IOS) h otthon megtervezi wifin az utvonalat, de amint megszunik a jel es a telefon atvalt mobilnetre a navigalas is megszakad es ujra be kell hozzni a cimet az elozmenyekbol... ami persze mar a mobilnetbol megy.
Velemeny, tipp, tapasztalat??
U.i.: Mind2 rendszer az elerheto legfrissebb.
-
Sanyi.mTs
addikt
települt ma a 4.23.0.3-as verzió. két érdekesség:
- a pontjaim megvannak, de nem tudok "karaktert" választani, azt mondja, h bébi wazer vagyok, pedig ott a korona a fején.
- ha nem akarom a gps-t bekapcsolni, akkor kilép a program. -
fess
őstag
sziasztok
Már újratelepítettem a waze-t, mert nem tudom a magyar beszédhangot kiválasztani, csak beszürkül a mező, amikor rányomok, de így se működik. Mi lehet a gond, hogy tudnám a magyar nyelvet letölteni hozzá? -
fess
őstag
válasz univerzita #8085 üzenetére
Azt hol állítom be külön? Eddig se mondta, nem tudom most mi ütött bele
-
univerzita
addikt
-
zeon.hu
nagyúr
A szembejövő sávban lévő dugókat még mindig nem lehet jelenteni?
3km-es álló sor volt ma a 4-esen, de csak szemből így nem írtam be.#?*@&!
-
viktorhu
veterán
válasz zeon.hu #8089 üzenetére
Mondjuk a 3 km-es álló sort magától is észreveszi, ahhoz nem kell jelentés.
Mostanában egyébként párhuzamosan használom a google térképet és a waze-t, mikor melyiknek van jobb ötlete a dugóban Viszont ma reggel a waze egy hirtelen keletkezett alkalmi dugót kikerültetett velem olyan helyen, ahol nem szokott dugó lenni, pozitív meglepetés volt a gyors reagálás a részéről.
-
ezmivolt
tag
Beírtam, hogy Kiss Ernő u. 41. Aztán választottam, hogy további keresés, ahogy itt tanultam Így már 4 találat is lett Bp-n, de egyik se a 18.kerületben, pedig ott is van...
-
Gabesz87
veterán
Olyan halk a Waze navigáció (Csilla), és nem jövök rá, mitől. Szerintetek ez Waze probléma, vagy inkább telefonbéli hangbeállítás. Az a furcsa, hogy vasárnap jó volt, olyan volt, mint szokott. Hétfőn délután használtam újra, és akkor már ilyen halk volt. Pedig semmit nem változtattam, se a telefonon, se a waze-n. BT-al van összekapcsolva a teló a kocsival, de a waze hangok a telóból jönnek. be van pipálva a hangok lejátszása a hangszórón lehetőség. A hang meg úgy 60-65 körülire van állítva. Ezt hétfőn vettem feljebb, mert amúgy 50 volt, és úgy is jó volt, de most 60-ason sem érzem hangosabbnak. Alig lehet hallani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Társasjáték topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs