Új hozzászólás Aktív témák

  • LámaZ

    addikt

    válasz winotto #5737 üzenetére

    Üdv az Okoskodók Klubjában!
    Szerinted a Google navigációjában van felhasználói visszajelzés, hogy eldugult egy út?
    Mert a waze-ben vannak visszajelzések.
    A gugli csak fővinform meg esetleg a mozgó járművek adatai alapján statisztikázhat (bár ebben nem vagyok biztos), és ott nyilván kevés út jelenik meg zsúfoltként.

    A waze valóban levisz a főutakról néha, akkor is, amikor nem tűnik indokoltnak, de én azt tapasztalom, hogy ezt a dugók miatt teszi. Persze, van olyan nagy forgalmú út, amit eldugultnak vesz, de azért öregesen el lehet ott is döcögni.
    Valamit valamiért!

    A másik:
    Már nem volt kedvem írni a másik okoskodónak, hogy a waze lényege az on-line-ság, minek akarok én off-line-ságot ide bele.
    Egy biztonsági funkcióról van szó, ha pl. épp valakinek nincs mobilnetje, mert elfelejtette feltölteni a kártyát, akkor haljon meg? Vagy kezdjen kutakodni arra a kis időre off-line app után? Mert velem fordult már elő, hogy egyszer csak elfogyott az adatmennyiség – és ott nem volt netforgalom lassítás, ilyesmi, amivel még elnavigálhatsz az első benzinkútig – és kopp, nincs navigáció. Ez menet közben is előfordulhat. Vagy: kiugrom Bécsbe egy fél napra bevásárolni, kávézni, és nem müxik a waze, mert nincs mobilnetem? Jó, tudom, lehet okoskodni a klubtagnak, hogy vegyek netet, meg roaming, meg anyámtyúkja, de nem érdekel. Nekem tuti dolog kell, amely nem hagy cserben akkor sem, amikor baj van.

    [ Szerkesztve ]

    Legyen minden jó!

Új hozzászólás Aktív témák