Új hozzászólás Aktív témák

  • Szili17

    aktív tag

    radi8tor1: Ez a rakpartos kérdés eddig is volt, van aki lemegy a Petőfi hídnál és az Erzsébetnél jelenti hogy "itt nem lehet balra kanyarodni", eddig is volt ilyen, szinte minden héten. Szerintem nem olyan rossz, bár ezt a megállás, elindulást pont nem néztem ma, viszont ha nem tervezel utat akkor leakad minden kereszteződésnél és megvárja melyik szegmensen mész tovább.
    zharkanyi: Pont még a 3.9-es verzióval csináltam egy screen recordot, mert kíváncsi voltam valamire. Akkor tűnt fel hogy ugrál előre szépen az úton a jelölőm, illetve volt egy parkolós eset, bementem az egyik irányból, majd megfordultam és kijöttem. Először lassan elkezdett tolatni, majd egyszer csak gondolt egyet, hogy "Ja te arra mész?" megfordított, újratervezés, mehetsz. Teljesen jó.
    Az hogy milyen gyorsan tervez újra... hát amikor rövidebb az út akkor gyorsan, ha hosszabb akkor kicsit lassabban, semmi furcsa nincs benne. Nyilván ha országúton nem fordulsz le de 100-zal mész és messzebbre, akkor nem fogsz a sarok utána 3 méterrel új útvonalat kapni, de ebben semmi furcsa nincs.

    Rottenbiller-es téma, az a lényeg hogy tarts balra, ha ezt követi az ember akkor jó felé megy. Azért kell ott is ugyanaz a név, hogy legyen tarts utasítás és azért kell, hogy az Rottenbiller legyen, mert egyrészt ha "tarts jobbra felüljáró" akkor többen mennének rossz irányba, meg nincs is olyan utca/házszám, hogy "Baross téri felüljáró 17." :)

    A Kacsóh egy gonosz állat, ismerni kell is kicsit, de valamit mondani kell, ugye jobbra balról mész, egyenesen jobbról balra meg középről. Hogy mondod el ezt azokkal az utasításokkal, hogy "fordul jobbra/balra" meg "tarts jobbra/balra". Hát úgy, hogy eredendően, jobbra tarts (és ne a belsőbe menj), - illetve az Árpád híd felé balra tarts de nagyon, - majd tarts balra, olyat is mond, ahol már nem vinne el a Róbert Károly felé. Szerintem nincs jobb verzió, de aki szerint van, szívesen meghallgatom. :)

    Csak két színséma van (egyelőre legalábbis).

    Szerintem annyira veszettül nem merül, legalábbis én most megjártam vele töltés nélkül 150 km-t, ennél nem tudott sokkal többet a régi sem amennyire emlékszem.

    Valami mondta még hogy álló helyzetben is 2km/h-t mutat, tud 0-t is, nekem szokott lenni, amikor kezdi belőni a pozíciót akkor szokott ilyen lenni nálam, picit mozgat az utcán amikor még csak fészkelődöm az autóban, nem gamebreaking azt hiszem. :)

    Sebességkorlátot androidra mind nagyon várjuk. :)

    "Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

Új hozzászólás Aktív témák