Új hozzászólás Aktív témák

  • simico

    aktív tag

    Nem csak a sávinfó, de az egész navigáció is teljesen felesleges. Ott vannak az információs táblák, világosan mutatják merre van Miskolc meg Debrecen. Minek akkor a navigáció?
    /szarkazmus

    Egyébként én futottam már bele olyan poénos helybe, hogy a kétsávos út elkanyarodott jobbra és a kanyarban hirtelen nyílt belőle két új sáv. Az információs táblák kurva viccesen a kanyarban, már a négysávos rész fölött voltak kitéve. Volt az embernek kemény két másodperce észrevenni és elolvasni a táblákat, aztán átsorolni az új sávokba. Ha a kedves közútkezelő a kanyar elé (is) kirakja az információs táblákat vagy lett volna sávinfó a naviban, akkor sokkal könnyebb lett volna.
    Sajnos vannak olyan helyek, ahol helyismeret nélkül könnyen rossz sávban ragad az ember nagy forgalomban, mert nincsenek rendesen, időben kitáblázva. Ott egy plusz segítség ha a naviban már előre látom, hogy melyik sávba kell helyezkedni.
    Az egész navigációnak ugye a segítség a lényege. Anno navigáció, sőt, papírtérkép nélkül is eljutottunk tök ismeretlen helyekre is, csak a térképpel, később navigációval egyszerűbb és könnyebb lett és jobban lehet a vezetésre figyelni. Fék- és kormányszervó nélkül is lehet(ett) vezetni, mégse mondja senki, hogy minek az, ugye?

Új hozzászólás Aktív témák