Új hozzászólás Aktív témák

  • Szili17

    aktív tag

    válasz viktorhu #12832 üzenetére

    Én csak annyiban nem értek ezzel egyet, hogy ha túl sok paramétert változtatsz, akkor utána nehéz levonni a következtetést a végén, hogy mi is befolyásolta a dolgot igazán.
    Persze értem a te megközelítésedet is és az is hasznos szerintem is, viszont ezekből is az a jó, ha több van, akkor egymással is össze lehet őket vetni, meg a hétköznapokkal is.

    A hirtelen extrém forgalomnövekedésre egyébként szerintem elég jól reagál. Ilyen szempontból meg Budapest is szar, mert ha valahol baleset miatt tényleg totálisan beáll, akkor annak nincs akkora kilengése a szokásos araszoláshoz képest.
    Ugyanakkor jöttem én haza amikor késődélután vonult át V-betűs bácsi a városon. Na akkor a Waze mondott egy merészet és a Széll Kálmán tértől, leküzdött engem a Halász utcáig, majd onnan fel a Megyeri hídig a rakparton, itt már alig volt dugó, míg mindenhol máshol a környéken állt mindenki.

    "Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

Új hozzászólás Aktív témák