Új hozzászólás Aktív témák

  • Szili17

    aktív tag

    válasz WhiteWalker #11106 üzenetére

    Ha leírom hogy semmi köze a matricás dolognak ahhoz amit írsz, a Haller utcához meg pláne akkor hiszel nekem? Pls hagyjuk ezt abba, már vagy 3x leírtad, de csak így hasraütésszerűen megnevezel dolgokat. Értem hogy zavar, engem is zavarna a helyedben, de kérlek ne akarj már valótlan magyarázatokat adni rá vagy legalább ne szajkózd őket.
    Igen, van most gond az útvonaltervezéssel, főleg az újratervezésekkel kapcsolatban jöttek ilyen visszajelzések.
    Egyébként ez a belevisz a dugóba meg miért a kertek alatt visz örök vita és az emberek egyszerre panaszkodnak mindkettőre. De tényleg. Akkor valahol az igazság a kettő között van.
    Illetve ezt így kijelenteni hogy a hosszabb ideig tartó úton visz nem tudod. Ahhoz jópár (mondjuk 20) alkalommal kéne egyszerre menned mindkettőn, akkor látszik csak valójában. De ettől függetlenül is az én tapasztalatom továbbra is az, hogy ha x úton visz, az tipikusan jobb. Van egy Hungária körutas történetem ezzel kapcsolatban, elmeséljem?

    "Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

Új hozzászólás Aktív témák