Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Balázs1621 #6299 üzenetére
Igazából az iPad verzió sem sokkal olcsóbb, hasonló árakon van az összes tablet tok. Nem olcsó, illetve nem is szép, viszont elég jól áll védelem tekintetében.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
KZP
őstag
Nekem is T-s microSIM-em van. A Nexusba berakva nem kellett semmit állítgatni, működött rendesen. (Szintén Edigitalnál vásárolt.)
-
leslieke
Jómunkásember
Wifi bekapcsolására van valami gyorsgomb vagy widget?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
Köszönöm a tippeket!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
NoMagix
addikt
Sziasztok!
szeretném kérni legyen kedves valaki leírni a kijelző méretét mm-ben!
A Nexusban tényleg nem forog el a menü gyárilag?
Véleményetek szerint Samsung Tab 2-ről érdemes váltani?előre is köszönöm a választ!
-
Feenyx
aktív tag
-
Feenyx
aktív tag
-
kisml
tag
Sziasztok!
Segítség kellene, hogy hogyan tudom a Nexus 7-emet tv-re kötni. A tv-nek HDMI-je van. Találok ehhez megfelelő kábelt? Vagy valami más módszer? Ha van ilyen kábel azt hol tudom beszerezni és kb mennyiért?
-
NoMagix
addikt
oké fiúk, akkor meglépem!
-
Mankó
veterán
Erre a screen villogásra olvastam itt a fórumban valahol egy scriptes megoldást. Esteleg valaki betudná linkelni? Valakinek működött, gyakorlati tapasztalat?
-
Mankó
veterán
Furcsa mód netezés közben a felső értesítő sáv eltűnik, kezdő képernyőn meg ott van a helyén. Nem emlékszem, hogy bármi ilyet is állítottam volna. Hol lehet ezt visszaállítani?
-
roberto02
tag
Egyébként srácok milyen tollat ajánlotok hozzá? szeretek rajzolni ,ahhoz kéne és nem értem,hogy egyes mittomén ezer forintos kapacitiv tollakhoz miért írnak kompatibilitási listát?ezek szerint nem bármilyen kap.toll jó a nexus 7-hez?
\::/ : i5 -3470 + 8 Gb Elpida \::/
-
z0d1AK
nagyúr
válasz roberto02 #6336 üzenetére
Elvileg mindegyik kapacitív toll jó hozzá. Rajzolás ra viszont nem hiszem, hogy bármelyik jó, hiszen általában elég vastag a feje ezeknek. Azt kell mondani, hogy itt is talán a megfizethető csúcstaró a Note széria tolla, bár azt nem tudom, hogy működik-e normálisan minden mással is, vagy kevésbé. Az önmagában olyan 10 ezer forint körül van.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Xmodule
őstag
tudtok olyan böngeszöt ami lejatsza a flash videokat es desktop nezetben mutatja az oldalt nem pedig mobilosban? vagy az is jo lenne ha lenne az opera mobil ba valami plugin ami lejatsza köszi
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Cyrin
addikt
válasz roberto02 #6336 üzenetére
igen, van ilyen, a DAGi oldalán ezt írják:
"The capacitive touch panels of each mobile/tablet aren't all the same,
small tips would work with high responsive touch panel, while low responsive touch panel has to take larger tips."és van táblázat is a device table menüpont alatt, hogy melyik gyártó melyik készülékével melyik stylus kompatibilis vagy ajánlott.
-
Luser2000
addikt
Sziasztok !
A 3G-s modell nem tud wifi hotspot üzemmódban működni ?
Vagy trükközni kell ?Köszi, Balázs
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
NoMagix
addikt
melyik izmosabb a Tegra 3 vagy egy MALI 400MP4?
illetve melyik miben jobb vagy rosszabb?[ Szerkesztve ]
-
vikla007
aktív tag
A screen villogásra kaptál választ? Ez engem nagyon idegesít, de nem találtam meg az xda-án. Még az asusnak is elküldtem gariba(késöbb olvastam a forumon), de ők letagadták, hogy nekik semmi ilyesmit nem csinál....akkor még nem tudtam pontosan, hogy az alacsony fényerő és gyenge wifi kombo idézi elő....sajna ez nálam megvan...
Ha valaki tudja a megoldást, kérem linkelje be.Köszönöm
-
bigrock
addikt
-
Mankó
veterán
válasz vikla007 #6345 üzenetére
Nem jött még válasz. Ezt én is olvastam, hogy a gyenge wifi, kicsi fenyero okozza. Nalam most auto fenyeron megy a teszt, jobb mint amire szamitottam. Itt meg nem jelentkezett a jelenseg, vagy csak nem figyeltem elegge. Majd irok, hogy mi a helyzet.
Furcsa mod, mintha most is lattam volna, s a wifi itt van a szomszed szobaban, egy 300mbites TpLink szemelyeben.
Mar gondoltam ra, hogy lecserelem egy masik gigabitesre. Aki tud elfogadhato aru modellt, usb-set az adjon mar otletet, hogy mit erne meg venni! Koszi[ Szerkesztve ]
-
@ngryb1rd
csendes tag
Tudom hogy volt szó róla de nekem elég silánynak tűnik az akkuidő ez alapján (legalaconyabb fényerő, GPS vevő ki van kapcsolva, 'aktualitásokban kikapcsolva a háttérben sync):
és ígyis csak cirka 5 és fél órát ment a képernyő.
Mit csináljak hogy elérjem a kb 7 órás akkuidőt?[ Szerkesztve ]
Google Nexus 7 - 4.2 JB___Sony xPeria P silver - 4.0.4 ICS
-
akipapi
tag
Sziasztok!
A másik tabomra megvettem a The Sims 3 játékot, most szerettem volna feltenni a Nexus7-re de azt az üzenetet kapom, hogy nem kompatibilis a játékkal. Valaki találkozott már ilyennel? A régi tabom egy sokkal szerényebb készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs