Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto02
tag
válasz #34577664 #5097 üzenetére
Egyetértek.tudjátok mi a legnagyobb baj?hogy ide jön okoskodni egy csomó olyan aki még sose fogta a kezébe a készüléket és csak nyomja a cuccokat amit fórumon olvasott... nekem is 16 gigás van és semmi baja.egy tökéletes eszköz,összeszerelési hiba nélkül.okos gyors szép.szeretem.
\::/ : i5 -3470 + 8 Gb Elpida \::/
-
rollaz
tag
válasz roberto02 #5102 üzenetére
Azért fogadjuk el azt a tényt, hogy vannak hibás darabok. Akik elégedettek a sajátjukkal, azok nyilván nem fogják egyesével leírni, hogy milyen jó, ezért tűnik úgy hogy sok a selejt.
Nekem C70-es példányom van 4.2-vel. Egyedül a szellemképpel kell szembesülnöm, ha sokáig megy a böngésző, akkor a lapfülek maradnak láthatóak 15-20 másodpercig. Ezt leszámítva minden rendben van.
Ne legyünk ellenszenvesek azokkal, akik kifogtak egy hibás példányt, azért 60-80 e Ft nem kevés pénz, joggal lehetnek ingerültek.
-
Skynet258
veterán
Én nem sokkal később, 08. hó 2-án írtam egy rakat hibáról, és igen, jelentős mennyiségű hibajelentés volt már akkor is, xda-n abban a percben 778 bejegyzés szerepelt, ami azért nem elhanyagolandó tény.
A hibák léteznek/léteztek, nem véletlen az sem, hogy a későbbi verziókban nem csavartak be 3 csavart ugyebár... -
gps76
őstag
válasz Skynet258 #5107 üzenetére
Persze vannak hibák,mivel nem egy kalapácsról van szó,bonyolult szerkezet,de a 7xx hozzászólás pillanatában kíváncsi lennék hány példány volt kint az embereknél,és a hibák főleg olyanok,amiről a gyártó szerintem első pillanattól tudott,csak hát nagy a nyomás a piac felől,muszály volt így is úgy is piacra dobni.
-
zord01
senior tag
Kíváncsi leszek, hogy a cellulart mennyire fogják érinteni ezek a "gyermekbetegségek". Ugye alapból 1 hónapja gyártják, míg az alapmodell már 4 hónapja a piacon van. Kíváncsi vagyok, hogy ez kinőtte-e már a hibákat. Erre amúgy van esély, révén ennek már más az összeszerelése, mivel 3G modem is van benne, nehezebb is, mint az eredeti, és ez ténylegesen Corning Gorilla Glass-os, nem csak Corning Fit Glass.
Szóval más a cucc, így van esély rá, hogy kezdeti hibákat javították, de arra is, hogy új hibák jönnek elő rajta.***Valaki gyártson már egy normális FeaturePhone-t!!! (9+3 gombsoros, CandBar, vékony, minőségi anyagból, 5+Mp kamera, Wi-Fi, GPS, zene, nagy akksi)***
-
putyu10
aktív tag
Biztosan ezerszer volt már ! xp alatt nem látom a nexust , nincs rootolva.
Az 55F8000-res életem egyik nagy csalódása! És az ONKYO a legnagyobb S**R a világon! Samsung QE65QN90AATXXH UHD Neo QLED
-
TOZ
addikt
www.appy-geek.com/Web/ArticleWeb.aspx?regionid=3&articleid=5285501
-
TOZ
addikt
Csak ezért nem kapcsoltam be...
-
putyu10
aktív tag
Valakinek megy a java ? Formula 1 live timing hez kellene .
Az 55F8000-res életem egyik nagy csalódása! És az ONKYO a legnagyobb S**R a világon! Samsung QE65QN90AATXXH UHD Neo QLED
-
TOZ
addikt
válasz hallerlaller #5118 üzenetére
Bocsi, mobilrol így tudtam beszurni. Antilag.
-
bagaba1
tag
Itthon kapni valahol még gyári garis N7-et(MM-on kívül)? A legtöbb helyen vagy levették a kínálatból, vagy bolti garival árulják, 65 környékén. Héten megtapogattam, és meglepetésemre, elég picinek bizonyult Nagyobbnak képzeltem a 7"-et, bár zsebbe még pont elfér.
-
FeRkE
őstag
Egész jól bírja a gép a gyári kernellel is. Mondjuk nem sokat használtam, az is igaz, de a majdnem 5 óra screen time egész jó szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
bagaba1
tag
válasz Dzsuri89 #5122 üzenetére
Köszi. Az ára annyi, mint MM-ban. Hogyha N4 nem lesz dec közepéig, akkor németből lesz egy N7 szerintem. A telefon aksiját mennyire zabálja, ha WIFI hot-spotként használom a N7-hez? Vagy ha OTG-n kötök egy 3g-s sticket a nexusra, az mennyit fogyaszt? Valakinek tapasztalat?
-
bigrock
addikt
válasz bagaba1 #5124 üzenetére
A telefonod magasan akkor zabálja legjobban az akksiját, ha 3G hotspot-ként üzemelteted. A N7-nél még nincsenek ilyen tapasztalataim, de biztos, hogy többet fogyaszt, mintha csak wifiznél, hiszen az USB modemet is el kell látni táppal.
TOZ: így igaz, nekem a wifivel kb. 5 órát bír, legalább 20 %-kkal kevesebb lehet OTG modem használattal.[ Szerkesztve ]
-
gps76
őstag
válasz bigrock #5126 üzenetére
Nekem egy kétkártyás MTK procis(ZP100)telefonom van és wifi megosztáson semennyire se melegszik,egész sokáig bírja,viszont más eddigi qualcomm procis telók belangyosodtak rendesen,hamar töltőt kértek.
Próbáltam az usb-s digis Huawei 3131-el,fogyaszt rendesen,ráadásul a modem melegszik elég jól,viszont gyorsabb az egész netezés így, mint wifi megosztással,nem gondolkozik annyit.[ Szerkesztve ]
-
Gargazsul
tag
Amióta a két felhasználóból kitöröltem az egyiket, azóta megint zökkenőmentesen működik az eszköz. Más is tapasztalt ilyenkor szoftveres lassulást?
Vki írta korábban, hogy azt hallotta..., megcáfolom. Az eszköz nincs rosszul összerakva. Teljesen hibátlan. Nem fémházas, mint egy iPad, de kiváló anyagminőséget választottak hozzá. Sztem műszakilag kifogásolhatatlan. Itt már csak szoftveres gondok vannak, azt hiszem mindig is voltak.
Elég sok androiddal volt már dolgom, egy sem volt tökéletes. De ez valszeg a sok platform miatt van. Egyszerűen mindenen képtelenség, hogy jól fusson... A Windows-nak sem sikerült.
üdv, Balázs
-
DaveNo1
veterán
Más találkozott már ilyen hibával, hogy a gép el se érte még a 0%-ot de kikapcsol lemerülésre hivatkozva? Előbb figyelmeztetett, hogy 14% a töltöttség, majd rá 10 percre kikapcsolt...
You are not prepared.
-
tvamos
nagyúr
Csak azt nem ertem, hogy minek sz..t az ASUS azzal, hogy a tabletemen ul, ahelyett, hogy visszaadna, ha mar mindenki tudja, hogy a 4.2 miatt merul le sec perc alatt, meg toltodik fel 10-14 ora alatt.
// Ennek kenyertores lesz a vege koztunk...[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
Gondolom a firmware is benne van a dologban. Nekem GB van rajta, amin a wifi hotspot (most meg nem mondom, hol olvastam,) megoldasaban a procit kell porgetni, es ICS-tol meg allitolag nem jar annyit a proci. Hat, mivel az Atrix 4G-re nem jon hivatalos ICS/JB, igy nem fogom tudni kiprobalni ezt.
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
C.Brigante
veterán
sziasztok!
Tegnap vettem egy 7-es készüléket. Nekem C90-es nem tudom még ez mit takar. Olvastam írtatok itt hibákról szellemképek stb. meg c60-70 remélem nem futottam bele hibás cuccba. novemberi a készülék edigitálos 2 év asus garis.
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
z0d1AK
nagyúr
válasz C.Brigante #5141 üzenetére
A C90 annyit teszt, hogy szeptemberi gyártású.
Érdekességképpen írom: Korábban ugye azt hallottuk, hogy itthon marad 79.900 a 16 Gbájtos, valamint 99.900-ért jön a 32GB+3G.
Nem tudom, hogy pontosan mi a helyzet ezzel, de az egyik ASUS disztribútornál 16GB+3G-t láttam érkezni, ami viszont nem ad jó előszelet, hogy ennek az ára 99.900 lesz!| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz matteo_szg #5143 üzenetére
Pü
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
zsírsámán
senior tag
Sziasztok!
Ilyen készüléket szeretnék venni. Tudnátok segíteni, hogy hol lehet megrendelni jó áron, új állapotban? (Nem feltétlenül magyarországra, angliából is van, aki hazahozná ingyen.) -
GRaul
őstag
Sziasztok!
ha az iponba veszek egy asus nexus tabletet akkor arra miért csak 1 év garit kapok?
Illetve hol tudok venni úgy magyarországon ilyen tabletet h hivatalos 2 év gari legyen rá, mint a laptopomra?
Üdv Misi
Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest