Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Valószínűleg nagyon triviálisat fogok kérdezni: hogyan lehet összekötni tévé készülékkel? Egy lehetőségnek ezt találtam, de talán van olcsóbb megoldás is.
[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
MODERÁTOR
válasz Fritz Teufel #5551 üzenetére
Kábellel tudtommal sehogy. Nem támogatja.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
GU-81M
tag
Megérkezett az ebayről a smart tok, a fólia meg a toll, de nem vagyok velük megelégedve. A toll nagyon kínai minőségű, könnyű, egyszóval nem tetszik. Ez oké, végül is csak egy extra. A fólia meg volt törve, és nem tapadt az alja, szóval az használhatatlan volt.... A tok oldalánál, akol a 3 gomb lenne, a kis műanyag csík törött. (akinek van, szerintem tudja, hogy miről beszélek). Ilyenkor van esélyem bármilyen kárpótlásra? Vagy ez le kell nyelni? Mert azért ez nem kóser így....
-
Xmodule
őstag
-
zord01
senior tag
Erről van szó? Mert én is kinéztem egy ilyet magamnak, de ha gagyi, akkor maradok a hivatalos toknál. Más kérdés, hogy abban se mágneses ki\be kapcsoló nincs, se megtámasztani nem tudja, és ha becsukod, akkor is csak a gravitáció tartja a helyén a tok tetejét.
http://www.ebay.com/itm/for-Google-nexus-7-Smart-magic-Slim-Folid-Stand-PU-Leather-Case-Cover-gray-C-4-/271108091467?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&hash=item3f1f4d2e4b
***Valaki gyártson már egy normális FeaturePhone-t!!! (9+3 gombsoros, CandBar, vékony, minőségi anyagból, 5+Mp kamera, Wi-Fi, GPS, zene, nagy akksi)***
-
GU-81M
tag
Igen. a tok még elmegy, mert véd, de én teljesen másképp képzeltem el a minőségét. Az igazság az, hogy ha veszel egy drága, jó minőségű tabletet, akkor szeretnéd valamilyen minőségi cuccban tárolni. (a bőrtok, amit itt említettek például egy jó alternatíva....) Mindenképpen írok az eladónak, meglátjuk, hogy mi fog történni.
-
zord01
senior tag
Köszi!
Hát ami azt illeti, én is minőségi tokban szeretném tárolni, viszont nem bőrben. Alapvetően szeretem a bőrt, de valahogy úgy érzem, nem illik egy táblagéphez. Én inkább valami modern, szintetikus anyagban tárolnám. Ha Ipad lenne, akkor no question, hogy durrantanám hozzá a smart covert. Hát én valami olyasmit keresek N7-hez is, és én úgy képzeltem a képek alapján, hogy ez olyasmi. De ha gagyi, inkább nézek valami mást.
Plusz ami még nekem problémám a bőrrel, hogy elég hülyén tudod csak bele eszkábálni, nincs meg az a bepattintós feeling, és ennél is nagyobb gond számomra, hogy a bőr tokok vastagok. Nagyon megdobják a vastagságot, ami nekem nem szimpatikus. Pont, hogy azért keresek ilyen modern, szintetikus anyagú tokokat, mert azok vékonyat, szinte rá simulnak a készülékre. Smart Cover ez ügybe nagyon ott van...
(a hozzá adott stylus meg fólia pont nem érdekel, egyiket sem állt szándékomban használni soha...)
[ Szerkesztve ]
***Valaki gyártson már egy normális FeaturePhone-t!!! (9+3 gombsoros, CandBar, vékony, minőségi anyagból, 5+Mp kamera, Wi-Fi, GPS, zene, nagy akksi)***
-
GU-81M
tag
válasz oliverkiss32 #5562 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem gond, ha regényt ír. Bár elhiszem, hogy zavarja azt, aki nem szeret olvasni.
-
zord01
senior tag
Írhatnék arról is, hogy hova menjél, de inkább csak annyit mondok, ne olvasd el!
[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
na, megjött a mikulás akinek csak virgács van a puttonyában...
-
zord01
senior tag
http://www.amazon.com/Poetic-Slimline-Portfolio-Automatically-Manufacturer/dp/B008NMCPTQ
És ez? Eléggé jókat írnak róla. Mágneses sleep\wake, teljesen hátra hajtható, ami nekem szintén szempont, minőségi anyagból, nem vastag. Jónak tűnik. Valakinek esetleg tapasztalat?
-
Dolphine
addikt
válasz Fritz Teufel #5569 üzenetére
Ha sikerült összehozni, akkor jelezd kérlek!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
hallerlaller
addikt
'visszamennyé,,, had csacsogjanak azért vana fórum mitkötöszköcc.
[ Szerkesztve ]
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
Uzi74
senior tag
Sixaxis controller végre újra működik (4.2.1-en)
-
csabám
addikt
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
akipapi
tag
Sziasztok!
Tulajdonosa lettem én is egy Nexus 7 táblagépnek. A fórumot visszaolvasgattam és láttam, hogy többen rendeltetek hozzá tokot. Akinek már jól bevált a tok és úgy gondolja, hogy ár/érték arány is megfelelő volt az belinkelné ide a címet?
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
matteo_szg
őstag
válasz matteo_szg #5539 üzenetére
Edigitalban is rendelhetővé vált a 32 GB 3G-s verzió, és van is raktáron természetesen:
[ Szerkesztve ]
jupiiii
-
-
Skynet258
veterán
Stílusosan néz ki! Nekem csak ilyenem van, ez is műbőr (cserébe nem drága), nem sok bőr kiegészítő van sajna. De ránézek én is, van-e valami ilyesmi könyv cumó beszerezhető formában.
BTW, Dagi P301 infó engem is érdekelne, hogy milyen!
[ Szerkesztve ]
-
mrlumen
csendes tag
Talán, [link]
-
optimuslg
tag
Rootolni akarom a gyári romot, nem akarom backupolni, elvesznek az adataim?
-
Dolphine
addikt
Csatlakozom a klubhoz, ugyanis megérkezett a Nexus 7-em!
A Magyar Telekom akcióján belül rendeltem hétfőn és mára meg is érkezett! Remélem minden rendben lesz majd vele.
Azt hiszem ezután majd záporoznak a kérdések és a kérdések majd felétek!
Egyébként toknak ilyet rendeltem!
[link]
Arra még várni kell, bár remélem hamarosan megérkezik az is!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
Máris kérdésem van!
Megjött a készülék, mi az első lépés? Van benne energia, vagy töltsem?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
zsírsámán
senior tag
Sziasztok!
Megerndeletm én is egyet, faternak lesz karácsonyra Hotmailos fiókkal el lehet kezdeni rajta az életet, vagy gmail szükséges mindenképpen? -
mfranky
őstag
válasz matteo_szg #5576 üzenetére
gyakran választott csomagajánlataink: + micro sd kártya 32gb 11.000ért.... amit bele se lehet rakni, de extreme így megéri egyébként jó kiegészítő, csak nem a nexus 7-hez
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
zsírsámán
senior tag
Csak arra gondoltam, hogy mivel ez fordított esetben működik, esetleg így is működne. Mármint arra gondolok, hogy gmail-os fiókot be lehet állítani liveID-nek, de akkor ezek szerint ez nem működik fordítva.Szerk: oliverkiss32 Pont erre gondoltam, tehát akkor nem kell külön gmail-os címet csinálni, mert a hotmail is mehet a gmail fiókba?
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz oliverkiss32 #5591 üzenetére
Viszont csak gmail-es fiókba lehet bankkártyát beállítani.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz matteo_szg #5576 üzenetére
Remek! Erre vártam. Köszi a hírt.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
oliverkiss32
aktív tag
-
_Babilon
tag
Tud valaki olyan programot, amivel lehet használni a playstation3 kezezlőt, hogy játszhassak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest