Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pow
tag
Ez nem lehet a megoldás rá?
MHL HDMI Micro USB HDMI A Samsung Galaxy S2 Nexus 7Samsung Galaxy N10+ S9+ & Watch
-
Dolphine
addikt
válasz oliverkiss32 #5702 üzenetére
Köszi!
Igyekszem, csak azért kérdezek ennyit, mert nem akarok elrontani semmit!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
hallerlaller
addikt
válasz oliverkiss32 #5682 üzenetére
hát nem nekem könnyes a szemem.. am minin nem megy most olvastam.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
zeno70
tag
Sziasztok!
Szeretnek e-konyv tartalmat bemasolni a N7-be, de a gondom az, hogy nem tudom hova kell. Ilyenek jelennek meg a belso tarhelyben, ha osszedugom a laptoppal, hogy: Alarms, Autodesk, Download, Movies, Notifications, Podcasts, Tmp, Android, Dcim, Media, Music, Pictures, Ringtones.
Ertelemszeruen pl a kepeket vagy a filmet latni, hova kell tenni, de ezt nem tudom. Megjeleniteni az Aldiko progival szeretnem (ami mar rajta van).
Legyszi segitsetek benne, mert eleg hulye vagyok ehhez.De peldaul olyan Androidos jatekot vagy alkalmazast se tudom, hova kell rakni, amit nem az app-bol akarok leszedni, hanem a szamitogepen van.
Okositsatok ki ebben, ha nem nagyon faraszto! Koszi!
Ja, jut eszembe - a kony tartalom ketfele: PDF es epub. Ezeket kezeli a gep?
[ Szerkesztve ]
Jegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!
-
Dolphine
addikt
Amit én eddig tapasztaltam, mint újdonsült tulajdonos!
A könyveket bárhová teheted! Az Aldiko programon belül van lehetőség tallózásra, biztosan megtalálja a könyvet amit szeretnél majd olvasni.
A másik kérdésedre, a gép olvassa-e az ePUB és a DF, a válasz igen, főleg az Aldiko. Javaslok egy másik könyvolvasót is az is nagyon jó! [link]
Én a már létező .apk filenak készítette egy könyvtárat abba tettem bele, majd az Androidos Total Commanderrel megkerestem telepítettem és kész is!
Remélem tudtam segíteni!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
Hogy lehet azt elérni, hogy a Windows XP külön meghajtóként lássa a Nexus 7-et?
A Total Commander is csak hálózati meghajtón belül hajlandó kommunikálni a géppel, úgy a másolás egy kicsit lassú!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz oliverkiss32 #5712 üzenetére
Köszi!
Az USB hibakeresési módot kellett kikapcsolnom és így lényegesen gyorsabban másol!
Ja és tallózni is gyorsabb!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Nhorbee
aktív tag
Sziasztok!
Karácsonyra tervezem, hogy meglepem magam egy nexus 7-tel. A fórum elején olvastam az esetleges általános szériahibákról. Milyen gyakoriak a pixelhibák illetve egyéb összeszerelésből adódó problémák?
Úgy vélem elegendő idő telt el a megjelenés óta, hogy kiderüljenek a használat közben felmerülő hibák is.
Összegeznétek pár sorban a tapasztaltaitokat, véleményetek a tabról? Remélem megbocsájtjátok, hogy nem olvasok végig több ezer hozzászólást.
Előre is köszönöm!
Üdv.
Nhorbee -
sto1911
veterán
Mondja mar meg nekem valaki, hogy az AOSP, Dolphin, es sok egyeb browser mi a retekert omlik ossze egy-egy mobilra optimalizalt oldal miatt? Index vagy PH alatt bongeszek, egyszercsak megall a toltes es se kattintani nem lehet, se bezarni az adott lapot, se ujat nem tolt be...
Az AOSP lenne a legjobb, az tenyleg mindent visz.
4.1.2 van most, van mar 4.2 ala is, de ha nem muszaj nem valtanek.
Olyan bongeszo kellene, ami a jackpub.hu oldalan betolti a videot, majd a flashben (szemetek) megirt fooldalt is, scrollozhatoan. Csak az AOSP tudja hibatlanul.
[ Szerkesztve ]
-
zord01
senior tag
Hali!
No tegnap óta nyüstölöm a cuccot, hibával még nem találkoztam. Egész faxa, gyors, akksija egész jól bírja, reggel 9-kor vettem le a töltőről, azóta nyomkodom, telepítgetek, wi-fin netezek, beleolvasgattam pár könyvbe is, és most 68%-os az aksi. Az 4,5 óra, végig bekapcsolt képernyővel. Nem rossz. Megizzasztanom még nem sikerült, majd keresek valami durva játékot, még csak Jetpack Joyride van fent (ez is csak tesztelési célzattal, nem hinném, hogy én tabon valaha is játszani fogok).
Az új kezelőfelület nekem nem tetszik annyira, mint a Gtab touch-wiz felülete, de meg lehet szokni. Csak kicsit sivár.Szóval jó kis cucc.
Egy kérdés. Bal felső sarokban folyamatosan ott az értesítés, hogy a rendszerfrissítés készen áll a telepítésre. Valaki nem tudja, hogy lehet kilőni? Nem akarok 4.2-re frissíteni, és a beállításokban nem találtam, hogy hol lehet kiiktatni az automatikus frissítést.
Köszi***Valaki gyártson már egy normális FeaturePhone-t!!! (9+3 gombsoros, CandBar, vékony, minőségi anyagból, 5+Mp kamera, Wi-Fi, GPS, zene, nagy akksi)***
-
C.Brigante
veterán
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz C.Brigante #5721 üzenetére
Szegények.. Azért nem merik frissíteni, mert ebben a topikban 2000 hozzászólás arról szól hogy frissítés után lasabb lett.... Jaaa, ezt a 2000-et 3 tag írta kb.
;]
-
Balinov
titán
válasz oliverkiss32 #5722 üzenetére
es, ha lassabb lett, akkor mivan? faj neked?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz oliverkiss32 #5724 üzenetére
A lekezelo, lesajnalo stilusod nem tetszik. nem a szakmai resze a hszeidnek. De ugy latom, ezzel nem vagyok egyedul.
Nem, nem kell valaszolnod, maradjunk szakmai topik. Koszonom
: ez engem is igencsak erdekelne.
[ Szerkesztve ]
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
kovsol
titán
és akinek lassabb lett annak nem lett megoldás a 4.2.1 ?
May the Force be with you!
-
C.Brigante
veterán
nekem a 4.2 vel sem volt gondom, így szegényes lesz a válaszom... nekem minden szempontból tökéletes a cucc. lassúnak semmi esetre sem lassú!
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
watercooling
tag
-
C.Brigante
veterán
-
sto1911
veterán
válasz C.Brigante #5719 üzenetére
Ismerem, tenyleg ez az egyik legjobb, de az emlitett oldalon nem hozza a videot. :-(
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz watercooling #5733 üzenetére
ez kezd igy erdekes lenni 2 megas neten vagyok most, vartam is egy jopar masodpercet, befejezte a toltest, de a video nem jelent meg.
-
sto1911
veterán
válasz watercooling #5735 üzenetére
Dehogyis vedd, elhiszem, sok furcsasagot lattam mar.
Felrakom a 4.2-t aztan meglatjuk.
-
BeskoDani
csendes tag
Sziasztok!
Először is bocsi, hogy nem olvastam végig a rengeteg hozzászólást, de nekem olyan problémám van, hogy kikapcsolás után nem akar bekapcsolni a gép! A gombbal nem hinném, hogy gond van, mert bekapcsolt állapotban kitudom kapcsolni a kijelzőt és vissza. Tegnap már furcsa volt, hogy ha készenlétben volt és vissza akartam kapcsolni, elhúztam a zárat de újra elsötétült és így tovább, aztán egyszer csak tovább engedett! Ma kikapcsoltam és mikor akartam bekapcsolni már nem reagált semmit! Sürgős lenne megtudnom mi a baja, mert így vizsgák előtt elég sok anyagom van rajta és szükségem lenne rájuk! Van-e valakinek bármi tippje a problémával kapcsolatban, illetve találkozott-e már valaki ilyen gonddal? Köszönöm szépen!
-
zord01
senior tag
válasz C.Brigante #5721 üzenetére
421 még nem a legstabilabb. Olvastam jópár problémája van.
Szóval majd felrakom, ha már javítja őket a gúgli, de addig nem akarom. Szóval, ezt kikapcsolni nem lehet?***Valaki gyártson már egy normális FeaturePhone-t!!! (9+3 gombsoros, CandBar, vékony, minőségi anyagból, 5+Mp kamera, Wi-Fi, GPS, zene, nagy akksi)***
-
zord01
senior tag
Csak rájöttem. Hosszan kell rátapizni - App infó - disable notification - force stop (vagy valami ilyesmi) - disable... csók.
Azért köszi!
Jah és a leendő tulajoknak mondom, hogy 7 colos, univerzális védőfólia kicsi rá. De nagyon...
***Valaki gyártson már egy normális FeaturePhone-t!!! (9+3 gombsoros, CandBar, vékony, minőségi anyagból, 5+Mp kamera, Wi-Fi, GPS, zene, nagy akksi)***
-
oliverkiss32
aktív tag
Ameddig nem rakod föl, addig a javítást sem kapod meg, elárulom. Ezt nem olvastad?! Amúgy milyen hibákról tudsz? Gondolom nagyon értesz az androidhoz, ha ekkora butaságot írsz. Eddig egy frissítése sem volt a droidnak története során ami rosszabb lett volna, mint az eredeti rendszer.
[ Szerkesztve ]
;]
-
GU-81M
tag
Amúgy azt jól tudom, hogy frissítésnél elszáll a root? Még nekem is a 4.1 van fent.
-
Halo
senior tag
válasz oliverkiss32 #5712 üzenetére
ezt a fejlesztői lehetőségek menüpontot nem találom...
4.2 - nincs root -- gondolom, emiatt lesz a "találatlanság"....?Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
oliverkiss32
aktív tag
Nem kell hozzá root, az alkalmazások menüben találod meg a fejlesztői lehetőségeket. Angolul: Applications > Development > USB Debugging :pipa ki és usb mass storage/usb háttértár-ra állítsd a lehúzóban az usb módot és megjelenik külön meghajtóként az SD kártya.
[ Szerkesztve ]
;]
-
roberto02
tag
Szeretnék Ebayről tokot rendelni,tapasztalat alapján ki mit ajánl.legfőbb szempont hogy a rakosgatás sehol ne karcoljon vagy kárósítsa és persze frankó legyen.köszönöm.
[ Szerkesztve ]
\::/ : i5 -3470 + 8 Gb Elpida \::/
-
zord01
senior tag
válasz oliverkiss32 #5741 üzenetére
Jól látod, baromira nem vagyok szakértő, és nem is áll szándékomban azzá válni, azért nem sütöm-főzöm-installálom rommá. Nekem jó így ahogy van, minek frissítsem? Nem mellesleg fél éve volt Galaxy Tabom, az pont a frissítés során szált szét, pedig hivatalos, általa felajánlott frissítés volt... Szerviz lett a vége...
Aztán meg elpasszoltam.Hibák? Mittomén... amiket olvastam. Romló akksiidő, stb. Lehet már minden szép és jó, faxa, én meg hülye vagyok, de nekem ez így tökéletes. Minek basztassam?
***Valaki gyártson már egy normális FeaturePhone-t!!! (9+3 gombsoros, CandBar, vékony, minőségi anyagból, 5+Mp kamera, Wi-Fi, GPS, zene, nagy akksi)***
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest