Új hozzászólás Aktív témák

  • Simonovics

    csendes tag

    Sziasztok,
    Új vagyok a topicban, így csak pár oldalt olvastam vissza a problémámra megoldást keresvén.
    A tegnapi nap folyamán vettem egy N7 3g-t. A nagy boldogság a bekapcsolásig tartott. A HTC-mben használt T-s kártya (van mobilnet) egyszerűen feléleszthetetlen volt a tab-ban. PIN kódot kért, hálózatra beregisztrált. Térerő volt (max), viszont hiába kapcsoltam be az mobilnetet egyszerűen semmi. Kártya ki kártya be, semmi. Ez még 2x és másfél óra után valami csoda folytán lett mobilnet. Ezután kipróbáltam a wifi részét a dolognak. Egy teljesen stabil routerre csatlakoztam itthon (sose volt semmilyen szakadási vagy egyéb gond vele). A Playről gondoltam leszedek valami nagyobb ingyenes játékot és megnézem, mit tud vas. Ennek a műveletnek 3x álltam neki. Mind a 3x különböző helyen "befagyott a töltés" más-más százalékoknál, úgyhogy a wifi jel maxon és a kapcsolat sem szakadt meg. Ekkor a böngészőben is uralkodott a csend és hullaszag. Ha le csatlakzotam a routerről és újra csatlakoztam akkor ideig óráig megint ment a töltés (persze előlről kellett kezdeni). Ugyanez a helyzet állt fent minden egyes alkalomnál ha "elaltatta" kijelzőjét, ha azonnal feloldottam a lockot, a wifi fullon, kapcsolat van, adat nem jön...
    Gondoltam na akkor ez megy vissza. Visszavittem kicserélték.
    Gondoltam, addig el sem hozom az újat amíg ott nem látom, hogy nem áll stabil lábakon. Mondanom sem kell, hogy a következő darabban sem lehetett életre kelteni a 3g-t. A térerő full, viszony szürke (kék ugyebár ha van adatforgalom, kis H vagy 3G jellel mellette). Kártya ki be semmi. Ez a művelet többször. Közben wifiről befrissítette magát kétszer a rendszer. Próbáltuk utána is, semmi. Kértem az ASUSos figurát, vegye ki a saját SIM-jét és próbáljuk azzal (Iphoneba használja mobilnetes ez is), semmi. 45 perc alatt nem tudtunk életet lehetlni a mobilnet részébe, viszont ebben a wifi már stabil volt legalább ott a helyszínen.
    Van ötletetek mi a gond??? Nyilván a készüléket visszaadtam, pénz vissza, ez nem volt kérdéses nekik sem. De inkább azt furcsállom, hogy ebbe még csak én futottam bele? Aki esetleg régebb óta ad itt tanácsokat, találkoztak már ilyen kérdéssel?
    Köszönöm segítségeteket,

    Sim

Új hozzászólás Aktív témák