Új hozzászólás Aktív témák

  • BiP

    nagyúr

    válasz hcl #7174 üzenetére

    Ne is mondd. Én 85 vagyok a 172centihez. Nekem is 60-70 között "kéne" lennem, de már a 75-nek is atom örülnék. Szintén ülőmunka, és egy sérülés miatt a heti 1 foci is kiesett egy jó időre, de egyszerűen nem bírok visszarázódni. Kampányszerűen mindig nekivágok a mozgásnak, aztán ez csak pár alkalomig/hétig tart.

    Ezt a tartalékolás dolgot nem értem én sem. De látom magam körül, hogy sokan vannak, hogy megjön a fizu, és azt költik el a hónapban. Ha a kötelező befizetések után sok marad, akkor nagy lábon élnek, és többet vernek el, ha kevesebb marad, akkor tudnak beosztani, de fizetésről fizetésre élnek, függetlenül attól, hogy mennyit keresnek.
    De kollégák is fizetésnapon már remegve várják az sms-t, meg ujjongás van, amikor megjön a fizu. Pedig jól keresnek. (én mondjuk le$zarom. Értesítés úgysem jön, és tök mindegy melyik nap jön,majd megjön. Nyilván jólesik, amikor jön, de nem kell szűkölködni).
    Másik oldalról meg fura mód azt látom, hogy mi nem szórjuk a pénzt, mégsem gyűlik gyorsan, de van ismerős, aki meg látványosan költ, beruház, lakásfelújít, és folyamatosan van neki erre. Nem értem, ők meg hogy csinálják.
    (mondjuk asszony tanárként dolgozik, nincs agyonfizetve, szóval lehet, hogy 2 versenyszférás fizetésből nagyságrendekkel könnyebb gyarapodni)

Új hozzászólás Aktív témák