Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Silverboy

    aktív tag

    válasz Lenry #16270 üzenetére

    Soha életembe nem használtam csekket :DDD , készíteni készítek napi 10k, de soha nem használtam. Kézi utalás a beceneve nálunk vagy csak PEK. Igazából, te adsz postán pénzt ők meg elutalják... komolyan mondom nem egyszerűbb, ha csekket beolvasom, beütöm és utalás... (Amúgy létezik automata csekkfeldolgozó automata? Ha nincs akkor piaci rés a postán, levédve stipstop, 70% jogdíj májne!) nagytruváj ( 55~ ig nem értem, utána még még megértem, hogy a bankkártya is csodatalálmány, és készpénz az agyaúristen és állnak sorba a bankba, atmnél fizetés után... Oké legyen az embernél KP úgy max 1 deák meg 1 pista... max, de amikor az ótómatából is 200-300-400-akat vesznek fel akár több addagban... és még fizet utána a banknak is :facepalm: )

    meg áll.... néz... dörmög... "mostakkónemnyittyakivagyakkómosmivan".
    Visítok a röhögéstől, annyiszor láttam és ott szitkozza a napot főleg, ha ott hagyja mert a vezetőt meg nem érdekli/szarnapja van, há mé nem nyitttjaaaa kiii... Meg első ajtós busznál is felakar szállni hátul, és üvölt, hogy nyissa kiiiiii!...

    #16268BiP
    Lassan 10 éve a szakmában, alulról felfele láttam mindent, állami/nagycéges/kiscéges/család annyival egyetértek minél idősebb valaki annál nagyobb eséllyel zárja be magát az új dolgok elől. Értem lassabban tanulnak, lassabb a felfogás, kevésbé vagy sehogy nem épül új idegpálya... Zsuppanjunk át egy japánba, kanadába, kínába, vagy akár merikába, vagy csak dójcslandba. Ott sokkal kisebb az elutasítás is a technologia felé, van de kisebb, "nálunk a jó kis szocialista takonyba fürödve melegedve elvannak nagyon sokan" és nem akarnak kijönni, "BEZZEG RÉGEN" nem kell bemutatni gondolom :D. Sok képletes ez szerintem, Társadalmi dolgok, a hozzáállás, affinitás, kíváncsiság stb stb.

    „Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”

Új hozzászólás Aktív témák