Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hommeros

őstag

Csak kapkodom a fejem, mennyi pro és kontra érv gyűlt itt össze. Valaki olvasta az USA számvevői hatósága által adott nyilatkozatot? Szerintem pont a kommentekből látszik, hogy egy ilyen témát nem könnyű megvitatni, még szakembereknek sem.

Az, hogy a Gamepod cikkmásoló és fordító vezéralakok nem engedik a warezt semmilyen formában az oldalukra, magánügy. Gondolom nem értenek hozzá, így nincs moderációs határsáv sem, inkább mindent törölnek. (struccpolitika - amiről nem beszélünk, az nincs is!)

Illetve, az jutott még eszembe, az internet egyik eszméje, hogy amióta kozmopolita hellyé vált, ami megtalálható rajta, szabad préda. Ahogy a torrent is már belépett ebbe a kategóriába. Ezt eltörölni kb. annyira lehet, mint Marxot vagy Lenint. :D

Az, hogy mennyien fognak letölteni, azt bizony nem az ércesedő és pénzével pöffeszkedő (mert én megvehetem) emberek, vagy jogvédő szervezetek fogják meghatározni, hanem a banki hitelek, árfolyamok stb. Mint tudjuk, gazdasági folyamatokról beszélünk.

A tanulás és művelődés mindenkié, nem sajátíthatja ki egy két ember a pénzéért. (akármilyen fura, olvastam róla, sok játék is idesorolható!) Vajon, Leonardo da Vinci is beperelte volna azokat, akik lopva vetettek egy egy pillantást műveire? Hmm???
    Ja, neki akkoriban biztos nem kellett a pénz enni, aludni, stb. Dehogynem!

[ Szerkesztve ]

Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.

Új hozzászólás Aktív témák