Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5 Pro teszt
- War Thunder - MMO Combat Game
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Automobilista 2
- Marvel Snap
Új hozzászólás Aktív témák
-
hommeros
őstag
Csak kapkodom a fejem, mennyi pro és kontra érv gyűlt itt össze. Valaki olvasta az USA számvevői hatósága által adott nyilatkozatot? Szerintem pont a kommentekből látszik, hogy egy ilyen témát nem könnyű megvitatni, még szakembereknek sem.
Az, hogy a Gamepod cikkmásoló és fordító vezéralakok nem engedik a warezt semmilyen formában az oldalukra, magánügy. Gondolom nem értenek hozzá, így nincs moderációs határsáv sem, inkább mindent törölnek. (struccpolitika - amiről nem beszélünk, az nincs is!)
Illetve, az jutott még eszembe, az internet egyik eszméje, hogy amióta kozmopolita hellyé vált, ami megtalálható rajta, szabad préda. Ahogy a torrent is már belépett ebbe a kategóriába. Ezt eltörölni kb. annyira lehet, mint Marxot vagy Lenint.
Az, hogy mennyien fognak letölteni, azt bizony nem az ércesedő és pénzével pöffeszkedő (mert én megvehetem) emberek, vagy jogvédő szervezetek fogják meghatározni, hanem a banki hitelek, árfolyamok stb. Mint tudjuk, gazdasági folyamatokról beszélünk.
A tanulás és művelődés mindenkié, nem sajátíthatja ki egy két ember a pénzéért. (akármilyen fura, olvastam róla, sok játék is idesorolható!) Vajon, Leonardo da Vinci is beperelte volna azokat, akik lopva vetettek egy egy pillantást műveire? Hmm???
Ja, neki akkoriban biztos nem kellett a pénz enni, aludni, stb. Dehogynem![ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest