Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peestike
őstag
válasz jjeahh #90896 üzenetére
Volt már nekem is török posta. Kínából elrepül a törökökhöz, aztán onnan repül tovább ide. Ott is van a tracking történetbe neked, hogy 18.-a kína, 28 törökök.
Más: netán, ha valaki tud kupon kódot mijia ir éjszakai lámpához, legyen kedves megosztani. Amiket találtam lejártak, az asszonynak persze most jut eszébe, hogy kellene még egy.
[ Szerkesztve ]
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
jjeahh
nagyúr
válasz peestike #90901 üzenetére
Ezek most törökből indultak, a felső kínai az egy másik csomag, többet követek egyszerre
Indy1: Hm, akkor valszeg ez az oka, mert pont azok jönnek törökből, amikben valszeg elem is van. Ez azt is jelenti, hogy hamarabb ideér nem? Törökország közelebb van mint Kína
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Gaborz1
senior tag
Banggoodról megjött már valakinek a féláras BlitzWolf® BW-P3 10000mAh-s PowerBank?
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
FingR86
őstag
válasz spiky03 #90907 üzenetére
gondolom ez banggood akar lenni. ha tracking nélkül veszel vmit, appon belül általában akkor is lehet követni a termék útját, amíg be nem érkezik az országba. Esetedben is ez az utolsó bejegyzés. Innen számítva még pár nap mire a kézbesítés megtörténik. (ez a része már nem követhető)
-
zsolt1225
aktív tag
Aug 2-án rendeltem meg a Skilhunt H03-as lámpát és elemet. Az elem már rég megjött a lámpa még sehol. Trackingbe is csak annyi van, hogy 10-én elküldték a célországba. a 15-20 munkanapos 0.08$-os trackinges szállítást választottam. Másnak is volt már, hogy késett? Ne aggódjak még?
http://www.17track.net/hu/track?nums=LVS1376360001261271 -
fecus
őstag
válasz st6969 #90676 üzenetére
Működik a szivacs!
Ma reggel a Te kedvedért elmosogattam.
A Nejem is hálás ezért."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
válasz dugynok #90920 üzenetére
Tudom, de külön nem állok neki. Én mosogatás után amikor le van öblítve, akkor szoktam plusz tisztítást végezni a csak enyhén nedves cuccon. Nekem ez jött be.
(#90923) st6969: az a tapasztalatom, hogy igazán durván ráégett cucc nagyon hamar elkoptatja. Ugyanígy jártam a komolyabb vízkővel, megette. De ha a durvát megölöd fémszivaccsal, a fényesig már elvezet szépen.
beg: Befejeztem az élménybeszámolót. Ne tessék tarkón lőni!
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
retesz147
addikt
Skacok, most akkor melyik a frankó?
Xiaomi MiJIA LED vagy ez Xiaomi Yeelight LED?
A második beépített akksis és ugye a "gyártó" is más.
Érdemes a beépített akksisat venni, jobb az érzékelése, vagy a MiJIA is tökéletes Aliról? Éjszakai kibotorkáláshoz kell.(#90878) Dluinet: Köszönöm, behúztam egyet!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
Kernel
nagyúr
40x nagyító, elektronikai célra alkalmasnak minősítem:
https://www.aliexpress.com/item/-/32799757358.html
Dupla lencséjével az egyszerű nagyítók határait feszegeti, de ennél több már nem is kell, az adott célra. 3x AAA elemmel vagy akkuval egyaránt működik.
A múltkor vásárolt 100x mikroszkóppal kicsit túllőttem a célon, mert túl erős. Képet fordít, nehézkes fókuszálni*, vagy épp odatalálni a célpontra, de még utána is könnyen eltéved vele az ember a porszemek között. Természetéből következően igen rövid a mélységélesség, túl közel is kell menni vele, ami akadályba is ütközhet. Egyéb célra persze jól jöhet még.
*Fix kitámasztással egyébként jól fókuszálható, vagyis ez nem minőségi hiba, csak a fizikai nehézségekből adódik.
https://www.aliexpress.com/item/-/32787471044.html
Ez 2x AA elemmel vagy akkuval működik, szétnyitva bekapcsol a világítás. Érdekesség kedvéért, monitorként használt 40 collos TV-m kijelzője, utóbbi (100x) eszközzel:
A valóságban teljesen éles, csak ennél jobb fotót nem sikerült összehozni.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
asdasdasd
tag
Van egy július 20-i élezőkő rendelésem az Aliexpressről tracking nélkül, ezt az állapotot mutatja:
Parcel Status: In transit at country of origin.
Shipment accepted by airline 2017-07-25 14:45:25
Megjön ez még? Vagy kezdjek el Dispute-olni? -
nagyúr
Most nézem, a gearbestnek sikerült 7 nap alatt feladni egy raktáron lévő terméket ez ám a gyorsaság
-
synar
őstag
Jó cuccok jönnek még az idén:
What Is Xiaomi Doing
Egy 4K HDR projektor nagyon kéne már.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz zsolt1225 #90918 üzenetére
Ugyanígy áll nekem is.
Időpont is stimmel.
Őszinte leszek, én már elkönyveltem, hogy eltűnt. Ugyanis ez nem jellemző, innen 1-2 nap amíg megérkezik az országba.
A másik cucc 18-a célországba érkezett, azóta semmi, erre se sok esélyt látok. Pedig belga nálam még nem tűnt el.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
dugesz77
őstag
Bicikliláncos nyugibigyó 11 centért a GB8301 kóddal még pár darab.
-
dugesz77
őstag
Banggood-nál a MiBand2 a 25XMB2D kuponnal 18,74$. Messze vagyunk már a 14-15$-tól de talán most itt a legolcsóbb.
(#90941) Nirvatti Pedig volt 1 centes posta is csak nem az volt az alapértelmezett. Igaz már nem szóltam érte , mostanában ezt játssza a GB
De amúgy egész jó kis bigyó, tényleg lefoglalja a kezét az embernek.[ Szerkesztve ]
-
Nirvatti
tag
válasz dugesz77 #90943 üzenetére
Nekem nem volt 1 centes:
Expedited Shipping
3 - 7 business days $17.02
Registered Air Mail
15 - 20 business days $0.45
Netherlands Registered 10 - 25 business days$2.29
Sweden Registered 10 - 25 business days$2.09
EU Registered 20 - 30 business days$2.82
Belgium Registered 15 - 20 business days$0.45
Unregistered Air Mail (No Tracking Number)
10 - 25 business days $1.12
Add Shipping Insurance to your order $1.02Lehet hogy ez a csúnya céges VPN miatt van.
De nekem így is jó lesz, már nézegettem egy ideje. -
Nirvatti
tag
válasz AtiSnatch #90945 üzenetére
Ezt most böngészőből rendeltem.
Mobillal a céges wifi ugyanúgy más országba dob, mobilnetet pedig most nem pocsékolok ilyesmire.
Amennyit a sok hasznosnemhasznos cuccon spóroltam már, megérte.
Megbékéltem a postai díjjal.Extra érdekesség, hogy régebben próbáltam azt is, hogy lejöttem wifiről, restart, mobilnetre fel és akkor is szórakozott a kuponokkal, nem értette meg, hogy nem UK-ban ülök.
Persze alkalmazás cache-t nem ürítettem, meg nem gyalultam le. Sokszor maradt estére is kupon, amikor otthonról berendeltem böngészőből.
Na meg ha elfogyott a kupon (pl. halálcsillag jéggömb) akkor rájöttem, hogy eddig is tudtam nélküle élni.
Persze most hogy eszembe jutott, máris hiányzik. -
XtremLor
őstag
Kemeny tok fulhallgatohoz 2db 0.76$/appbol 0.75$, aug 9 rendeltem ma kaptam meg. [link]
# Hard Earphone Bag Case
"Legen...Wait for it...Dary"
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest