Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Kösz! Na pont arra lennék kíváncsi, hogy működik-e rendesen bármilyen szövet felületen, mennyire eszi az elemet, mennyire tartós a szenzor meg a kapcsolók-görgő. Az jó hír, hogy anyagminőségben hasonló, bár az újabb logitech-eket nem nehéz lekörözni ebben
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
dugesz77
őstag
A múltkori Cafago-s rendelés szinte hozta a 100-as sebességet. XC1 és HC1 között tudtommal csak méretbeli különbség van (a HC1 4-32GB, az XC1 64-től fölfele), sebességbeli elvileg nincs. Persze rendelni kellene ebből is és akkor kiderülne.
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
válasz CHIPman #90125 üzenetére
"Sok gond volt" a BlitzWolf® BW-S2 töltőkkel, nekem is beszart egy.
Lehet, sőt szinte biztos, hogy felülvizsgálták és javítottak rajtuk a panaszok miatt.Miután jeleztem, hogy rossz, kérdés nélkül visszaadták az árát (vagyis azonnal elismerték, de azért nem kapkodták el az utalást).
Bízzunk benne, hogy az új jobb széria lesz.
Xiaomi 13 eu dev...
-
dugesz77
őstag
Cafago-n a zeblaze THOR 3G okosóra a WZPK0011 20$-al olcsóbb most így 97$-ért elhozható és pontokkal még lejjebb vihető.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Zola007
veterán
válasz Donki Hóte #90155 üzenetére
miben tudod a 100-at kihasználni?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
GIJoe
addikt
Volt régebben linkelve, ip kamera jó-árasítva, valaki rendelt belőle mi a tapasztalat vele?
-
madgie
titán
válasz Donki Hóte #90155 üzenetére
Az Ultra soha nem is tudott 100 Mbps írást, az ötödét talán.
-
air
nagyúr
válasz madgie #90159 üzenetére
Egyrészt 100Mbps, ahogy te írod, az megabit. Ez 12,5MB (megabájt). Ennyit biztosan tud, írásban is.
Másrészt, amit a kártyára írnak érték, 100MB/s az általában az olvasásra vonatkozik, és elméleti határt jelent.
Azt mindenki tudja, hogy a valóságban soha egyik eszköz sem tudja fizikailag teljesíteni azokat az értékeket, amit elméleti határként a "szabvány" megad. Lásd gigabit ethernet, SATA és egyéb sebességi, sávszélességi adatok.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
bul07
nagyúr
Óvodás vagy elsős gyereknek kis matek játék
7.2cm Height Puzzle , pontozva 0.6$( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
madgie
titán
MB/s-re gondoltam, bocs. És tudom, hogy az olvasási értéket szokták feltüntetni, főleg abban a kategóriában, amire utaltam: az Ultra a Sandisknél 10 éve is alsó-középkategória volt. Egy Extreme Pro-nál már odaírják az írást is általában, nekem is 95 MB/s kártyáim vannak tőlük, tudják is ezt az értéket (bár a fényképező csak 80 MB/s körül tud írni UHS-I kártyát).
-
tibi970307
tag
Megir 2011 óra most a Gearbesten 16,85$.
Alin 20$ körül szokott lenni. -
Met
nagyúr
Valakinek feladták már az USB-s hangkártyát?
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
dugesz77
őstag
válasz madgie #90162 üzenetére
De Ultra-ból is van UHS-1. Gondolom van régi Ultra kártyájuk is ami nem tudta ezt a sebességet.(a szabvány minimum átvitelt ír elő nem a maximumot). Én ezt a kártyát rendeltem Cafago-ról ,SanDisk Ultra 32GB microSDHC UHS-I . Itt írtam róla, mutatva a csomagolást, itt meg teszteltem.
Sima Ultra felírat van rajta és HC-s, mert 64GB alatti.[ Szerkesztve ]
-
lappy
őstag
újraírható RFID tudtok ajánlani ami működik is!
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
géeles
aktív tag
Újraírható RFID
[ Szerkesztve ]
TV Box Amlogic S905X4 4GB+64GB 8K 2.4G/5G X96Max, OnePlus Nord2-5G, "P."
-
fecus
őstag
Hogyan lehet átprogramozni? Van valami linked?
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
bul07
nagyúr
válasz FingR86 #90174 üzenetére
Jó ez a egyet fizet kettőt kap dolog
Erre én le is csaptam, 2.2$ két darab elég jó ár
DANIU Electrical Cutting Plier Wire Cable Cutter Side Snips Flush Pliers Tool
coupon: Daniu2És figyeljetek a vásárlás utáni ablakra is mert újra van pörgetős játék
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
dugesz77
őstag
Köszi ez ennyiért tényleg jó. Én fasttech-ről vettem nagyon hasonlót és elégedetten használom.
-
w.miki
veterán
Magyar (esetleg angol) nyelvű billentyűzet matricát, honnan rendelnétek, olcsón, jót?
Az ali-n még angolt is alig találtam, nemhogy magyart.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
komzs
tag
válasz daver88 #90149 üzenetére
...akkor jobb mint a Xiaomi selfie stick?
Egy árban van a kettő. -
szabifotos
senior tag
Ezért ne vegyünk ebay-ről gagyi 18650 akkut. Én is csak a szemléltetés, kíváncsiság/poén kedvéért rendeltem LINK
Egyébként ezt vettem, akkor még kb. 300Ft volt.
[ Szerkesztve ]
-
.wantííd
tag
Raspberry Pi-t honnan lennen érdemes venni?
-
petipetya
nagyúr
Hahaha, megjött a 2. kompatibilis kék betét is tartaléknak a Xiaomi tollba, és ezt már láthatóan méretre vágta az eladó egy csípőfogóval. Értékelem az igyekezetét, de magam is megteszem, ahogyan az elsővel is történt.
"nincs rá lezsóidő"
-
G viktor
tag
Xiaomi Miband 2 Banggood-ról 24.99$ helyett 19.99$
Kód: mibd2 -
-
spidersoft
senior tag
válasz dugesz77 #88543 üzenetére
Kösz az ajánlást, műköszik Hogy mennyire lesz tartós illetve tisztán tartható (a kajában/halon lévő étolaj beléjük szokott sűrűsödni), azt majd az idő eldönti. 20 napot futott. Amúgy ez a nem vágja el az ujjat-dolog nem 100%-osan helytálló: feltétele, ne tekerd visszafelé, illetve csak annyit, hogy a szorítás engedjen, de a támasztó (és így a vágó) kerék ne mozduljon meg, mert akkor visszafelé is belevág a doboz tetejébe, ami hegyes, vékony és hosszú tűként lapul a tető pereme alatt. Ezt egy bontás tapasztalata alapján írom , lehet tök véletlen, de belegondolva normális jelenségnek tűnik.
(#90180) w.miki: edigitalnál 490Ft, de csak 3.000-től szállítanak házhoz ingyen. Ha van felétek, akkor megrendeled, hogy a boltjukban legyen, és elhozod tőlük. Vaterán van olcsóbban, de a posta hathatós közreműködésével máris nem olcsóbb. Magyar ebayen ezer fölött van, angolt alin találtam $1.15-be. Minőségüket nem ismerem...
-
farkas26
tag
Sziasztok!
Honnan érdemes venni HDMI kábelt,mind 2 vége hdmi legyen és 5m hosszú?
"A jövő sem a régi"
-
vacs
veterán
válasz farkas26 #90194 üzenetére
Ugreen Official Store, a jó minőséget Kínában se adják ingyé!
(^)(>.<)(^)
-
w.miki
veterán
válasz spidersoft #90193 üzenetére
edigitalon én is néztem billentyűzet matricát, de csak átlátszót láttam, fekete betűkkel.
Nekem meg a billentyűzetem fekete, azon nem sokat segítene
Ahogy nézem, olyan még ritkább, amin az Insert/Delete/Home/End gombok is rajt vannak[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
dugesz77
őstag
RUIZU X50 8GB MP3 lejátszó RUIZUX50 kuponnal 5$-al olcsóbb így 14,99-ért elhozható. A kis tesó a X02 több mint egy éve mindennapi használatban van a családban és tökéletesen teszi a dolgát.
(#90193) spidersoft Akkor én is rendelek egyet. Köszi a beszámolót.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
- Lenovo M93P Tiny Micro - Mini PC - Core i5 4570T/8GB ram/256GB SSD - több db
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest